- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.021
preseed hakkında hoca ne düşünüyor soran oldumu?
:))))))))))))))bak işte...iyide 4 saat çok olmuş beeee...idmanlı olmak lazım öyle şeyler için
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
lORKEM ONU KULLANINCA sanki hepsi akıp gidiyor gibi hissediyorum ve akabinde sinir harbi..
ne gülüyon beee soran yoksa ben sORUCAM
en son 2010 marttı....ankarada yaşamıyorum.2. tedavi kimyasal gebelikle sonuçlandı...
bizde ileri hızlı ve morfoloji sıfırdı halada öyle....
sayı en başlarda 5 milyondu 1 buçuk sene proxseed kullanarak 52 milyonlara çıkardık....
testleri bulduğunda yazarsan daha iyi yardımcı oluruz
gamzelım66 ıcın
ada:100
lorkee:100
fatma:100
gokcen:100
ronya:50
nun :50
nurme:100
boncuk:100
kızlar eksıgı var gamzelımın
gamzelım66 ıcın
kızlar bu topiğe ilk yazıyorum.15 yıllık evliyiz 35 yaşıma yarın gireceğim inşallah.3 tüp bebek denememiz var sonuncusuda maalesef ramazan ayında negatifle sonuçlandı.şimdi toparlanmaya çalışıyorum.son tedavimi ankara gürgan clinicte görmüştüm herşey çok iyiydi ama yine olmadı yine olmadıııı.bizde sorun sperm hareketsizliği sizlerde bu sorunu yaşayıp bi çare bulan varmı??????acaba yardımcı olursanız sevinirim..
bu arada kaan hocaya hormon ve sperm sonuclarını yazmıstım
hormonnların dusuklugu ıcın bısey dememıs
ılk fırsatta asılama yaptırın olmazsa varıkosel yonunde bı dgeelrndırme yapmakta fayda var demıs
gamzelım66 ıcın
volüm 3,5mlt likefaksiyon 30 dk viskozite normal agglütinasyon yok ph 7.9 sperm sayısı 8,75*10 motilite %0 ilerihareketli sperm %0 ilerihareketlihızlıspermsayısı 0*10 yuvarlak hücre 0,5*10 NORMAL %0 lazerle yapılan vitalite testi ->%50 canlı sperm işte böyle cnm işlem günüde tese yapılmasına karar verdiler.
volüm 3,5mlt likefaksiyon 30 dk viskozite normal agglütinasyon yok ph 7.9 sperm sayısı 8,75*10 motilite %0 ilerihareketli sperm %0 ilerihareketlihızlıspermsayısı 0*10 yuvarlak hücre 0,5*10 NORMAL %0 lazerle yapılan vitalite testi ->%50 canlı sperm işte böyle cnm işlem günüde tese yapılmasına karar verdiler.
lorke 50 tanede bana yazarmısın
canım merhaba hoşgeldin öncelikle.... bizdede durumlar pek parlak değil şubatta başlamıştım bende tüp bebek tedavisine martta transfetr yapıldı ve negatifle sonuçlandı...çaresini bende bulamadım bu gidişle bulamayacamda...
hoşbulduk sanada geçmiş olsun çok zor ya bizi sadece biz anlayabiliyoruz bunları yaşamayanlar ne kadar anlatsakda anlayamazlar.bende ümidimi yitirmeye başladım artık 15 sene oldu sonuçta.allah yardımcımız olsun cnm.isyan ettirmesin bizleri inşallah bizim sınavımız da böyle galiba...
canım merhaba hoşgeldin öncelikle.... bizdede durumlar pek parlak değil şubatta başlamıştım bende tüp bebek tedavisine martta transfetr yapıldı ve negatifle sonuçlandı...çaresini bende bulamadım bu gidişle bulamayacamda...
hoşbulduk sanada geçmiş olsun çok zor ya bizi sadece biz anlayabiliyoruz bunları yaşamayanlar ne kadar anlatsakda anlayamazlar.bende ümidimi yitirmeye başladım artık 15 sene oldu sonuçta.allah yardımcımız olsun cnm.isyan ettirmesin bizleri inşallah bizim sınavımız da böyle galiba...
canim benim 15 sen dile kolay..rabbim sana bol sabir versin..ins en yakin zmanda cifter cifter gelir bebisin yaa
sperm sayınız 8 milyon yani..bu tese sonrası elde edilen değil mi?
ileri ve morfoloji sıfır anladığım kadarıyla....
peki şimdiye kadar eşin ne kullandı..ilaç,vitamin...vs
bende hormon değerlerini göndermiştim durum kötü demiş laboratuar sonuçlarında referans ayarlarında gözüküyor aslında hiç bişe anlamadım ben yaaa.... tüpden başka şansım olmadığınıda dip not düşmüş daha önce doğal yolla gebelik sağlanabilir demişti iyice kafam karıştıcanım burnumda eşimde artık araştırma die söylendi sinirlerim bozuk moralim bozuk olmayacak biliyorum bunu kabullenmiştim aslında ama kabullendiğimi sanıyormuşum megerse... adet belirtilerim hat safhada her an olabilir bekliyorum resmen buda iyice sinirlerimi bozuyor bu ayda olmadı olmuyor işte
hoşbulduk bende umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama yaşda ilerledikce korkuyorum allah yardımcımız olsun cnmcanim hosgeldin hepimiz derdi ayni ama ALLAH tan umut kesilmez..
amin hepimize versin bol bol sabır ve dayanma gücü.canim benim 15 sen dile kolay..rabbim sana bol sabir versin..ins en yakin zmanda cifter cifter gelir bebisin yaa
gerçekten zor bir süreç doktorum 2 ay sonra gel başlayalım tekrar diyor nasıl başlayacağımı soran yok hazırmısın maddi manevi her yönden soran yok gel başlayalım aynı şeyi baştan yaşama cesaretim yok ve bunu anlayanda yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?