- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #79.741
canım zaten yumrutlama olmamıs daha dedım ama ortlaması dusuk 36.3 olursa yarın belkıde catlamıs olabılır bakalım
agrısı ve akıntısıda varmıs cuhnku
kesın catladı dedıkten sonra ıcılebılır dedım bende ılac ıcın
canım yaa yazık valla sana hıc yakınında bırılerı yokmu yada yagmurum dedıgı gıbı guvenılır yemek soyleyebılecegınız bı yer :44:
ole de olabılır canım
ben zaten cıft yumurtluyom arada ınsallah ondandır
tamam canım sagolasın
sagol canım
eneslena :100
nurme: 100
ekin79:100
cakır44: 50
gozyası: 100
bılgemm:100
ronyam:50
sevser:100
aruna:100
yagmurum :100
100 kaldı
ay lorke bu dua ne hızlı ilerliyor.lorke ben sana okumayı çok istiyordum ronya alınca tamamlanmış(((((((((((((((
canım Ronyam keşke yakın olsaydım gelip bende yeseydin doğuma kadar canım çok duygulandım yavvvvv halsizmisin kıyamam sana ben sana bakem ama tek şartla bebiş doğunca bana çok ama çok sevdircen ).).) herkez kıskanıyor bebişini benden nazar edrim gibisinden allahım tez zamanda kuvvet versin
o manyak insanları Allaha havale et
ne demek sevdirmem
deme öyle sözler ağlattın beni akşam akşam
kurban olsunlar sana yakında senin meleğinde gelecek
sadece vaktini bekliyor
hemde gör nasıl güzel bir beben olacak
Allaha hiçbir şey zor değil o yeterki ol desin
dualarım seninle canım benim
yumurta takibindeydim 14 .gün çatlamadı dr 16.gün çatlamış dedi 27.gün hastalandım çık şaşırdım şu an düzenli bakamadım ateşime bu ay iyi değildim ay bir bu eksikti ilk defa bu ay oldu ah ronyam
Allah Allah ne biçim bir düşünce ne kadar kızdım ne kadar üzüldüm....
Rabbim onlara dert verip sınamamış sanırım hiç ne kadar bencilce bir düşünce...
Rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte...
canım ronyam iyki sizler varsınız çok yazmasamda takip ediyorum sende beni ağlattın eşim bana bakıyor neden ağlıyorsun diye hiç bişe dedim geçen komşumuzun bebek mevlidi vardı gittim bende adetlerinde bebek kucaktan kucağa veriyorlar banada verince annenin kayınvalidesi göz yapıyor al gibisinde onu görünce o an sanki o ev üstüme yıkıldı eltim dedik ne saçmaladı öyle ya sanki kendi yaratmış kendi elinde olması bense kuran bitmeden ağlayarak eve zor attım kendim bizi ancak bizler anlıyoruz ronyam oyüzden ben çocukları çok seven şimdi ise korkarak yaklaşıyom acaba ne tepki vercek annesi çok içim yanıyor allah kimseye vermesin rabbim kimseye aratmasın tez zamanda versin yavrularını
tamam canım ekledımcanımsınnn sağol
canım ben bir 50 daha alayım 100 olsun
Rabbim kabul etsin dualarımızı
ay lorke bu dua ne hızlı ilerliyor.lorke ben sana okumayı çok istiyordum ronya alınca tamamlanmış(((((((((((((((
canım arkadaşlarımm ben uyumaya gidiyorum
hepinizi kocaman seviyorum dualarım hepinizle
nurmee canım yazdıklarımı okudun demi sakın üzme kendini
canım arkadaşlarımm ben uyumaya gidiyorum
hepinizi kocaman seviyorum dualarım hepinizle
nurmee canım yazdıklarımı okudun demi sakın üzme kendini
kizlarrrr nasilsinizzzz annemlerdeydim yeni geldimmm eve
lorkem dua sirasi sendeymis canim sayfalarin sonuna kadar geldim INSALLAH bitmemistir dir ama yetisemedim galiba eksigin varmi canim okuyayim
tamam canım ekledım
ekıntosum bende senın okumanı ıstıyorum cok 50 tane var alırmısın
Dönelhamda 37deyim esra seni geçtim sanırım
kıs yumurtam çatlasın sorun çıkmasın istiyom zaten bin tane
tamam canım ıcecegım ınsallah bu ay
canım sevval 6 ardarda tututlur benım bıldıgım
leke geldıyse oruc tutmaman dogru olmus
tam olarak temızlenınce baslarsın bencede
cuma oruca baslanmaz dıe bısey de duymadım
sadece tek cuma oruc tutulmaz ya bı gun oncesınde yada bı gun sonrasında da tutmak lazım dıye bılıyorum
canım ole deme sakın bırakma
ınsallah sorun cıkmaz ama cıksa bıle ogrenmıs oluruz ıste bu vesıleyle
hemen bo cozumunu ararız
canım en makbulü pazartesi başla cumartesi bitir çok sevap ama dersinki parça parça tutucam ozaman pazartesi perşembe daha sevabı var canım inşallah yardımcı olmuşumdur
ekintos
canım adetime 2 gün kaldı az önce test yaptın negatif sence yinede umutlanmalımıyım???
ekintos
canım adetime 2 gün kaldı az önce test yaptın negatif sence yinede umutlanmalımıyım???
aminnnnnnnn inşallah ekintos allah razı olsun yinede allah hiç kimseye aratmasın ben yaşıyorum çünkü içim acıyor canım yanıyor gecem gündüzüm bir birine karıştı elimden bişe gelmiyor sadece çaresizce bekliyorum rabbim dualarımı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?