- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.141
iyi olmana sevindim bebiş bizim komserin her tarafı ağrıyomuş :))) naz yapıyo işte iğne vurulduya
kismetimde varsa gorcegiz birlikte,nur kalpli kardesim:)))))))))00
sağol pamukcum evet değerlerdeki artış netleşti de krishazelden fena fırça yedikhaklı tabi
tamam da kim istedi sperm testini?
kizinin adimi,ayyyyy inanamiyorum:)))))))))00
basina gelecekleri bilmiyor
bir sure sonra igneyi sokacak yer bulamayacaklar heryeri morararacak
tatlim alkolle masaj yapin igne vurulduktan sonra sertlik olmasin diye
kolonya ile falan ovun
yağmurum biz bunu özellikle kaan hocaya sorduk kaç saatte gelmesi gerek diye yarım saatte olur 1,5 saatte olur dedi düşün hiç sorun olmaz arkadaşım bu konuda ben biraz çektim hastanede çok zor oluyo psikolojik olarak veremiyolar zaten krisim bilir
gulazer:))))))))))
kaan bey istedi gecen ay hormon sonuclarimiz yukselince birdahaki ay yapin yollayin dedi'ilaclarida kullanarak tabi:)
hayir canim senin adin o
komserim dedin yaa:))
gulazer gibi:))
bizde bugün iğnelere başladık sabah kaan hocanın oraya gitmiş vurulmuş iğnelerini kriscim dediğin gibi iğnenin girmesi değilde içindeki sıvı olunca çok acıyo dedi bizim cips biraz nazlı da zaten
pregnyl 2 kutu almış 8 kutusunuda 2 gün sonra alacakmış adam bittikçe getirtirim demiş kaan hoca reçeteye 10 kutu menagon yazmış 10 kutuda pregnyl
Sonuçlar sana yarın sürprizzzzzzz diyecek. :)
Güzel yüzün hep gülsün canım benimmm..
diyoki ben neyapıcam Allah ım bir değil 2 değil 50 tane iğne süzgeç gibi olacak heryerim diyo
dediğini yaparım canım iyi oldu bunu öğrendiğim buarada pregnyl kalçadan vuruluyomuş
Hayırlı başlangıçlar olur tatlım inşallahhh..3ayda sonuç bekliyoruz bebeğim inşallahhhhhh..
Düğüne hamile gitceksin ona göre çalışın:)
Cipse söyle özledik pambığımızıııııııııııııı:)
evet strese gerek yok sonucuda etkiliyor herseyde oldugu gibi
evde rahat rahat versin gotursun
trafik olmayan saate denk getirsin
diyoki ben neyapıcam Allah ım bir değil 2 değil 50 tane iğne süzgeç gibi olacak heryerim diyo
dediğini yaparım canım iyi oldu bunu öğrendiğim buarada pregnyl kalçadan vuruluyomuş
canim insulin ignesi ile yaptirin gobekten olani mutlaka
menagon u
acimiyo ozaman
diger koca igne gobegi cartt diye yirtiyor
krisim menagon iğnemi sen vur diyo bana eşim ben nasıl yapıcam((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?