Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seninki yien ingilizce benimki danca topu topu 6 milyon nufusu var kendilernie ait dil yapmislar en okundugu yaziliyo neden yazildigi gibi okunuyo cok zor yaa
dil ogrenmek bana cok zor geliyo yaa ne biliyim eminim danca daha zordur birde ingilizceye tr den asinaligimiz var insallah ogrenirimde calismaya baslarim bir an once

evet canim 3 yildir danimarkada yasiyorum..insanlarida kendide soguk bi ulke..

kiz 2 gundur giriyosun konusmuyosun yada bana denk gelmiyo ozledim zaten kac gundur giremiyodum..tabi sevinirim delii

kız sen degilmiydin vize bekleyen bende hiç gitmedinde ilk vizeni alacaksın sanmıştım
bu aralar keyifsizim kız havalar serinliyoya romatizmalarım azdı
akşama kadar uyuz eşekler gibi tv karşısında yatıyorum geliyorum geçmişi okuyup tekrar gidiyorum öyle işte
kusura bakma özlettigim için kendimi bunlar sana

gecmis olsun canim benim..turist gelip gidiyorum ama omrum cogu burda geciyo oturum vizesi alamadim ben..dikkat et kendine emiii

canim vize bekleyen bendim malesef vize sadece ilk gidis icin degil belli suresi var bitince almak zorundasin

gecmis olsun canim benim..turist gelip gidiyorum ama omrum cogu burda geciyo oturum vizesi alamadim ben..dikkat et kendine emiii

hıımmm inşallah alırsın canım
gelmek keyiflidir ama sık sık
vize alınca 5-10 yıl gelmezsin belki
dikkat etmeye çalışsamda olmuyo şekerim
yagmur yagmadan etkileniyo dizlerim

canim vize bekleyen bendim malesef vize sadece ilk gidis icin degil belli suresi var bitince almak zorundasin

haa karıştırdım alamancılar çok olunca topikte karışıklık oluyo
ay ne bileyim kız insan polis eşi olunca vizeyle falan alakası olmuyoki
biliyosun defalarca suriyeye elimi kolumu geçirdim
vize falan soran olmadı

pamuk aşkım sıcaklarla aran nasıl allahım yardım etsin sana boncuga nuna
ben nefes alamıyorum hiç biyere sıgamıyorum kış gelsin üşümek istiyorum

yok hayatım ankara da nem olmadığı için rahatım evimde serin şikayetim yok arada ateş basıyo beni oda hamilelikten ama kış gelmesini hiç istemiyorum zaten ankara çok meraklı kışa

tabi canim benim de gitmeden once hic haberim yoktu amerika ugrastirdi bizi bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…