Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gülüm taze hamişimiz nasılsın canım

ya bu arada yanlış hatırlamıyoam esranın yarın test günü 4. hamişimiz geliyorrrrrr

pamugum yok bugun ya hayirdir insallah
mericim esin sigara icmiyosa havuc suyu icir yada salatasi hareketlilite iyi geliyomus
hazel bu dr tedavi etmekten yana deyiller ates hocada bizi tedavi etmedi niye boyle yapiyolar anlamadim yaaaa

mericim esin sigara icmiyosa havuc suyu icir yada salatasi hareketlilite iyi geliyomus
hazel bu dr tedavi etmekten yana deyiller ates hocada bizi tedavi etmedi niye boyle yapiyolar anlamadim yaaaa

krishazel çook kızar söyleyemem
tedaviye başladığımızda söz verdi bırakıcam diye bıraktı sanıyodum geçen hafta yakaladım tutamadı sözünü ama yemin etti az içiyomuş. çaalıştığım günler 2-3 tane içiyorum dedi evde yasak zaten.gönül istiyoki, hiç içmesin ama
ben keçi boynuzu kürü yapıyorum canım bu ya sonun da bırakıcam ,karışık meyve suyu sıkıyorum havucu öyle veriyorum
bu arada keçiboynuzu bitti evde işten fırsat bulupta alamadık kaç gündür

canim bak gunden gune iyiye gidiyor
gelmesi yakindir

bizimkiside 3.3 idi ona gittigimizde ama dusuk dememisti bizede teoman hoca
Kaan hoca dusuk buldu ve hemen yukseltmek icin tedaviye basladi

evet canim fsh sperm yapimini saglayan hormonmus malesef
zaten bizim fsh yukselince ben hemen hamile kaldim
fsh yukselince degerlerde yukseldi hemen

malesef koca istanbulda tedaviyle ugrasan dr yok
hepsi ayni
ameliyat edip birakiyorlar ugrasmak istemiyorlar

ya inanmiyorum yaaa
bukadar olur
ya sen hamile kal ne zikkim icerse icsin hadi kendini dusunmuyor seni dusunsun yaaa

meri cok kizdim ben inan cok kizginim

ya inanmiyorum yaaa
bukadar olur
ya sen hamile kal ne zikkim icerse icsin hadi kendini dusunmuyor seni dusunsun yaaa

meri cok kizdim ben inan cok kizginim

çok hakılısın krshazel ben de kızıyorum ve bu konunun kavgasını çok yaptık biz,üzerine fazla gittiğim zaman başka şeyler düşünüyo,çocuk olmadığı için onu suçladığımı düşünüyo,bıraktırmaya uğraşıyorum ama inan çok eminim 2 günde bir bir kaç tane içiyor arkadaşiları ikram ederse eğer

canim ya super insallah bende weririrm iyi haberleri senin adina cok sewindim kardesim:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…