- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.681
karden nasıl canım kız bu insanların para hırsı beni deli ediyor benim babam zengin ama sadece abime faydası var evler arsalar dükkanlar hepsi onun üstüne bense bu ayki kiramı vermekte zorlandım bu adaletmi kızlar ne yapsam öyle sinirliyimki bide dükanda çalışıyorm işl olmayınca asılıyorrrr suratı bey fendinin herşey onun oldugu halde hep suratı asık delircemmm yaaaaaa ben babamın çocygy dglmiyim bu memleketin en zenginleri aylık 90 milyar kazancımız var bu benim bildiğim ama bi sıkıntın oldunmu yüzüne bakmazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimdeki sesleri susturmanın yolunu arıyorm yaaaaaaaaaa
Rabbim akıl fikir versin. Başka bişey diyemiyorum canım. Devran elbet bi gün döner. Sen yinede içini bozma.
kızlar karden bende 150 okurum biraz rahatsızım akşam okurum hepinizi öptüm
tamam ozaman kardene 100 tane okuyum
çok iyi düşünmüşünüz
ben iyi olmaya çalışıyorum
karden içinde 100 okudum ekincim
kizlarrrr nasilsinizzzz
bu dua listesi cok karisti yaaaa kime okunuyor anlamiyorumki normalde kardende olmamiz lazim degilmi ooooo kafam karisti..
sira kimde yaaa bana gore karden olmasi lazim kardene 100 ihlas aliyorum..
slm şekerlerim nasılsınız
malesf exedam malesf erkek evlatlara daha çok ünem veriliyo ve olan bütün mallarda erkek evladın üstüne veriliyokarden nasıl canım kız bu insanların para hırsı beni deli ediyor benim babam zengin ama sadece abime faydası var evler arsalar dükkanlar hepsi onun üstüne bense bu ayki kiramı vermekte zorlandım bu adaletmi kızlar ne yapsam öyle sinirliyimki bide dükanda çalışıyorm işl olmayınca asılıyorrrr suratı bey fendinin herşey onun oldugu halde hep suratı asık delircemmm yaaaaaa ben babamın çocygy dglmiyim bu memleketin en zenginleri aylık 90 milyar kazancımız var bu benim bildiğim ama bi sıkıntın oldunmu yüzüne bakmazlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimdeki sesleri susturmanın yolunu arıyorm yaaaaaaaaaa
bende karden için 100 okudum ekleyin dedim demekki aradan kaynamış lorkembuldum gozyası bıtmıs
hesabıma gore kardenın 50 tane kalmıs
karden için
yağmurum:100
eneslena:100
ekin79:100
sevser:200
aruna:150
ada:100
nurme:100
umud:100
kızlar 50 tane kalmıs alabılecek varsa
slm pamuk sen nasılsın oglun nası
ne zaman gordun en son
hoşgeldin cici kız nasılsın paşamız nasılslm şekerlerim nasılsınız
işte bende çalışıyorm abim maşımı 800 yapmadı olmazmış veremezmişşşşş ama babamla konuşucammmmm kararlıyımmmmalesf exedam malesf erkek evlatlara daha çok ünem veriliyo ve olan bütün mallarda erkek evladın üstüne veriliyo
adaletsizliğin böylesi seni o kadar çok iyi anlıyorum ki çünkü ailelerimiz birbirine bennziyo
tek fark benin babamın olmaması babam ben çok küçükken vefat etmiş sonrada istanbula göç etmişiz
ben ilk okul 3. sınıfa kadar okudum ve 9 yaşımda çalışmaya başladım o zaman mattii durumumuz kötüydü
sonra abimler atülye açtılar yıllarca gece gündüz çalıştım sonra ev aldık dükkan baya büyüdü sonra bir ev daha aldık ve ben
evlendim şimdi abilerimin mağazaları kaçtane atülyeleri 100 kişilik evleri arabaları say say bitmez
benim matti durumum kütü deyil kendi evim eşimin kendi işi
tabi onlar daha çok zengin olduğu için ben yanlarında devede kulak kalıyorum
ve yıllardır çalışıp beraber yaptığımız servetle bana hava atıyolar yok evin küçük
tabi evim küçük deyil tabi kendileri 250 metrelik evde oturunca küçük geliyo
yok arabanızın markası eski
yok biz niye BMV alamıyoruz
yani bürsürü şey ni diyeyim mümkün olduğu kadar az karşılaşmaya çalışıyorum
allaha havale ettim rabbim herşeyi görendir güzetendir
sıra bende sanırım canım kendıme yazdım o zamansıra kimdeyse ekin yüztane daha okudum canım allah kabul etsin
bende karden için 100 okudum ekleyin dedim demekki aradan kaynamış lorkem
işte bende çalışıyorm abim maşımı 800 yapmadı olmazmış veremezmişşşşş ama babamla konuşucammmmm kararlıyımmm
felaket karın agrısı cekıorum nedendır acaba ?
felaket karın agrısı cekıorum nedendır acaba ?
bencede konuş vermezlerse başka iş bul kendineişte bende çalışıyorm abim maşımı 800 yapmadı olmazmış veremezmişşşşş ama babamla konuşucammmmm kararlıyımmm
lorke bende 50 okuyayım sanasıra bende sanırım canım kendıme yazdım o zaman
o zaman kardenın kı bıttı canım Allah kabul etsın
lorkeee ıcın
eneslena :100
nurme: 100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?