- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.041
Lorkecim cvp yazmamış.
Benim adet belirtilerim tavan yaptı canım feci sıkkın..
ateşim36,6 geçen ay daha yüksekti
yüksek, düşük farketmiyor sonuç belli:)
lorkem benim ateşte sabitlendi adet boyunca onunda
bu ay bitmeye niyeti yok gibi ne uzun sürdü be adetin
uzaması normalmi sizce lekenlenme şeklinde gidiyoruz
36df8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
sitemliyim arkadaş yavrularını sokaga atacaklara çocuk vermesin allah burda evlat hasretiyle yanan bizlere versin ona kolay bize zor kötü anne olacaklarada çocuk nasip etmesin toplumun huzur yapısını bozanlar sadece dogurmayı annelik sayanlar o çocuk dünyaya geldiğinde dert sananlar ahirete kadar sorumluyuz.tek merak ettiğim neden vermiyo ne engelse onu kaldırmayı nasip etsin yollar açsın rabbim ama çok merak ediyorm neden bizlere ol emrini vermiyor bu soruya şimdi cvp almam ama hayırlısı demek işin en kestirme yoluuuuu
Kızlaaaaarrrr
Aaaaaaaacaaaaaaaaipppp mutluyum şimdi öğrendim..
Konservatuar sınavlarına girmiştim ya kazanmışımmmmm
Kızlar önümüzdeki aya hazırlık yapıyorum.
presed alıcamda ggde 79
daha ucuz yoktur dimi?
memleketimizde:)
valla ben tr den hıc almadım
hep ebay dan alıyordum
bu ayda alayım dedım ama 1 hafta oluyo bugun gelmedı daha ınsallah gelır
sağol canım bende bilmiyordum başa gelince öğreniliyor son günlerde akıntımın renginde değişiklik olmuştu normalde akıntım çok azdı zaten
kötü sonuçlar doğuruyormuş dikkatli olmak lazım ben ağrıyla gittim hem zorlamaktan hemde enfeksiyondanmış ağrım meğer neyse geçti inşallah bidaha olmazz
ronyam yakın zamandamı aldın sorun çıkmadımı?
müdahele dgl kime neyi niçin verdi bilinmez evlad bi nimet olsada bazılarına musibette oluyor çok duyduk annesini babasını katledeni en güzele hayırlısı demek ronya toplumun baskısı bizi sıkıyor yoksa tevvekül bizden takdir allahtancanım üzülme sen sprm temizliği yaptın
faydasını göreceksin inşallah
bence normal çok uzun değil
deme öyle Allahtan başka kimse müdahale edemez kime ne vereceğine
ben bir ara terapi gördüm ufacık bir sorunda hep kendimi suçlardım
ben kötü biriyim ondan bu başıma geldi bunu yaşadım derdim
kadının bana dediği düşünsene adam katil yada tecavüzcü ama istediklerine hep kolay kavuşmuş
bu o insanın iyi ada kötü olduğundan değil
bazı insanlar gerçekten hayatta şanslı olur
ama ben şuna inanıyorum çok sıkıntı çeken elbet mükafatını alır
sende alacaksın çok mutlu olacaksın
nundan güzel haber olabilirmiii
oleyyyyyy
canım ben arginmaxı ebaydan alıyordum 180 tanesi 50 tl
l carnitineyide alabilirsin bir tek Qenzyimi gnc den almıştım
baya ucuza gelmişti
alınır alınır merak etme:)) daha çok son zamanlarda tamamlanıyo zaten.
ya işte onu bilemiyorum gelecek hftasonu kontrolümüz var, hani çatı muayenesimi ne diyolarya onu yapcak ona göre de ya gitme kal derim ya da 1 hafta daha gidebilirsin derim dedi. 38. yada 39. haftada bekleriz bebeği 40 ı tamamlamasını zaten istemiyoruz dedi, bkalım nasıl olacak:)
hadi hayırlısı olsun nun...güzel haberler alalım senden
sen 24ünde gitceksin o zaman bende senden birkaç gün sonra:)
müdahele dgl kime neyi niçin verdi bilinmez evlad bi nimet olsada bazılarına musibette oluyor çok duyduk annesini babasını katledeni en güzele hayırlısı demek ronya toplumun baskısı bizi sıkıyor yoksa tevvekül bizden takdir allahtan
EVET UMUDCUMsevser canim daha yasin cok genc evlilik yilin yil diyorum yil bile degil cok erken...burda nekadar cok sey yasamis insan var defalarca tup bebek yaptirmis olmaz denilen fatma kris iste bu arkadaslar buna en guzel ornek hic umudunu kaybetmeden mucadele eden ve mukafatini goren...
lutfen toparlan artik yikilmak yok bizde zaman zaman bu yikimlari yasiyoruz ve bu duygulari biliyoruz emin ol....sadece bir bebek isteme canim hayirlisini sagliklisini iste YARADANDAN....
zamani gelmemis onumuze bakacagiz artik...
i yasiyoruz ve bu duygulari biliyoruz emin ol....sadece bir bebek isteme canim hayirlisini sagliklisini iste YARADANDAN....
zamani gelmemis onumuze bakacagiz artik...
