Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım
allah kalbime sabır versin inşallah....

sen bunlari sevseremi soluyosun canim o acele etmezse ici rahat etmez bikere...ona kalsa ovulasyon testi yerine hergun gebelik testi yapacak ben bi kizin hamileligini dusunemiyorum

saol canım
allah kalbime sabır versin inşallah....

canım senin elinde....
bak daha yeni evlisiniz duygularını kontrol altına almaya çalış bir zamandan sonra eşin de bunalır...
zaten evliliğinizin en güzel ayları sıkıntılı geçti sonra sen eşin ve evliliğiniz bir bakmışsın yıpranmış....

merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin..eşim 7 ay önce varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan önce sayı 14 milyondu hareketlilik A ve B ileri ve yavaş toplam %7+ %22 morfoloji 0 di.Bugun yani 7 ay geçtikten sonra aldığımız sonuç sayı 4 milyon hareketlilik A ve B toplam ileri ve yavaş toplamı %10+%42 ve morfoloji 0.sayı 14 milyondan 4 milyona düşmüş.bundan sonra ne olacak sürekli azalacak mı?böyle bir durum yaşayan var mı? ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü içti.2.5 aydırda proxedd plus kullanıyor..

ekintos
canım aylardır burdayım hiç gebelik testi yaptığımı duydunmu
duyamazın çünkü yapmadım
hiç belirti aradığımı duydunmu ?? duymadın ama bu ay vucudumda farklı şeyler var ve bende merak ediyorum
tamam çok evhamlıyım ama eşiminde çok hoşuna gider güler vs....
neyse zaman bıraktım.

canım ben varikoselden pek anlamıyorum ama canını sıkmamaya çalış...her testte bir üzüntü nadir olarak da bir sevinç yaşanıyor....
sen devam et vitaminlere kürlere....

peki hayatım:).........................

canım ben varikoselden pek anlamıyorum ama canını sıkmamaya çalış...her testte bir üzüntü nadir olarak da bir sevinç yaşanıyor....
sen devam et vitaminlere kürlere....

kaç kez göndermiş böyle...göndermedi diyordu halbuki..acaba bu sayılarla tüp bebek olur mu ki??gerçi artık hiç ümidim kalmadı..o kadar çok sorun yaşadımki 4 yıldır.Rabbim nasip etmeyecek galiba..(

Son düzenleme:
herkese iyi geceler, yatmadan bir selam vereyim dedim, yarın açıköğretim sınavı var, görevliyim..erken yatmalıyım yaa çok öpüyorum hepinizi..

Ekinim geçmiş olsun dişten kurtulmuşsun..

canim RABBIM HAKKINDA HAYIRLI OLANI HAYIRLI ZAMANDA NASIP ETSIN..

kaç kez göndermiş böyle...göndermedi diyordu halbuki..acaba bu sayılarla tüp bebek olur mu ki??gerçi artık hiç ümidim kalmadı..o kadar çok sorun yaşadımki 4 yıldır.Rabbim nasip etmeyecek galiba..(

Rabbim nasip ederse doğal yoldan bile olur..
sen inancını kaybetme Rabbim çokkk büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…