Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
akşam anlatırım işyerindeyim ilk defa nete giriyorum burda ağlayınca rahat bıraktılar beni gülsemmi ağlsammı bilemiyorum şuanda bende hemen girdim buraya
heyet raporu almaaya çalışacam

cnm of bu eylül ayında bir şey mi var ama dualarımız ayakta tutacak inşallah hepimizi

akşam anlatırım işyerindeyim ilk defa nete giriyorum burda ağlayınca rahat bıraktılar beni gülsemmi ağlsammı bilemiyorum şuanda bende hemen girdim buraya

Canım uzun zaman oldu görüşmeyeli forumları dolaşırken rastladım sana

Ama üzüldüm canım sıkıntılı olmana.....

İşyerinle alakalı bi durum galiba....

Sen sıkma canını , al heyet raporunu canım.....

sinirlerim çok bozuk ekin ya

canım özel bir sebebi var mı bilmiyorum ama ben de öyle hassasım bu gülerde...
günlerimiz birbirine yakın çarşamba günü durduk yere ağladım biraz gerginim...
bebek için kafa dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum ve hormonal olduğunu düşünüyorum...

oyyy oyyy oyyyyyyyyy
kuzum benim
kıyamam ya heyet al ohhhh gez eylen hamişliğin tadını çıkar
üzme kendini lütfen herşeyde bi hayır var unutmaaaaa
olmazsa istifa ettttt ulennnn

kizlarrrr nasilsinizzzz
bu dua listesi cok karisti yaaaa kime okunuyor anlamiyorumki normalde kardende olmamiz lazim degilmi ooooo kafam karisti..
sira kimde yaaa bana gore karden olmasi lazim kardene 100 ihlas aliyorum..

]

cnm of bu eylül ayında bir şey mi var ama dualarımız ayakta tutacak inşallah hepimizi

oyyy oyyy oyyyyyyyyy
kuzum benim
kıyamam ya heyet al ohhhh gez eylen hamişliğin tadını çıkar
üzme kendini lütfen herşeyde bi hayır var unutmaaaaa
olmazsa istifa ettttt ulennnn

sağolun kızlar işyerinde çok sıkıntılıyım memurmuyum amelemiyim anlamadım hamile olduğumu bile bile inanın yaptırmadıkları şey kalmadı kimse anlamıyor dünden beri karın bölgemde ağrı var belimi önemsemiyorum bile ama karnımda ağrı olunca tüm sinirlerim iflas etti kimsede insanlık kalmamış onu gördüm

kendını germe hayatım rahat olmaya bak
heyet raporunu al dınlen
cok uzuldum
bnde cok onemlı bırsey oldu sandım okuyunca bırden
rabbm korusun
operım senı.......

adacım inşirah suresi ferahlatır kuzum ben okuyorm yoksa biri bogazlıyor sankiii beniiii

kendını germe hayatım rahat olmaya bak
heyet raporunu al dınlen
cok uzuldum
bnde cok onemlı bırsey oldu sandım okuyunca bırden
rabbm korusun
operım senı.......
germemeye çalışıyorum esra ama ağrım var korkuyorum ben aylardır yattım ne korkularla su bardağından ağır bişey kaldırmadım ,eşek ölüsü gibi dosyaları üstüste koyup şu kata çıkar bu kata indir rafın en üstüne yerleştir okadar ağırki birtanesini bile zor kaldırıyorum söylüyorum zorlanıyorum diye yavaş yavaş yap diyorlar ağır taşımanın yavaşı olsa ne olur, rafa yetişemiyorsan sandalyeye çık diyor adam
çıkışta doktora gidecem oturmakta bile zorlanıyorum şuanda dün dinlenince geçer zannettim ama bugünde devam ediyor

adacım inşirah suresi ferahlatır kuzum ben okuyorm yoksa biri bogazlıyor sankiii beniiii
tamam xeda okurum sağol

cnm dr a git mutlaka ihmal etme bizede haber ver
bu acımasız inşanları anlamıyorum ya onlarda zor durumda kalabilir
illa hamile kalmak zorunda degüller sağlık puroblemleride olabilir
allah sabır versin lütfen dikkat et
sen o bebeği çok bekledin
aylarca yattı

adacımm canım bu insanlar sana dosya taşı diyemez
sağlıklı olsan bile diyemez
çünkü dosya taşımak memurun değil hizmetli kadrosunda çalışan arkadaşların görevi
bende ilk zamanlar senin yaşadıklarını yaşadım ama yaşanan sıkıntılar insanı çirkefleştiriyor
canım sakın tırsma sen devlet memurusun yasal olarak rapor alma hakkın var
git heyet raporu al rahat rahat dinlen
yaptıkları terbiyezislik mikrop insanlar nasıl kıyıyorlar ya bide hamilesin

