- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.021
Çok teşekkür ederim xedamtebrikler
ay ne güzel tebrik ederim canım
çok sevindim senin adına hayırlı olsun
lorke bazen tükendiğimi hissediyormxedacım o ınsanlarda olacak bunları yasayacak bızde gorecegız kı kıymet bılecegız
ımtıhan ıste bılemeyızkı Rabbım sılah etsın dıe dua etmek en mantıklısı herkes ıcın
Rabbım verdıyse bız sorgulayamayız
bıze vermedıgı ıcın de aynı sekılde
sadece dua ederız...
cok hosuma gıden dua vardı
Rabbım benım ıcın hakkımda hayırlısını ver ve gonlumude buna razı eyle dıye
yoksa dılmızde hep hayırlısı deyıpte neden neden dememızdense gonlumuzunde Allah tan gelene razı olması cok onemlı
canım ama sen sımdı 7 de
sonrasında 5 te olcersen
ates degerın farklı cıkar ve yumruıtlamanı anlayamayız tablondan
en azından bugunden ıtıbaren bence 5 te olcmeye basla kı yumurtlama derecen ve gunun bellı olsun
cunku 5 le 7 arası en az 0.2 derece fark eder atesın
canım ben sadece 1 kere maıl attım kaan hocaya oda hormon testı falan yaptırn demedı ılacları soledı kullanın dıelorkecim daha önce hormonlara bakılmamasına şaşırdım ben sizi de kaan hocayla irtibatlı biliyordum. neyse inşallah hormon tedavisinden sonra çabucak sonuç alırsınız.
bu arada umud için 100 tane de ben okuyayım.
tedavi ye tekrar başlıycam yumurta takibi eşimi gödermeye güçüm yeterse sperm testi kızlat burda morfolojiye felan bakmıyorlar hangi testleri yapmalı eşim kan testide dahil bakalım son durum neeeebana yazın kızlar hangi tesleri isteyelimmmmm
masallah canım cok sevındımKızlaaaaarrrr
Aaaaaaaacaaaaaaaaipppp mutluyum şimdi öğrendim..
Konservatuar sınavlarına girmiştim ya kazanmışımmmmm
ınsallah canım o guzel haberı vermende yakındırÇok teşekkür ederim xedam
Çok teşekkür ederim lena'm...
NUN cum sağol birtanem
Hamiş haberimide vermek nasip olur bir gün inşallah
lorke bazen tükendiğimi hissediyorm
tamam lorkem bundan sonra 5 te ölçerim napalım
kalkarız artık gerçi çok saçmalıyorum o saatlerde
Kızlaaaaarrrr
Aaaaaaaacaaaaaaaaipppp mutluyum şimdi öğrendim..
Konservatuar sınavlarına girmiştim ya kazanmışımmmmm
ayyy ne güzel valla,çok sevindim.....
lorke o zaman imkanınız varsa gidin mutlaka....bak karşı karşıya konuşunca daha iyi oluyor...
nun nasılsın?
iyiyim çok şükür canım, bekliyoruz işte:))
sen nasılsın?
lorkecim umud için okunuyor sanırım 100 tane alıyorum
en son geçen hafta girmiştim ogünden beri hastanedeyim çok şükür şimdi iyiyim ogün çok ağrım vardı artı vajinal enfeksiyon çıktı dr tedavi olmazsan kese patlar dedi apar topar yatırdı çok korkuttu bizi bir haftadır raporluyum şimdi evdeyim
Merhaba arkadaşlar bende bu kulübün yeni üyelerindenim. Vee sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum imnşallah rabbim hepimizin bebiş hasretine son verir bir an evvel.. Ben de eşimin sperm azlığı ile ilgili olarak gebelik problemi yaşıyorum. ve tüp bebek denemesinden önce normal yollarla hamile kalabilmek için mücadele eeceğim sizler gibi. Ben tüp bebekten başka şansımız olmadığını bir kaç gün önce öğrendim ve bu birkaç gündür bu duyguyla mücadele etmeye çalışıyorm. bu topiği takip ediyorum ve bugün yazmaya karar verdim çünkü içinde bulunduğum ruh halini kimseyle paylaşamıyorum arkadaşlarımla bile paylaşmadm henüz çünkü sürekli sorularla muhatap olmak bana acıyarak bakmalarını görmek istemiyorum üzülmesin diye anneciğime bile söylemedim ve eşim üzülmesin diye onun yanında da belli etmiyorm takmıyormuşum gibi davranıyorm hatta birbirimize tüp anne tüp baba diye takılıyoruz dalga geçiyoruz kendimizle çünkü bununla başka türlü başedemeyiz bende buradan sizlerle güç bulmak sizlerden destek bulmak ve sizlere destek olmak istiyorum. çünkü bizi bizden başkası anlayamaz beni de aranıza kabul eder misiniz????
lorkecim umud için okunuyor sanırım 100 tane alıyorum
en son geçen hafta girmiştim ogünden beri hastanedeyim çok şükür şimdi iyiyim ogün çok ağrım vardı artı vajinal enfeksiyon çıktı dr tedavi olmazsan kese patlar dedi apar topar yatırdı çok korkuttu bizi bir haftadır raporluyum şimdi evdeyim
ay canım çok geçmiş olsun.....dikkat et kendine...
vajinal enfeksiyonun böyle bir sonucu olacağı aklıma gelmezdi.....
canım çok çok geçmiş olsun Allah korumuş sende oğluşunda
iyimisiniz şimdi raporunu uzatabilsen keşke öyle bir imkanın
varmı peki sen bir anda çok yordun kendini o kadar istirahattan
sonra
Adacım çokk geçmiş olsun.
Allaha emanet bebişin...
adacım cok gecmıs olsunlorkecim umud için okunuyor sanırım 100 tane alıyorum
Kızlar önümüzdeki aya hazırlık yapıyorum.
presed alıcamda ggde 79
daha ucuz yoktur dimi?
memleketimizde:)
cidden yaaa tam bekleme zamanlaına gelmişsiniz:)hayırlısı hadi bakalım.....hazırlıklar tamam mı?bana hiç tamalanmayacak gibi geliyor,çünkü hiç bişeyi yok daha bebeğimin:)kış sezonu bu ay sonu başlıyormuş....
ne zaman geleceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?