Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rabbim akıl fikir versin. Başka bişey diyemiyorum canım. Devran elbet bi gün döner. Sen yinede içini bozma.

xeda canım ne desen haklısın ama sen kotu dusunmemeye calıs yıne de
kendı kafalarınca ne dusunuyolar bılmıyorumm kıı
senın ıhtıyacın varken destek olsalar keske ınsan evladının rahat olmasını ıster tabıkı

karden canım dıer arkadaslara da yazdım suan reglım o yuzden ıhlas alamıyorum
ama hepınıze 100 er tıbbın kulub duası okuyorum bende senınkınıde bugun okurum ınsallah

gozyasının duası bıttımı

Rabbim akıl fikir versin. Başka bişey diyemiyorum canım. Devran elbet bi gün döner. Sen yinede içini bozma.

off boncuk offf babamı karşıma alıp canım babam ben sıkıntı çekerken sen nasıl rahat uyuyorsun demek geliyor yada bu kadar malı ne yapacan demek geliyor sonra eda sabr et cenabı hak büyüktür ona sığın diyorm ama haksızlık yaaaaaa acaba roler degişse ne olurdu die çok düşündm amannnn ben para dgl düşünülmek istiyorm yaaa abime verdi mallarııı herşey onun elinde adamın ayakları yere basmıyor :84::84::84:insanlardn nerfet eder oldummm hırsları beni boguyor ben ne hale geldm bilmiyormmm takılmazdım ama şimdi dayanamıyorm ama tek korkum onları kırmak yoksa çoktan olan olmuştuuu

buldum gozyası bıtmıs
hesabıma gore kardenın 50 tane kalmıs

kızlar karden bende 150 okurum biraz rahatsızım akşam okurum hepinizi öptüm
tamam ozaman kardene 100 tane okuyum
çok iyi düşünmüşünüz
ben iyi olmaya çalışıyorum
karden içinde 100 okudum ekincim
kizlarrrr nasilsinizzzz
bu dua listesi cok karisti yaaaa kime okunuyor anlamiyorumki normalde kardende olmamiz lazim degilmi ooooo kafam karisti..
sira kimde yaaa bana gore karden olmasi lazim kardene 100 ihlas aliyorum..

karden için
yağmurum:100
eneslena:100
ekin79:100
sevser:200
aruna:150
ada:100
nurme:100
umud:100

kızlar 50 tane kalmıs alabılecek varsa

slm şekerlerim nasılsınız

slm pamuk sen nasılsın oglun nası
ne zaman gordun en son

malesf exedam malesf erkek evlatlara daha çok ünem veriliyo ve olan bütün mallarda erkek evladın üstüne veriliyo
adaletsizliğin böylesi seni o kadar çok iyi anlıyorum ki çünkü ailelerimiz birbirine bennziyo
tek fark benin babamın olmaması babam ben çok küçükken vefat etmiş sonrada istanbula göç etmişiz
ben ilk okul 3. sınıfa kadar okudum ve 9 yaşımda çalışmaya başladım o zaman mattii durumumuz kötüydü
sonra abimler atülye açtılar yıllarca gece gündüz çalıştım sonra ev aldık dükkan baya büyüdü sonra bir ev daha aldık ve ben
evlendim şimdi abilerimin mağazaları kaçtane atülyeleri 100 kişilik evleri arabaları say say bitmez
benim matti durumum kütü deyil kendi evim eşimin kendi işi
tabi onlar daha çok zengin olduğu için ben yanlarında devede kulak kalıyorum
ve yıllardır çalışıp beraber yaptığımız servetle bana hava atıyolar yok evin küçük
tabi evim küçük deyil tabi kendileri 250 metrelik evde oturunca küçük geliyo
yok arabanızın markası eski
yok biz niye BMV alamıyoruz
yani bürsürü şey ni diyeyim mümkün olduğu kadar az karşılaşmaya çalışıyorum
allaha havale ettim rabbim herşeyi görendir güzetendir

bende karden için 100 okudum ekleyin dedim demekki aradan kaynamış lorkem

işte bende çalışıyorm abim maşımı 800 yapmadı olmazmış veremezmişşşşş ama babamla konuşucammmmm kararlıyımmm

aruna okundu
bilgemm okundu
cakır44 okundu
ceylan06 okundu
eeeesssx okundu
ekin79 okundu
eneslena okundu
esra8 okundu
gozyası okundu
karden okundu
lorkee okunuyorrr
merve
nurme
sevser
umud
xeda
yagmurum
yeter

unuttugum varsa eklesın kendını

Son düzenleme:
işte bende çalışıyorm abim maşımı 800 yapmadı olmazmış veremezmişşşşş ama babamla konuşucammmmm kararlıyımmm

canım keşke bi iş bulsan ve yıllarca onlarla bağlantını kessen ama olmaz biliyorum bukadar şanslı olamazsın
ama sabret allah onlara anne babalık duygusunu vermişse vardır rabbin bi bildiği
dinimizde malın 2 sini erkek evlada 1 ini kız evlada vermeliymişiz yani sen ailenden 1ini eşinde ailesinden 2sini alırsa 3 olurmuş abin ailesinden 1 yengende ailesinden 1 alırsa yine eşit olurmuş
yani allah emretmiş kıza mal verilmesini
baban senin bu durumunu nasıl farketmemiş inanamıyorum
eşin iş buldumu canım
çok dua ettim sana allah yardımcın olsun

ekın sen hormonlardan anlıyosun sanırım nası benım degerler :44:

Estradiol 82 pg/mL
FSH 3.83 mIU/mL
Serbest T3 2.83
Prolaktin
Beta-hCG (total hCG) < 1.20 mIU/mL
TSH 1.0806
Lüteinleştiren hormon (LH) 2.74 mIU/mL
Serbest T4 1.14

bencede konuş vermezlerse başka iş bul kendine

sıra bende sanırım canım kendıme yazdım o zaman

o zaman kardenın kı bıttı canım Allah kabul etsın

lorkeee ıcın
eneslena :100
nurme: 100
lorke bende 50 okuyayım sana

lorkeee ıcın
eneslena :100
nurme: 100
ekin79:100

lorkem benim anladığım fsh oda maşallah çok iyi e2 50 iyi diyebiliyorum yanılıyor olabilirim ama o yüksek

buldum yanlıs hatırlamıyormusum
e2 yukseklıgı kıst oldugunda oluyormus
yanı fsh yerınde ama e2 yuksekse kıst olma ıhtımalı yuksek :26:

ya ben ne yapsam kı kıstık bı vucudum var klomen ıgne vs hıc bısey yaramıyo
haftaya cuma gıdıcem bıde ultrason ıcın
gecmı olacak yarın baska bı doktor mı gıtsem ozelde baksın ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…