- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.661
akşam anlatırım işyerindeyim ilk defa nete giriyorum burda ağlayınca rahat bıraktılar beni gülsemmi ağlsammı bilemiyorum şuanda bende hemen girdim buraya
heyet raporu almaaya çalışacam
akşam anlatırım işyerindeyim ilk defa nete giriyorum burda ağlayınca rahat bıraktılar beni gülsemmi ağlsammı bilemiyorum şuanda bende hemen girdim buraya
sinirlerim çok bozuk ekin ya
cnm of bu eylül ayında bir şey mi var ama dualarımız ayakta tutacak inşallah hepimizi
Canım uzun zaman oldu görüşmeyeli forumları dolaşırken rastladım sana
Ama üzüldüm canım sıkıntılı olmana.....
İşyerinle alakalı bi durum galiba....
Sen sıkma canını , al heyet raporunu canım.....
canım özel bir sebebi var mı bilmiyorum ama ben de öyle hassasım bu gülerde...
günlerimiz birbirine yakın çarşamba günü durduk yere ağladım biraz gerginim...
bebek için kafa dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum ve hormonal olduğunu düşünüyorum...
oyyy oyyy oyyyyyyyyy
kuzum benim
kıyamam ya heyet al ohhhh gez eylen hamişliğin tadını çıkar
üzme kendini lütfen herşeyde bi hayır var unutmaaaaa
olmazsa istifa ettttt ulennnn
]
sağolun kızlar işyerinde çok sıkıntılıyım memurmuyum amelemiyim anlamadım hamile olduğumu bile bile inanın yaptırmadıkları şey kalmadı kimse anlamıyor dünden beri karın bölgemde ağrı var belimi önemsemiyorum bile ama karnımda ağrı olunca tüm sinirlerim iflas etti kimsede insanlık kalmamış onu gördüm
germemeye çalışıyorum esra ama ağrım var korkuyorum ben aylardır yattım ne korkularla su bardağından ağır bişey kaldırmadım ,eşek ölüsü gibi dosyaları üstüste koyup şu kata çıkar bu kata indir rafın en üstüne yerleştir okadar ağırki birtanesini bile zor kaldırıyorum söylüyorum zorlanıyorum diye yavaş yavaş yap diyorlar ağır taşımanın yavaşı olsa ne olur, rafa yetişemiyorsan sandalyeye çık diyor adamkendını germe hayatım rahat olmaya bak
heyet raporunu al dınlen
cok uzuldum
bnde cok onemlı bırsey oldu sandım okuyunca bırden
rabbm korusun
operım senı.......
tamam xeda okurum sağoladacım inşirah suresi ferahlatır kuzum ben okuyorm yoksa biri bogazlıyor sankiii beniiii
germemeye çalışıyorum esra ama ağrım var korkuyorum ben aylardır yattım ne korkularla su bardağından ağır bişey kaldırmadım ,eşek ölüsü gibi dosyaları üstüste koyup şu kata çıkar bu kata indir rafın en üstüne yerleştir okadar ağırki birtanesini bile zor kaldırıyorum söylüyorum zorlanıyorum diye yavaş yavaş yap diyorlar ağır taşımanın yavaşı olsa ne olur, rafa yetişemiyorsan sandalyeye çık diyor adam
çıkışta doktora gidecem oturmakta bile zorlanıyorum şuanda dün dinlenince geçer zannettim ama bugünde devam ediyor
tamam xeda okurum sağol
germemeye çalışıyorum esra ama ağrım var korkuyorum ben aylardır yattım ne korkularla su bardağından ağır bişey kaldırmadım ,eşek ölüsü gibi dosyaları üstüste koyup şu kata çıkar bu kata indir rafın en üstüne yerleştir okadar ağırki birtanesini bile zor kaldırıyorum söylüyorum zorlanıyorum diye yavaş yavaş yap diyorlar ağır taşımanın yavaşı olsa ne olur, rafa yetişemiyorsan sandalyeye çık diyor adam
çıkışta doktora gidecem oturmakta bile zorlanıyorum şuanda dün dinlenince geçer zannettim ama bugünde devam ediyor
tamam xeda okurum sağol
he yaa adım cıkmıs 9 a ınmez 8 elorke seni hep bi yerlere giderken hatırlıyorum:)
inşallah bi sorun yoktur.hormonların iyidir.
yagmurum daha catlamamıs ama verımlı gunlerındesın calsımalara devam
canım ben de merakla bekliyorummmmm:))))
lorke Allah kolaylık versinnnn....
lorkemmmmmmmmmmmmm hayırlı sonuclarlan don ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam xeda okurum sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?