- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #81.861
saol ekin tşkÇakır, sanırım lorke yaptırmıştı gelince yazar canım bilgim yok inan.
bilmediğim için bilmiyorum ama kimileri devlette sorun yapıyolar diyogeçmiş olsun canım
bilmiyorm ki arkadaşım daha çok strese girceksen hiç gitme daha iyi olan aklımızıda devlet yemesin sen bilirsin canım gel malatyaya el ele tutuşup gidelim hamiş kalıp gelelim dogu fertilde aşılama yaptırıp hamile olan çok duydum
akılanacak ablası dur bi dayak yesinnnnn
geçmiş olsun canım
bilmiyorm ki arkadaşım daha çok strese girceksen hiç gitme daha iyi olan aklımızıda devlet yemesin sen bilirsin canım gel malatyaya el ele tutuşup gidelim hamiş kalıp gelelim dogu fertilde aşılama yaptırıp hamile olan çok duydum
akılanacak ablası dur bi dayak yesinnnnn
tşk bilgem lorkem nerde kaldı acabaCakir benimde bilgim yok hayatim.
şimdilik sadece ilaçlarımı içiyorumcanım benim sağol sanada geçmiş olsun ama bence bi dr ile kalma banada geçen sene öyle dendi benimde 20 lik dişim ağrıyodu ameliyat dendi bende korktum olamam dedim ozaman bi uğraşayım çıkarsa ameliyat olmazsın dedi zor bela çıkardı ama ağrım geçmedi ve başka bi dr gittim oda bulamadı derken bi klinikte diş doktoruna gittim dayanamayınca meğer bi dişim çürümüş onun ağrısı 20 lik dişime vuruyomuş çektirdim ağrıda gitti ama nezamandır yine başka bi dişim ağrıyodu gittim onuda aynı doktora bugün çektirdim bence sende hemen öyle ameliyat felan olma iyi araştır
şimdi umutcum orası biraz karışık benim sgk yok eşim bu ay tekrar başlatıcakkizlarrr nasilsinizzz
bugun benim izinden sonraki ilk is gunum sevmedim ama evimi ozledimmmm...
cakir devleti bilmiyorum canim ama devlet sonucta ne kadar ilgilenirler buda supheli...canim sgk varsa sgk anlasmali bir ozel hast. gorusmeyi dusunmezsin hem maliyetide fazla olmaz...
ınsanın evınde huzur olmaması kadar kotu bırsey yokmus
bu sorunların ustune hıc cekılmıor
ınsan herseyı bırakıp ızını kaybettırıp gıdesı gelıor
karden,su,papatya cok teskkur ederım canlar.....
yagmr bılgılerını kaydettım bebemınsallah asılaman basarrılı gecer
bıncugum kurdugun cumleye yurekten amın dıyorum ınsallah sende benım dogum haberımı vereceksın ınsallah...
benımde esımlen basım dertte
sanırım agr psıkolojıkmen cokuntude
bunuda kabul etmıor
felaket agresf,
bnde susamıorum
cevp verıorum halımızı dusunun
gecen ayrılacaktık kıl payı duzeldı
bölemı olacaktık
ah esram ah onlarada yazık be kuzum evet aynı dertten muzdabiz ama onada hak ver iyi günler geçirmedi sende destek olmazsan adam ne yapsın sen sakin olmaya çalış o sinirlendiğinde mutlaka anlar hatasını bizdede aylık deprosyon günleri var atlatırsak kıl payı kurtukuyorz ama sabır bitanemınsanın evınde huzur olmaması kadar kotu bırsey yokmus
bu sorunların ustune hıc cekılmıor
ınsan herseyı bırakıp ızını kaybettırıp gıdesı gelıor
Esra eşine desenki Kaan hocadan şu tarihe randevu aldım.
Biraz emri vaki yapsan..
Razı oluncada randevuyu alsan:)
esram bak ekinin dedigi dogru birak kiz kurulugunu artik zamani geri getiremeyecegimize gore bundan sonra gecmise degil gelecege bakmak zorundayiz oturup aglasak fayda aglasanda gulsende yasanmasi gerekenler yasaniyor buna mani olmaya kimsenin gucu yetmez....
sende hircinlasmadan guzelce konussan esinle yada emri vaki yap nebilim iste biseyler yapilmasi lazim sonradan gec kalindigina uzunulmesin die....esinse bu onun sagligi bunun icin o korkup depresif takilmak yerine biseyler yapmali ugrasmali mucadele etmeli seninde destek olman gerekli yaninda senin oldugunu bilmeli....ole herseyi kabullenip bir kenara cekilmek yok enin gucu yetmez....
sende hircinlasmadan guzelce konussan esinle yada emri vaki yap nebilim iste biseyler yapilmasi lazim sonradan gec kalindigina uzunulmesin die....esinse bu onun sagligi bunun icin o korkup depresif takilmak yerine biseyler yapmali ugrasmali mucadele etmeli seninde destek olman gerekli yaninda senin oldugunu bilmeli....ole herseyi kabullenip bir kenara cekilmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?