Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay lorke bu dua ne hızlı ilerliyor.lorke ben sana okumayı çok istiyordum ronya alınca tamamlanmış(((((((((((((((

Allah Allah ne biçim bir düşünce ne kadar kızdım ne kadar üzüldüm....
Rabbim onlara dert verip sınamamış sanırım hiç ne kadar bencilce bir düşünce...
Rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte...

canım ronyam iyki sizler varsınız çok yazmasamda takip ediyorum sende beni ağlattın eşim bana bakıyor neden ağlıyorsun diye hiç bişe dedim geçen komşumuzun bebek mevlidi vardı gittim bende adetlerinde bebek kucaktan kucağa veriyorlar banada verince annenin kayınvalidesi göz yapıyor al gibisinde onu görünce o an sanki o ev üstüme yıkıldı eltim dedik ne saçmaladı öyle ya sanki kendi yaratmış kendi elinde olması bense kuran bitmeden ağlayarak eve zor attım kendim bizi ancak bizler anlıyoruz ronyam oyüzden ben çocukları çok seven şimdi ise korkarak yaklaşıyom acaba ne tepki vercek annesi çok içim yanıyor allah kimseye vermesin rabbim kimseye aratmasın tez zamanda versin yavrularını

canım dur bakalım kesin böyle bir durum vardır demiyoruzki
ama takip etmek gerek
bizim ateş ölçme topiğinde bir çok arkadaş ateş ölçme yöntemi sayesinde
bu sorunlarını öğrenci ve progesteron kulladıklarındada hamile kaldılar

aminnnnnnnn inşallah ekintos allah razı olsun yinede allah hiç kimseye aratmasın ben yaşıyorum çünkü içim acıyor canım yanıyor gecem gündüzüm bir birine karıştı elimden bişe gelmiyor sadece çaresizce bekliyorum rabbim dualarımı kabul etsin inşallah

canımm onlar cahil insanlar boşver hiç umrunda bile olmasın
ben hayatımdan hangi konuda olursa olsun canımı acıtan insanları uzak tutuyorum
benim herkes arkadaşım komşum olamaz olanlarda canımı yakmaz çünkü
sana tavsiyem insanlar kırılırmı darılırmı diye düşünmeden seni üzenleri etrafından uzaklaştır
sen üzülceğine onlar üzülsün yoksa mutlu olamazsın
hayatta şuan en önemsediğin şey bebek o konuda canın acıyor
ama yarın bir gün bebeğin olunca başka birşey bulurlar canını acıtmak için
en güzeli kökten çözüm sil gitsin hepsini
önce sen önemlisin bunu unutma
sen iyi güçlü olki bebişin depresif bir anneyle karşılaşmasın

canımsınnn sağol
canım ben bir 50 daha alayım 100 olsun
Rabbim kabul etsin dualarımızı
tamam canım ekledım

ay lorke bu dua ne hızlı ilerliyor.lorke ben sana okumayı çok istiyordum ronya alınca tamamlanmış(((((((((((((((

ekıntosum bende senın okumanı ıstıyorum cok 50 tane var alırmısın

canım arkadaşlarımm ben uyumaya gidiyorum
hepinizi kocaman seviyorum dualarım hepinizle
nurmee canım yazdıklarımı okudun demi sakın üzme kendini

canım arkadaşlarımm ben uyumaya gidiyorum
hepinizi kocaman seviyorum dualarım hepinizle
nurmee canım yazdıklarımı okudun demi sakın üzme kendini

tamam canım allah rahatlık versin zaten artık konuşmuyorum kaynanam kızdı o büyük kendini bilmemiştir bayramlaşmaya git dedi gitmedim bitti benim için cevapların içinde allah razı olsun ronyam öptüm canım

kizlarrrr nasilsinizzzz annemlerdeydim yeni geldimmm eve
lorkem dua sirasi sendeymis canim sayfalarin sonuna kadar geldim INSALLAH bitmemistir dir ama yetisemedim galiba eksigin varmi canim okuyayim

kizlarrrr nasilsinizzzz annemlerdeydim yeni geldimmm eve
lorkem dua sirasi sendeymis canim sayfalarin sonuna kadar geldim INSALLAH bitmemistir dir ama yetisemedim galiba eksigin varmi canim okuyayim

canım 50 kaldı sadece
duan olsun sen 10 tane alıveer
ekıntosta almak ıstemıstı sabah okur olmazsa
duası olsunıstıom herkesın az cok

ekintos
canım adetime 2 gün kaldı az önce test yaptın negatif sence yinede umutlanmalımıyım???

Son düzenleme:
Dönelhamda 37deyim esra seni geçtim sanırım
kıs yumurtam çatlasın sorun çıkmasın istiyom zaten bin tane

canım en makbulü pazartesi başla cumartesi bitir çok sevap ama dersinki parça parça tutucam ozaman pazartesi perşembe daha sevabı var canım inşallah yardımcı olmuşumdur

ekıncık bn 30 da kaldım adet oldum
dua bılgısı ıcınde ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN

ekintos
canım adetime 2 gün kaldı az önce test yaptın negatif sence yinede umutlanmalımıyım???

sevser senin şu aceleciliğin yok mu:))))))))))
canım beni biliyorsun adetim 3 gün gecikmişti kanda çıkmadı...
çift çizgiyi ise nerdeyse 8.gün görmüştüm...

sen acele etsen de etmesende ,umutlansanda umutlanmasanda hamileysen zaten hamilesindir ...
boşa sıkma canını rahat ol....
biliyorsun gerildiğinde ,üzüldüğünde prolaktin hormonun artıyorr ve hamile kalman imkansızlaşıyor...

nurme ben seni hiç tanımıyorum biraz anlatsana kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…