Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çakır, sanırım lorke yaptırmıştı gelince yazar canım bilgim yok inan.
saol ekin tşk

bilmediğim için bilmiyorum ama kimileri devlette sorun yapıyolar diyo
bakalım yapabilirsem
diyer ay başlicam

sağol canım nasılsın

kizlarrr nasilsinizzz
bugun benim izinden sonraki ilk is gunum sevmedim ama evimi ozledimmmm...
cakir devleti bilmiyorum canim ama devlet sonucta ne kadar ilgilenirler buda supheli...canim sgk varsa sgk anlasmali bir ozel hast. gorusmeyi dusunmezsin hem maliyetide fazla olmaz...

Cakir benimde bilgim yok hayatim.
tşk bilgem lorkem nerde kaldı acaba
o daha önce yapmıştı bana bilgi verirdi

şimdilik sadece ilaçlarımı içiyorum
ağrısı kesilsin ve iltihabı geçsin diye sonra başka bir dr daha gidicem
artık o ne derse yapcam

kızlar ben kaçayım sabahki işin birazını yaptım birazı hala duruyo
birkaç saate tekrar gelirim by

şimdi umutcum orası biraz karışık benim sgk yok eşim bu ay tekrar başlatıcak
daha öncede 12 yıllık eşimin sigortası var gecen sene durdurdu
şimdi tekrar başlatıcak inşallah sorun olmaz
umutcum
özel hastanedede sgk olsada aşılama yaptığın zaman 1000 lıradan aşağı çıkamıyosun hastaneden
ona ayıracağım bir böççem yok neyazıkki

karden,su,papatya cok teskkur ederım canlar.....

yagmr bılgılerını kaydettım bebem ınsallah asılaman basarrılı gecer

bıncugum kurdugun cumleye yurekten amın dıyorum ınsallah sende benım dogum haberımı vereceksın ınsallah...

benımde esımlen basım dertte
sanırım agr psıkolojıkmen cokuntude
bunuda kabul etmıor
felaket agresf,
bnde susamıorum
cevp verıorum halımızı dusunun
gecen ayrılacaktık kıl payı duzeldı
bölemı olacaktık

ınsanın evınde huzur olmaması kadar kotu bırsey yokmus
bu sorunların ustune hıc cekılmıor
ınsan herseyı bırakıp ızını kaybettırıp gıdesı gelıor

çok haklısın canım benim allah huzurumuzu almasın elimizden ama nolur böyle düşünme herşeyi bırakmak gibi felan öfkeyle yaptığımız şeyler bize pişmanlıktan başka bişey kazandırmıyo eşin için yaşadıkları hiç kolay değil tabi sende zor anlar yaşıyosun rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah ama nolur birbirinize destek olun bu zor anlarınızda allah tez zamanda çoğu kişide yaşattığı mucizeyi sizede yaşatsın meleğini tez zamanda göndersinde düzelsin huzurunuz bundan sonra yapacağınız tek tartışma bebeğiniz için olsun inşallah

ah esram ah onlarada yazık be kuzum evet aynı dertten muzdabiz ama onada hak ver iyi günler geçirmedi sende destek olmazsan adam ne yapsın sen sakin olmaya çalış o sinirlendiğinde mutlaka anlar hatasını bizdede aylık deprosyon günleri var atlatırsak kıl payı kurtukuyorz ama sabır bitanem

öle tabıkıde,
yoruldum yha
kadınlar erkkete sorun olsa bıle daha cok yıpraıor erkklerden...
hakkımızda hayırlısı
ılerleyen gunler gusel seyler getırırmı bılmıorum

cakircim anladim canim evet sgk yoksa ozel cok tutar ama sunu unutma sgk yoksa devlettede maliyet ozelle hemen hemen ayni olur degisen bise yok yani... devlette kotu degil biliyorum ama ne kadar ilgilenirler onu bilmiyorumki RABBIM yar ve yardimcin yardimcimiz olsun canim...
ESRAAA kim kizdirdi seni yine yavrum.... canim esinde seninle birlikte zor gunler geciriyor bitanem sabir canim sabir.... bu gecici bir surec hersey yoluna girecek icin rahat olsun az kaldi birazcik daha dayan biliyorum zor ama yapcak bise yokki RABBIME sigin bizde dua ediyoruz canim senin icin...

suc kımsede deılkı
kımse bıze yardım etmek zorunda deıl
kendı ıstese ne yapar eder bulur
ama korkuor,
tamamen farklı boyutlara geldı ılıskımız
of anlatıp daha cok sınırımı bozmak ıstemıorum
ıcımın yagları erıdı artık
evlenmez olaydım....
hayatımın en buyuk hatası evlenmek
bunu 2 yıldır dıyorum
sevgı nedırkı yha,en dogal sevgı ana baba sevgısı
gerısı fasa fıso
babamın evınde kalıp kız kurusu olsaydım keske

Esram sakinlikle tatlı dille ikna et canım ..
Bırak şimdi kız kuruluğunu:)
Yaşamamız gerekiyormuş yaşıyoruz işte..
Korkması ertlemesi sorunu 2ye katlıyor.
Ya geç kalırsa..
Bunun farkındamı?

esram bak ekinin dedigi dogru birak kiz kurulugunu artik zamani geri getiremeyecegimize gore bundan sonra gecmise degil gelecege bakmak zorundayiz oturup aglasak fayda aglasanda gulsende yasanmasi gerekenler yasaniyor buna mani olmaya kimsenin gucu yetmez....
sende hircinlasmadan guzelce konussan esinle yada emri vaki yap nebilim iste biseyler yapilmasi lazim sonradan gec kalindigina uzunulmesin die....esinse bu onun sagligi bunun icin o korkup depresif takilmak yerine biseyler yapmali ugrasmali mucadele etmeli seninde destek olman gerekli yaninda senin oldugunu bilmeli....ole herseyi kabullenip bir kenara cekilmek yok enin gucu yetmez....
sende hircinlasmadan guzelce konussan esinle yada emri vaki yap nebilim iste biseyler yapilmasi lazim sonradan gec kalindigina uzunulmesin die....esinse bu onun sagligi bunun icin o korkup depresif takilmak yerine biseyler yapmali ugrasmali mucadele etmeli seninde destek olman gerekli yaninda senin oldugunu bilmeli....ole herseyi kabullenip bir kenara cekilmek yok

ben aslında aıle psıkıyatrısıne gtmek ıstıyorum esımlen ama
o,
offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…