- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.061
hayırlısı sevse ınsallah olmazsın bakalım ...hala bişey yok
inşallah olmaz lorkem ya
lorke çok geçmiş olsun nolur üzülme canım
artık herkeste çıkıyor inşallah çikolata kisti degildir
allah yardımcın olsun
lorke nerden aldım canım
bu ay bende pressed kullanacam
belki ovi testide alırım
:)))))))))))))))))))sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün:)))
lorkee bebem bugünde ovülasyon testi yaptım ikinci çizdiyle nerdeyse aynı,dünki gibi
ugünde sağ kasığımda ağrı vardı
sanki akıntılarım arttı ama hem sulu hem katı kremsi gibi ,bugün de takip edip öyle işaretleyeceğim
ama yarın ateşim bir anda yükselirse bugün çatladı diyeceğim yumurtam
ne dersin:???????
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKızlaaaaarrrr
Aaaaaaaacaaaaaaaaipppp mutluyum şimdi öğrendim..
Konservatuar sınavlarına girmiştim ya kazanmışımmmmm
sitemliyim arkadaş yavrularını sokaga atacaklara çocuk vermesin allah burda evlat hasretiyle yanan bizlere versin ona kolay bize zor kötü anne olacaklarada çocuk nasip etmesin toplumun huzur yapısını bozanlar sadece dogurmayı annelik sayanlar o çocuk dünyaya geldiğinde dert sananlar ahirete kadar sorumluyuz.tek merak ettiğim neden vermiyo ne engelse onu kaldırmayı nasip etsin yollar açsın rabbim ama çok merak ediyorm neden bizlere ol emrini vermiyor bu soruya şimdi cvp almam ama hayırlısı demek işin en kestirme yoluuuuu
yagmurum nasılsın aşamalar nasıl aşılamayı erteledinmi özel hastanelerde gidip ben tüp yaptımak istiyorm desek engel çıkarmı gel yapalım derler mi yoksa varmı yapması gereken 10 milyar ya bi tüp bebek anacım olana varda olmayan nedecek
hayırlısı sevse ınsallah olmazsın bakalım ...
bende sogan suyu ıcmeye basladım bakalım sıfa buluruz ınsallah
canım ebay dan aldım ama hala gelmedı o yuzden bısey demeyyım sımdı sende magdur olma
evet canım yarın sabahkı atesın onemlı ona gore cızgının yerını degsıtırebılır
ama sancın ve akıntın varsa calısmaya devam edın mutlaka
nerdeeeeeeee , yaz görmedim ki ben tatlımneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben uzun zamandır kaprinin altına uzun çorap çekmiyorum
burası hala yaz kızz gündüzleri millet yine çıplak dışarda
yaaa bende cok usuyorummmm
slm kızlar adet belirtilerim baş gösterdi ama ben sıkıldım ya yeter artık yaaaaaa ne desem az programlanmış robot gibi çalışma günlerini yakalamaya çalışıyoruz yok oldumu tutumu sterisi kızlar ben bunaldım yaaaaa millet 2 aylık evli 2 aylık hamile ya biz kös kös bekliyorz kime kızıyorm onuda bilmiyorm yaaaa sorun ordaaa gerizekalının biri şakayla karışık allah seni anneliğe layık görürse olur dedi teseliye baksana layık olmayıp ne yapdıysakherkeze çakasım var ha 2 gündürde buraya yazıyorm cvp veren yok tam bunalım yaniiii anneliğe layık olmayan kadınım ben dünya öküzler üstünde
inşallah şansımızı denicez ama özeldeki dr eskisi gibi kolay alınmıyor heyet dedi doğumdan sonrası için kolay veriyorlarmış ama benim önce ihtiyacım var:)) ayy hakkaten bütün gündemim bu sanırım, hiç aklıma gelmedi
canım işin öyle yorucu ise zorsa bile heyet raporunu alın. benim bildiğim heyet raporu genelde yalan sebeplerle alınır (sınava hazırlanan çocuklar, doğum iznini uzatmak isteyen anneler vb.) haa bi de sürekli kullanılması gereken ilaçlarda oluyo galiba, ama şu an senin cidden ihtiyacın var inş sizin için zor olmaz.
