Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ekin"im benimde her ay 1 hafta kala adet agrilarim baslardi ama bu ay henuz baslamadi.
Sadece gogus uclarimda agri var,dokunamiyorum.
Ovl testlerimde ise her iki cizgide kopkoyu.Ona bir anlam veremedim cunku coktan yumurtladim.
Bu ay kendimi sıkmadım hic.Ev odevi gibi gecmedi ovl gunlerim.Icimden geldigi yaptim.
Olursa olur olmazsa rabbimin bilecegi is dedim.
Hala beklemedeyim anlayacagin.

kızlar bişi soracağım sizin fikirlerinizide bekliyorum devlet hastanesinde bir defa aşılama denemek istiyorum siz ne diyosunuz acaba
bizim deyerlerle aşılama olurmu gerçi benim daha önceden negatif 3 tane aşım var
ama eşim 6 aylık bir tedaviden sonra
aşılama yapmak geçti içimden
acaba devlet aşılama yaptığımızda
bize sorun çıkarırmıki
lorkem özellikle sana soruyorum sen anadolu yakasında olduğun için zeynep kamilde yaparsın diye düşünüyorum
yalnışmı
sen şimdi devlet hastanesine gittiğin zaman ne diyosun nereye gidiyosun
nerden başlıyosun tam olarak
bende ya süleymaniye yada bakırköy
düşünüyorum devlette yapmamın sebebi ise
tüp bebek için ayırdığım parayı harcamak istemiyorum
çünkü onu zor denkleştirdim hepsini tamamlıyamasamda
çoğu tamam
ne densiniz bir daha şansımı deniyeyyimmi kızlar

Güzel bekleyelim.
Bakalım belki bir süpriz yaşarız.

rahim aşağıdamı????:44::44::44::44::44::44::44::44:

evet canım anlamsız gelebilir ama regli dönemine yakın rahim aşagı iner bi topikten duydum denedim dogru giibi normalle bi sey yok adete yakın yumurta gibi bişey eline gelirrrr

Son düzenleme:

çakırım ben burda hastanede yaptırıcaktım benim doc spermleri tam yıkamadıkları için olumsuz olabilr dedi tabi orda nasıl olur bilmem ama ayyy inşalah olur kızzz denemekte fayda var

evet canım anlamsız gelebilir ama regli dönemine yakın rahim aşagı iner bi topikten duydum denedim dogru giibi normalle bi sey yok edte yakın yumurta gibi bişey eline gelirrrr
kız madem yomurtayı buluyon çıkar
spermide al bir enjeksizyonla tüp bebek yap kendine
valla ben pek öyle şeylerden anlamam
tabi doğru olabilir
annelerimiz zamanında hep böyle yöntemlerle hamile olduklarını anlıyolarmış

bi gün çıkarıcam dövüp geri koyucam belki akıllanır

Son düzenleme:
tünaydın kızlar diş çektirdim bu sabah köklü diş olduğu için çok zor çıktı ama çok şükür kurtudum sizler nasılsınız

çakırım ben burda hastanede yaptırıcaktım benim doc spermleri tam yıkamadıkları için olumsuz olabilr dedi tabi orda nasıl olur bilmem ama ayyy inşalah olur kızzz denemekte fayda var
neden sıpermleri tam yıkamıyolarmış anlamadım
normalde aşılama yapıldığı zaman sıpermi işleme gütürüp yıkıyolar
sende güzel bir yere git
denemekte elbette fayda var ama
hiç devlet hastanesinde
tedavi olmadım o yüzden bilmiyorum
bazıları devlet çok oğraştırıyo süründürüyo diyo
ne yapacağımı şaşırdım kaldım

bi gün çıkarıcan dövüp geri koyucam belki akıllanır
bencede hiç fena olmaz
tehdit et döyle yapmaya devam edersen her gün bir kamyon dayak yersin de bakalım akkılanacakmı

tünaydın kızlar diş çektirdim bu sabah köklü diş olduğu için çok zor çıktı ama çok şükür kurtudum sizler nasılsınız
hoşgeldin canım geçmiş olsun
benimde dişim ağrıyo dün gittim dr
20lik diş olduğu için yarısı çıkmış yarısı çıkmamaış
bu ancak ameliyat yağılır dedi ilaç verdi kollanıcam bakalım

umud,
ekin79,
xeda,
karden,
su1838+,
Bilgemmm
kızlar siz hiç biriniz devlette aşılama yapmadınızmı
bana bir akıl verin :44::44::44::44:

SEVSERRR canım benim hakkında hayırlısı olsun demekki zamanı değilmiş kendini sakın üzme allah doğru zamanda ve hayırlı bi şekilde sorunsuz hamile kalmamızı nasip etsin inşallah ben senin çok beklemeden bebeğine kavuşacağına inanıyorum bitanem az zaman tanı kendine
BONCUK topiğimizin yeni anne adayı allahım sanada kucağına hayırlı bi şekilde almanı nasip etsin evladını inşallah
BİLGEM inşalllah bu defa başarmışsındır güzel haber verirsin umarım bize

geçmiş olsun canım
bilmiyorm ki arkadaşım daha çok strese girceksen hiç gitme daha iyi olan aklımızıda devlet yemesin sen bilirsin canım gel malatyaya el ele tutuşup gidelim hamiş kalıp gelelim dogu fertilde aşılama yaptırıp hamile olan çok duydum
akılanacak ablası dur bi dayak yesinnnnn

canım benim sağol sanada geçmiş olsun ama bence bi dr ile kalma banada geçen sene öyle dendi benimde 20 lik dişim ağrıyodu ameliyat dendi bende korktum olamam dedim ozaman bi uğraşayım çıkarsa ameliyat olmazsın dedi zor bela çıkardı ama ağrım geçmedi ve başka bi dr gittim oda bulamadı derken bi klinikte diş doktoruna gittim dayanamayınca meğer bi dişim çürümüş onun ağrısı 20 lik dişime vuruyomuş çektirdim ağrıda gitti ama nezamandır yine başka bi dişim ağrıyodu gittim onuda aynı doktora bugün çektirdim bence sende hemen öyle ameliyat felan olma iyi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…