Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın kızlar hepinize...

Canım esram, 11 gün kaldı ve ben hala gerçekmi bu yaşananlar deyip duruyorum, dilerim Rabbim bana da senin güzel haberlerini doğum haberlerini almayı nasip eder...Öyle çok sevineceğim ki bilemezsin.

selamlar,
lorkeee değerleriniz çok iyi maşallah,inşallah daha da iyiye gider,ve yakında hamile haberlerini alırız inşallah.

boncuğummm az kalmışşş.sağlık sıhhatle gelsin inşallah bebeğin.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

bilgemmm ben senden hamile haberi bekliyorummm bu ay inşallah.

ronyaaa daha iyi olmana çok sevindim..maşallah.

ben de işe gelir gelmez haftasonu değerlerimi girdim ff'e,ben 15.güne çekmesini bekliyordum ama çekmedi.neden acaba bir bakarmısınız.
36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Çokkkk teşekkür ederim canım muesimmmmmm. Bir terazi olarak bebişinde terazi olacağına çok sevindim...Bende gamze yok ama:26:
Sağlıklı doğsunda sizin kızlardan(İnşallahhhhhhhh) beğendiğimizi seçeceğiz artık. İlk gelin adayımız krisin bebişi.

Sevserim, ekintosum, yagmurum canlarım güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, yanaklarınıza da birer öpücük gönderiyorum.

pamuğum bi aksilik olmazsa tüm gelişmelerden haberdar ederim sizi, merakta koymam canım.

Ozaman yükseleninden etkilenmişsindir boncuğum
Elbetteki herşeyin başı sağlık boncuğum sağlıcakla gelsin inşallah...
Eee tabi yabancıya gitmek olmaz burada bizi en iyi biz anlarız gelinlerimize damatlarımıza kaynanalık yapmayız yabancıya gitmesin çocuklar....

Son düzenleme:
yağmurum şu sözüne çok güldüm
sanki doktorun parasını onlar verecekler her neyse:))

ama bak parayı verince ateşinde artış başlamış

boncuk hayırlı olsun bebeyini yakında kocağına alacaksın ne güzel allah analı babalı büyütsün rabbim o günleri bizede göstersin
lorke deyerleriniz çok güzel çıkmış hadi hayırlısı inşallah yakında gelir bebeyin
mues nasılsın
xeda sen nasılsın

çakırım gelmiş kuzum nasılsın ben daha regli olmadım sen gecen ay kaçında olmuştun olacamda merk ettim

Tünaydın bilgem nasılsın?
Benim adet kapıda zili çalmayı bekliyor.Sende durumlar ne?
Aynı gün yumurtladık ya:)

xeda senin adet günün ne zaman canım ?

Tünaydın bilgem nasılsın?
Benim adet kapıda zili çalmayı bekliyor.Sende durumlar ne?
Aynı gün yumurtladık ya:)

xeda senin adet günün ne zaman canım ?

gecen ay 23 de oldum bugun bekliyorm ama 30 günü doldurmadan gelir çünkü göyüslermde şişlik var

biraz göz gezdirdim sayfalara
boncuk 11 günün kalmış maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı, kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
melisa sende başarmışsın Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versin
esra canım biraz rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun bir yakınını kaybetmişsin başın sağolsun
başka göremediğim iyi yada sıkıntılı haber varsa kusura bakmayın tam ayrıntısıyla okuyamadım

slmlar nasılsınz dua sırası kimde yada bitirdinizmi
boncuk hadı rabbim tez zamanda kucağına aymayı nasip etsin
hoşgeldin esra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…