adacım
bence ihmal etme
sora tekrar bi kontrolünü ol ki tekrarlamasın
nerdeeeeeeee , yaz görmedim ki ben tatlımneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben uzun zamandır kaprinin altına uzun çorap çekmiyorum
burası hala yaz kızz gündüzleri millet yine çıplak dışarda
memleker nire ,aslında bizim ilçenin sıcaklığı iyide,köy taaaaaaaaa tepelerde olunca donuyoruz............yaaa bende cok usuyorummmm
slm kızlar adet belirtilerim baş gösterdi ama ben sıkıldım ya yeter artık yaaaaaa ne desem az programlanmış robot gibi çalışma günlerini yakalamaya çalışıyoruz yok oldumu tutumu sterisi kızlar ben bunaldım yaaaaa millet 2 aylık evli 2 aylık hamile ya biz kös kös bekliyorz kime kızıyorm onuda bilmiyorm yaaaa sorun ordaaa gerizekalının biri şakayla karışık allah seni anneliğe layık görürse olur dedi teseliye baksana layık olmayıp ne yapdıysakherkeze çakasım var ha 2 gündürde buraya yazıyorm cvp veren yok tam bunalım yaniiii anneliğe layık olmayan kadınım ben dünya öküzler üstünde
hayırlısı sevse ınsallah olmazsın bakalım ...
bende sogan suyu ıcmeye basladım bakalım sıfa buluruz ınsallah
canım ebay dan aldım ama hala gelmedı o yuzden bısey demeyyım sımdı sende magdur olma
evet canım yarın sabahkı atesın onemlı ona gore cızgının yerını degsıtırebılır
ama sancın ve akıntın varsa calısmaya devam edın mutlaka
xeda tamda senin değinle ilgili bişey oldu 2 gün önce görümcem 2.çocuğuna hamile 8 haftalık sırf eşiyle kavga ettiğinden bebeği düşürmek için elinden geleni yapmış bir sürü ilaç içmiş neler neler yapmış bide utanmadan ben hastanedeyken bana anlatıyor eşimle benim yüreğimiz ağzımızda bebeğe bişey oldumu olacakmı diye aylardır hop oturum hop kalıyoruz bide buna bakın Allahın verdiği cana kıymaya çalışıyor sonra dr gitmiş aldırmak istemiş dr azarlayıp göndermiş bunu o anlattıkça ben ağladım ağzıma geleni saydım bende daha bakmam yüzüne.insan anne baba eş kardeş kıymeti bilmeyebilir ama evladının kıymetini bikmeyeni Allaha havale etmekten başka yapacak bişey yok Allah ıslah etsin böyle insanları
doktorum tatildeydi benim ilk günümde onun tatil gününe denk geldi ,o yüzden bidahi aya ertelendi
zaten ertelensinde ilaçların belki biraz faydası olur eşime
bende dhea kullanıyorumya inşallah bende fayda görürürm
önceden gidip muayene olmam lazım ,istedikleri testler var
onları yaptırıyorsun sonuçlrıyla gidiyorsun ,adetle beraber hemen beşlıyorlar tatlım
10bin çok fazla daha ucuz yerler var araştır bulabilirsin:))
salak çok dertliysen kocanı boşa neden katıl oluyorsunki canından can ya ne vicdansızlık allah tövbeee ayyy tam sinir oldum ada elime geçse varyaaa
eşim dediki bundan sonra ne yüzüne bakarım nede evime gelsin öyle bir kardeşim yok diyor eşimin erkek haliyle gözleri doldu duyunca o vicdansıza dicek bişey yok işte
sevser regl olmamaşın günün geçti ve hala sen test yapmadın büyük gelişme var sende :))
canım şaka bir tarafa dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?