- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #80.901
sana katılıorum bu bakımdan
tabıkı ınanacaksın herseyden once
ama araya vesıle ederektende zıyarette bulunup allh rızası ıcın dua edeceksın araya kulunu sokaraktan
:)))))))
alısırsın ınsallah en yakın zamnda
aman tek sorun o olsun
sana katılıorum bu bakımdan
tabıkı ınanacaksın herseyden once
ama araya vesıle ederektende zıyarette bulunup allh rızası ıcın dua edeceksın araya kulunu sokaraktan
ii gecler tatlım
hep sızın yuzunuzden 2 kısı 2 kısı gelıorsunuz yerımız daralıor
esra8 pamuk58+ canyongam ekin79+ yagmurum2001+ esilanur gamzelim.66 ceylan06+ hilal__ eneslena+
sevıyorum sızı
tabii sewersin buldun benim gibi lokum gibi avratı,sewersin tabiii:))
pammbıkkk keşke o arabada bende olsammmm:)))
bu arada face rsimlerine bayıldım ,ne güzel göbişin var öyle,hiç değişmemişsin maşallah:)))
esraaaa bu ekin varya senide bozmuş,ahh yavrumm onu örnek alma beni alsagol askım :)
cekılısten kazandıgım nıvea
vucut jelınden kıyıp 1 damla suyuna damlatabılırım :)
senın hatırına
adıyaman menzılı duyan oldumu aranızda bılmıorum ama
evlendım evlenelı duyduguma gore cok ınanarak gıdersen ne derdın varsa rabbm onun vesılesıne sıfasını dermanını verıormus
cok gıtmek ıstedık
bugunde baska bırı babama sölemıs,
sanırım en musaıt zamnda gıdıcez
tabii sewersin buldun benim gibi lokum gibi avratı,sewersin tabiii:))
pammbıkkk keşke o arabada bende olsammmm:)))
bu arada face rsimlerine bayıldım ,ne güzel göbişin var öyle,hiç değişmemişsin maşallah:)))
Evet canım aynen,o mübarek zat'ın hatrı için;onun yüzü suyu hürmetine Allaha dua edeceğiz,ben oraya gittim ve çok etkilendim gerçekten,Allah dostlarının kalp gözleri açık,dediğin gibi araya onları koyarak,Allahtan dilemek :)
ınsallah bebegımallah izin verirse gün olucak kervan dönücek esracım ozamanda ben sana sölicem :)
sen varya kendını sevdırmek ıcın elınden gelenı yapan bır cadısınbende seni seviyorum cadım :)
:))))))))))esraaaa bu ekin varya senide bozmuş,ahh yavrumm onu örnek alma beni al
bir aya kalmaz iflasını verirsin:)))
canım ben gittim menzile 7-8 yıl önce
hatta abim nerdeyse yılda 4-5 defa gider
ALLAH cc dostu naksibendi
RABBİM inşallah onların rızası hürmetine hayırlı hasenatlarını veriverir
inşallahhhhhhhh:)))))esilanur Rabbim senidde kem gözlerden sakınsın:)))allah izin verirse gün olucak kervan dönücek esracım ozamanda ben sana sölicem :)
yerim seni yağmurum çevremdekilerde erkek bebek anneyi güzelleştiriyo sana çok yakışmış diyolar hatta sokakta tutup seviyolar :)))
o güzel göbiş senin karnınada dolsun inşallah bebeğin tez vakitte gelsin inşallahhhhhhhhhhh
öle dalga gecer gıbı deme
germe bbeegmlen benı
bak sancı gırdı
dusuk yaparım sımcık :86:
masallahhhhhhhhhhhh pamık gercekten gordugum en gusel hamılelerden bırı
rabbm korusun pasasınlan kendını
sumagada bayıldım
inşallahhhhhhhh:)))))esilanur Rabbim senidde kem gözlerden sakınsın:)))
ayyy gözümde canlandı insanların senın göbişini sewmwsi:)))
Rabbim seni de kem gözlerden sakınsın
kısmet inşallah birgün bende korum gebiş resimlerimi:))
esra8 pamuk58+ canyongam ekin79+ yagmurum2001+ esilanur gamzelim.66 ceylan06+ hilal__ eneslena+
sevıyorum sızı
yağmurum canım benim burda ilk krisimiz hamileydi hatırlıyosun sonra teker teker hepimiz hamile olmaya başladık bak sırayla da kimse kalmıyo farkındasın Allah hepimize nasip edecek hiç canını sıkma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?