- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #8.101
pamugum yok bugun ya hayirdir insallah
mericim esin sigara icmiyosa havuc suyu icir yada salatasi hareketlilite iyi geliyomus
hazel bu dr tedavi etmekten yana deyiller ates hocada bizi tedavi etmedi niye boyle yapiyolar anlamadim yaaaa
gülüm taze hamişimiz nasılsın canım
ya bu arada yanlış hatırlamıyoam esranın yarın test günü 4. hamişimiz geliyorrrrrr
canım çapa da o kadar test yaptırdık her ay hiç ileri hızlı 0 çıkmadı %10 üzeri hep, oyüzden takıldım biraz sanırım fazla detaya inmemek lazım dediğin gibi
ben sonuçtan çok memenunum değerlerdeki artış çok güzel sadece fikrini almak istedim canım,inşallah dediğin çıkar güzel arkadaşım bu ay gelsin artık çoook özledim ben bebişii
ya bu arada yanlış hatırlamıyoam esranın yarın test günü 4. hamişimiz geliyorrrrrr
Sağol canım benimmmm..İyiyim..Sen nasılsın canım gecmişi okudum degerler güzel çıkmış masallah canım..Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
evet canım parayı sevıyor bunun bızde farkındayız.ama bız daha amelıyat oncesınde gıttıgımızde bızım 2.4 fsh yı gorunce kendı kendıne bıkac defa evet dusuk fsh yi tedavı etmek kolay dıyıp durdu.ama bende fsh olayının normal degerler arasında oldugunu sandıgımızdan bu dedıgınden bısı anlamamıstık.sımdı kafama dank edıyor.yanı aslında bunun o da farkında ve ekım ayında gıttıgımızde esıme ocaka kadar ılac kullanmanızı tavsıye etmem ama ılla kullanıcam dersenız nolvadex d 20 mg kullanın dıye receteye de yazmıs.ben arastrdım ve bu ılac fsh yı yukselten bır ılacmıs.ne yapalım bır bakıcaz daha bısı yoksa nasılsa 15 tatıl bırde kkan aydosa gıderız o da baksın sonra karar verırırız ne yapılacaksa.ama ben bu sefer teomana gıttıgımde soylıycem ılla ılac kullansın dıye.
Esranın test günü perşembe yani bugün diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum acaba?
canım belkide bize öyle davrandı bilemem ne kadar etik olduğuda tartışılır ayrıca
inaşllah kısa zamanda tedaviden sonuç alır ve bebeğine kavuşursun güzel arkadaşım,allah gönlüne göre versin
amin canım hepımızın gonlune gore versın Rabbim.
kızlar bırde ben sunuda okudum kaan aydosun sayfasında varıkosel hormon dengesınıde bozabılıyormus oyuzden bozulan hormon dengesı hormon ılacıyla duzeltılmelıymıs.esımın hormonlarda belkı varıkosel yuzunden bozuldu.neyse allahtan dusuk ınsallah bıran once 2 katına yukselır.zaten 4 ay kullancaksınız demıstı dr nolvadexı.ınsallah ıse yarar gelır bebıs.
yaa krishim fsh dusuk olunca sperm kalıtesınıde mı olumsuz etkılıyor.kaan aydosta o da yazıyordu.fsh tedavısı sperm sayı ve kalıtesını arttırır dıyordu.
pamugum yok bugun ya hayirdir insallah
mericim esin sigara icmiyosa havuc suyu icir yada salatasi hareketlilite iyi geliyomus
hazel bu dr tedavi etmekten yana deyiller ates hocada bizi tedavi etmedi niye boyle yapiyolar anlamadim yaaaa
krishazel çook kızar söyleyemem
tedaviye başladığımızda söz verdi bırakıcam diye bıraktı sanıyodum geçen hafta yakaladım tutamadı sözünü ama yemin etti az içiyomuş. çaalıştığım günler 2-3 tane içiyorum dedi evde yasak zaten.gönül istiyoki, hiç içmesin ama
ben keçi boynuzu kürü yapıyorum canım bu ya sonun da bırakıcam ,karışık meyve suyu sıkıyorum havucu öyle veriyorum
bu arada keçiboynuzu bitti evde işten fırsat bulupta alamadık kaç gündür
ya inanmiyorum yaaa
bukadar olur
ya sen hamile kal ne zikkim icerse icsin hadi kendini dusunmuyor seni dusunsun yaaa
meri cok kizdim ben inan cok kizginim
bu gün çarşamba canım
bizim belli oldu canım ben yeni görüyorum
bu tesstede artış var arkadaşlar ama kafam karıştı biraz sanırım onun için krishazeli bekliycem ve galiba yeterrrrrrrrrrrrr diycek bana ,çok sorum var çoooook
volüm 4cc
milimde 17 milyon
motilite %60
morfoloji %1 ( 2 ay önce %6 dı) bu günkü testin değerlendirmesini embriyoloji sorumlu yapmış
hatırlatmak için yazıyorum arkadaşlar devlet hastanesinin sonucu
5,5 cc
milimde 14 milyon
motilite %80
morfoloji:? böyleydi
genel anlamda her iki teste de artış gayet güzel ama takıldığım yerler var benim
hormon sonuçları bu gün yetişmedi yarına kaldı
canim ya super insallah bende weririrm iyi haberleri senin adina cok sewindim kardesim:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?