canım eşim o % 8 morfolojiyi gördüya içmezki keçiboynuzu bile yediremiyorum hemen ne gerek var diyoryok canım bitmedi 60 cviarındayım
sevser sağlık olsun zamanı var demekki
sen eşine 1 kutu proxed plus alsan sadece sabahları versen diye düşünüyorum destek olur
yada arginmax man alsan
hoşgeldin canım aramızateşekkür edrim ekin inşallah dediğin gibi hamile kalanlardan olurum ve inşallah hep beraber bu güzel duyguyu yaşarız.. eşimin sperm sayısı toplamda 1.750.000 ileri hareketli %10 yerinde hareketli %5 hareketsiz %85 morfoloji karışık biraz hiç bişi anlamadık yazılanlardan. ürolojici de bişi dememiş morfoloji ile ilgili sayı AZ HAREKETLİLİK AZ NORMAL YOLLA OLMAZ tüp bebek demiş doktrumu değiştirdim daha iyi bir doktor var ondan randevu aldm onu bekliyorum. Aslında biz ondört aydır korunmuyoruz ama sorun bende diye biliyorduk yani öyleydi polip vardı doktorum gebe kalamazsın ameliyat dedi ve polip ameliyatı oldum herşeyde bir hayır vardır ameliyatta doktorum bende rahim ağzı yetmezliği farketti ve erken teşhis konduğu için çok şanslısın yoksa hamileliklerinde düşük yaşardın ve biz bir kaç bebek kaybetmeden sebebini anlayamazdık dedi doktorum yani hiç bebek kaybı yaşamadan bunu öğrendik o yüzden şükrediyorum allaha. Herşeyde bir hayır vardır biliyorum ameliyattan sonra herşey normal dedi buseferde strese bağladık ama eşimde bişey olacağı hiç aklımıza gelmemiişti yani ne çıksa bende çıkıyordu sırf doktor istediği için tahlili yaptırdk sonuç böle çıktı hayırlısı inşallah..
adamsağol canım bende bilmiyordum başa gelince öğreniliyor son günlerde akıntımın renginde değişiklik olmuştu normalde akıntım çok azdı zaten
kötü sonuçlar doğuruyormuş dikkatli olmak lazım ben ağrıyla gittim hem zorlamaktan hemde enfeksiyondanmış ağrım meğer neyse geçti inşallah bidaha olmazz
sevser nasılsın regl oldunmu
gelirse haber ver orddan alıyım cnaım yaa
kaça aldın
Lorkem sağol canım benim inşallah geçti zaten okadar su içiyorumki ama su daha çok idrar yolları enfeksiyonuna faydası oluyor
Nuncum senin doğuma az kalmış maşallah ondan aklına gelmesi normal zorlamak derken su bardağından ağır bişey kaldırmayıp birden amele gibi çalışmaya başlayınca aşırı yorulmaktan kaynaklanıyor Allah hayırlı doğumlar versin sanada
Lorkem sağol canım benim inşallah geçti zaten okadar su içiyorumki ama su daha çok idrar yolları enfeksiyonuna faydası oluyor
Nuncum senin doğuma az kalmış maşallah ondan aklına gelmesi normal zorlamak derken su bardağından ağır bişey kaldırmayıp birden amele gibi çalışmaya başlayınca aşırı yorulmaktan kaynaklanıyor Allah hayırlı doğumlar versin sanada
öyledir canım benim hep cmt olduğu için tarih bilmiyorum, hoş evde oturduğum için günleri bile karıştırdığım oluyo da neyyse:))
yanında hıc bı test ıstemezsen ucak kargoyla 40 tl oluyo snaırım
normal kurdan bıraz yuksekle carpıyo pay&pal odemeyı
ben yanında 20 gebelık 20 ovulasyon ıstedım 60 a falan gelıyodu sanırım
kur yuksetı bıraaz bıde ıstedıgım gun
gercı sterlın hep yuksek
ınsallah gelır haber ederım gelırse
nun normal mi sezryan mi?
:)))))))))))))))))))sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün:)))yağmurum bu yorumun beni benden aldı..
kız benim ateş 37 nin k.çına dayanıyoda noluyoooo
sen ona takılma senin ateş normların düşük..
lorkee bebem bugünde ovülasyon testi yaptım ikinci çizdiyle nerdeyse aynı,dünki gibigunaydın kızlar nasılsınız
sekerlblebı ceylan
ceylanım atesın yukselıse gecmıs yavastan bece akıntın nasıldı bılmıom ama 21. gun catlamıs olabılır
sen kremsı yapmıssın ama uzayan akıntın bugun mu geldı ılk defa :26:
sevser ıcın
yeter:100
karden:200
boncuk:100
lorkee:100
melis:100
ekin79:100
ekıntos:100
gozyası :100
yagmurum:100
sevserde bitti sıra umud da kızlar hadı baslayalım
umud ıcın
lorkee:100
yeter:100
boncuk:100
ekleyeyım canım hemen unutmusum kusura bakma
ok yazdım canım
yagmurum senın ortlaman cok dusuk yanı sneın gıbı bı hatunun bole bı atesı olacagını dusunmezdım hıc
ates bazısında yavasca artıs gosterırı
oenemlı olan cok artması degıl yumrtlamadan sonra hep yuksek kalması
yanı sancın vs varmıydı bencedee catlamıs olabılır dıe dusundum ben o gun
senın atesın bole olacak sanırım tarzı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?