adam benımmmmmmm
sen canını sıkma
ınsallah hersey yoluna gırer
agrıların ıcınde korkma
herzamn bosa demıolar rabbım ıı nıyetlı ınsanlarlan karsılastırsın dıye

lorke seni hep bi yerlere giderken hatırlıyorum:)
inşallah bi sorun yoktur.hormonların iyidir.
he yaa adım cıkmıs 9 a ınmez 8 e
yazıcam sımdı sonucları sıze E2 yuksek gıbı geldı bıraz :26:

günaydın bebişlerim:))
ateş tablom 366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasiiii:))
yagmurum daha catlamamıs ama verımlı gunlerındesın calsımalara devam

canım ben de merakla bekliyorummmmm:))))

lorke Allah kolaylık versinnnn....

lorkemmmmmmmmmmmmm hayırlı sonuclarlan don ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

saolun kızlar netten baktım sıdmı sonuclarA bı prolaktın bellı olmamıs

E2 bıraz yuksek gıbı anlayan varmı

FSH 3.83 mIU/mL
Serbest T3 2.83 pg/mL
(LH) 2.74 mIU/mL
TSH 1.0806 uIU/mL
Serbest T4 1.14 ng/dL
Estradiol 82 pg/mL
Prolaktin

adacım nasılsın bende bu kız nerelerde dıyordum
dıkkat et kendıne Ronyayı dınle bencede
bastan nası alsıtırırsan mıllet ole davranmaya devam eder
sallama kımseyı

bu insanlarda hiçmi allah korkusu yok ya hamile bi insana her yerde rahatlıkları için öncelik tanınmalıyken daha birde ağır işler yaptırıyolar allah ıslah etsin böyle insanları kalplerine merhamet versin canım benim sen raporunu al dinlenmene bak senin kendini yormaman lazım

Adacım, dişini göster lütfen, Allah korusun bebişe bişey olsa kim verecek hesabını, onların çokta umrunda. İnan ben aylarca okulda eğilipte bişey almadım, herkese o izlenimi verdim kimseninde benden böyle bir bekletisi olmadı olamazda. Evde eşim yıprandı, hiçbişey yaptırmadı bana da gidip elalemin işi için mi yoracam kendimi?

Lütfen önemli olan sen ve bebeğinsin, bunu onlara hissettir hem davranış açışından hem sözlerinle. Müdür yardımcım geçen dönem yaptığı hatanın farkında ki kulağına gidecek kişilerlede yaptığı terbiyesizliği konuştum şimdi nasıl iyi davranıyor bana anlatamam.

Bizler çok kolay sahip olamadık bu bebeklere, çok kıymetliler. Burdaki bütün hamiş kalacak arkadaşlarım da hamiş arkadaşlarım da bebişi o kadar kıymetli ki....

çok sağolun kızlar dua okuyan ve okumayan herkesten allah razı olsun dualarınız karşılığı allah tez zamanda sizlerin muradını versin

karden nasıl canım kız bu insanların para hırsı beni deli ediyor benim babam zengin ama sadece abime faydası var evler arsalar dükkanlar hepsi onun üstüne bense bu ayki kiramı vermekte zorlandım bu adaletmi kızlar ne yapsam öyle sinirliyimki bide dükanda çalışıyorm işl olmayınca asılıyorrrr suratı bey fendinin herşey onun oldugu halde hep suratı asık delircemmm yaaaaaa ben babamın çocygy dglmiyim bu memleketin en zenginleri aylık 90 milyar kazancımız var bu benim bildiğim ama bi sıkıntın oldunmu yüzüne bakmazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimdeki sesleri susturmanın yolunu arıyorm yaaaaaaaaaa

Sumakcım yazını yeni gördüm canım....50 gr lık şeker yüklemesinde değerler yüksek çıkarsa 100 grlık yükleme yapılır, ki sana da öyle yapacaklarmış.

Yüksek çıkarsa da önce 15 gün diyet verir(bana öyle yaptı), her gün parmaktan kendim sabah açlık, öğlen ve akşam tokluk 2.saat değerlerime baktım, diyetle yoluna girince insüline gerek görülmedi.

Umarım sende çıkmaz da uğraşmazsın şekerle filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…