Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iylik canim heycanliyim bayagi haftaya sali kaan beye gitcez ayin 24 u gibide yolculuk var insallah cok merak ediyorum ne diyecek basladinizmi proxsede ben m sure de almayi dusunuyorum

ALLAH yardimcin olsun canim benim biz gecen hafta umut tup bebkteki emre beye gittik esimi kontrol etti iyi dedi proxeed plus verdi aldik esim baslicak ins..kaan bey sizede iyi seyler soyler ins..ben evime dondum turkiyeye alismisim burasi cok soguk ya kisliklarla oturuyom:2:

evime dödüm derken daha önce ordamıydın sen ben ilk kez gideceksin sanmıştım demek kışlıkla hee nerdeydin bu arada sen yaa

insallah canim bizim de asiri sicak 3bucuk aydir trdeyim bende nasil aliscam bilmiyorum burda keyfimiz iyiydi gidince yarim kalan ingilizce kursu beni bekliyor zaten cok zor

amin canım cümlemizi inşallah
tez vaktte rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip etsin

insallah canim bizim de asiri sicak 3bucuk aydir trdeyim bende nasil aliscam bilmiyorum burda keyfimiz iyiydi gidince yarim kalan ingilizce kursu beni bekliyor zaten cok zor

seninki yien ingilizce benimki danca topu topu 6 milyon nufusu var kendilernie ait dil yapmislar en okundugu yaziliyo neden yazildigi gibi okunuyo cok zor yaa

pamuk aşkım sıcaklarla aran nasıl allahım yardım etsin sana boncuga nuna
ben nefes alamıyorum hiç biyere sıgamıyorum kış gelsin üşümek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…