- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.641
slmlar nasılsınz ben geldim bayramdan sonra izin kullandım ve geldim neler var neler yok esraaaaaaaaaaaaaa nerdesin kısı özet istiyorum canım arkadaşım kimin için ne okuyosunuz ne oldugunu biliyim bende okurum sizi çooooooooooooooook özzzzleediiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmhamile haberleri varmı
Heh aradığım kişiyi buldum:)
canım göz yaşı arkadaşımızın eksiği var.
100 tane ihlas okurmusun?
bebiş olsun diye:)
sağol bitanem
evet canım inanki burası insanda öyle bi alışkanlık yapıyoki aynı ailenden birileri gibi görüyosun beraber sevinip beraber üzülüyoruz çok güzel dostluklar kurduk burda etrafımızda yok bunlar evet canım sende umarım bizi hiç bırakmazsın hamile kalsanda
etmez olurmuyum canım benim buna yürekten inan dün o sancılı halimle ellerimi semaya kaldırdım ağlayarak dua ettim allahım bana kısmet değilmiş benden aldın şimdi yerine senden arkadaşıma istiyorum diye sonra uzandım öylece dalmışım rüyamda topiği açıyorum sadece şu yazıyı hatırlıyorum müjde kızlar 2 hamilemiz var inşallah bunlardan biri sen olursun bu ay
canım ben 100 tane okumuştum zaten sonra bi 100 daha okudum esss arkadaşa 200 olmuş oldu yani bilginize enesede 100 bu sabah 100 de şimdi okuyorum ve hemen ardındanda ekine 200 aldım ondan sonra sırada kim var
gözyaşının 100 tane eksiği kaldııııııııııııııııııııı
karden için
yağmurum:100
eneslena:100
ekin79:100
tamam canım sen bana 100 tane yaz okudum say şimdi başlıyorum ne zamana kadar kadar bitireceğim zaten akşama bitirirm ya ben geçen bir hocadan duydum 707 tane Ya Varis okuyanın rabbim tez zamanda ona evlat verir dedi okuyan olursa diye söyledim
bende duydum canım nihat hatipoğlundan
inşallah allah kabul eder
sevser inşallah hamilesindir canımmm
kızlar ne okuyorsunuz bende okuyum
kızlar karden bende 150 okurum biraz rahatsızım akşam okurum hepinizi öptüm
canım
herkese 1000 tane ihlas okuyoruz
sıra kardende
sen nasılsın
anladım ihlas okunuyormuş bende okyum biri bana desin ama kime bir sürü isim gördüm kafam karıştı
buara giremiyorum psikolojim fizyolojim herşyim bozuk anlıcanız
anladım ihlas okunuyormuş bende okyum biri bana desin ama kime bir sürü isim gördüm kafam karıştı
buara giremiyorum psikolojim fizyolojim herşyim bozuk anlıcanız
sen nasılsın canım niye bukadar canım sıkkın
geçmiş olsun canım hayırdır neyin varrrrr
neyin var ada?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?