Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım eşimi bekliyorum daha gelmedi yoldaymış çok heyecanlıyım gelmesi yakındır evet canım sanki kendileri bizden çok istiyo bilmiyolar sanki acımızı ama şimdi dahamı iyi etti günaha girdi boş yere rabbim affetsin ne diyelim nede olsa eşimin annesi ama o benim için bitti gram değeri kalmadı çünkü çok ağır laflar etti daha çoğunu ben sindiremediğim için yazamadım rabbim ıslah etsin inşallah hatasını anlar rabbim artık hakkımda hayırlısını versin canım allah sanada üçüz versin

allah binkez razı olsun güzel yürekli arkadaşım benim rabbim seninde yuvanda huzuru daim etsin yuvanı çocuklarınla şenlendirsin bütün olumsuzluklardan uzak tutsun rabbim sizi boy boy evlatlar nasip etsin size

bende tüp bebek merkezine başlayacağım..tedavi mi derler yoksa tüp bebek mi bilmiyorum..?ama artık 3 sene oldu...bir yerden başlamalıyız.. doğal yolla olmadığı ve olmayacağı kesin... umudum kalmadı...

canım inşallah işe yarar allah yardımcınız olsun
offf kızlar çok heyecanlıyım sanki yeni tanışıyomuşta buluşacak gibi tövbe yarabbim

karden ya bukadar heycanlı olmana çok sevindim
maşşallah benim arkdaşıma

bu arada çakır ve ceylan için tez zamanda sahlıklı,sıhhatli bebekleri olması için 100 tane okudum.Allah kabul etsin.

aranıza yeni katıldım ben de hamile kalmak isteyenlerdenim biraz okudum yazdıklarınızı konuyu tam anlayamadım ama selam vereyim dedim

aranıza yeni katıldım ben de hamile kalmak isteyenlerdenim biraz okudum yazdıklarınızı konuyu tam anlayamadım ama selam vereyim dedim

Canım hoşgeldin aramıza ..
Burası çoğunluğun erkek infertilitesi ile mücale ettiği bir topik ..
Bazılarımız kürler ve vitaminler sayesinde doğal yolla hamile kaldı , bazılarımızda tüp bebek ile ..
Bende dahil , yarıdan fazla arkadaşımda hamile kalmak için hala çabalamaktayız ..Burada hepimizin amacı aynı ..
Hem muhabbet ediyoruz , hem birbirimize dua okuyoruz hemde eşlerimizin sperm sayıları vs artsın diye yaptığımız kür ve kullandığımız vitaminleri paylaşıyoruz ..
Sizde sorun ne ?
Kaç yıllık evlisin , tanıt istersen kendini ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…