- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.781
mues
boncukboncuk
yagmurum2001
Bilgemmm
ekin79
kızlarrrrrr nasılsınızzzz
Ronyammmmmmm
İyidir umud'cum sen nasılsın?
Selam canım iyiyim sen nasılsın?
boncuğumm artık hep beraber gün sayacağız bugün bitti artık
yarın son 11 gün
dediğini yaptım yeni tabloma bak????
kızlar hepnıze ıı geceler :79:
ben erken kacayım bugun
gamzelım66 ıcın
ada:100
lorkee:100
slm kızlarr
nasılsınız ben çok yorgunum ya büyük temizlik vardı bugün
şimdiden gözlerim kapanıyooooooooo
Gitme uyuma senden başka kimse gelmiyo artık geceleri yaaaa
şimdilik uyumuyorum ama heran uyuyabilirim
esra napıyo acaba ya hala gelmedimiki evine
enesi hiç sormuyorum bile hepimiz onun ne yaptıgını biliyoruz dimi
kızlar hepnıze ıı geceler :79:
ben erken kacayım bugun
gamzelım66 ıcın
ada:100
lorkee:100
Evet Ronyam sooonnnnn 11 gün....
gokcen44, Bilgemmm, Adaesila, merimmmm, fatmammm, Ronyammmm, nun, umud, antalyam, gamzelim.66, Sumak, meleğim, pamuk şekerim, meliselammmm, hepinize güzel temennileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, Rabbim hepinize nasip etsin İnşallahhhh.
Lorkem doğuma gitmeden isimlerinizin bulunduğu bi liste alıcam yanıma inşallahh, isim isim dua edicem kısmet olursa.
merimmmm tedavin hayırlı uğyrulu olsun, meleğimiz gelsinde nasıl gelirse başımızın üstünde...
Sumakcım normal doğum zamanım 9 Ekimdi, sezeryan olunca 1 hafta önceye alınmış oldu.
fatmam, benim okuldan bi arkadaşım evde temizlik v.s ağır işler yapınca 28.haftasında erken doğum riski yaşadı, 2 gün hastanede kaldı bebişin akciğer gelişimi için iğne yapıldı, yaklaşık 1 ay hiç kalkmadı sürekli takip edildi, kendinide hiç yormadı, merdiven bile çıkmadı yani o kadar ve 39.haftasında doğum gerçekleşti. Sakın korkma siz Rabbime emanetsiniz, Allahım tamamına erdirir İnşallah.
pamuğum bak senin de kaç haftalık oldu bebiş, bu günlerimize binlerce kez şükürler olsun, Rabbim muradını bekleyen herkese nasip etsin İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?