Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
preseed hakkında hoca ne düşünüyor soran oldumu?

aynısını esım sordu gecen gun bana
acaba ıyımı yapıyoruz bunu kullanmakla dıye dusunuyor
:))))))))))))))bak işte...iyide 4 saat çok olmuş beeee...idmanlı olmak lazım öyle şeyler için

evet bıraz cok oldu sankı sabah sag bacagımı hıssetmıyodum nerdeyse sımdı bıraz daha ıyı
ama bı daha ne zaman gıdıcez
bebegımız olunca bısıklet ısı zor aklımızda kalmasın gıdelım dedık

volüm 3,5mlt likefaksiyon 30 dk viskozite normal agglütinasyon yok ph 7.9 sperm sayısı 8,75*10 motilite %0 ilerihareketli sperm %0 ilerihareketlihızlıspermsayısı 0*10 yuvarlak hücre 0,5*10 NORMAL %0 lazerle yapılan vitalite testi ->%50 canlı sperm işte böyle cnm işlem günüde tese yapılmasına karar verdiler.

gamzelım66 ıcın

ada:100
lorkee:100
fatma:100
gokcen:100
ronya:50
nun :50
nurme:100
boncuk:100

kızlar eksıgı var gamzelımın

gamzelım66 ıcın

kızlar eksıgı var gamzelımın

Herkese hayırlı geceler.....
Neşemiz bol olsun inşallah.
Lorke'm bende 100 adet alırım gamzelim'e......

Son düzenleme:

canım merhaba hoşgeldin öncelikle.... bizdede durumlar pek parlak değil şubatta başlamıştım bende tüp bebek tedavisine martta transfetr yapıldı ve negatifle sonuçlandı...çaresini bende bulamadım bu gidişle bulamayacamda...

bende hormon değerlerini göndermiştim durum kötü demiş laboratuar sonuçlarında referans ayarlarında gözüküyor aslında hiç bişe anlamadım ben yaaa.... tüpden başka şansım olmadığınıda dip not düşmüş daha önce doğal yolla gebelik sağlanabilir demişti iyice kafam karıştı canım burnumda eşimde artık araştırma die söylendi sinirlerim bozuk moralim bozuk olmayacak biliyorum bunu kabullenmiştim aslında ama kabullendiğimi sanıyormuşum megerse... adet belirtilerim hat safhada her an olabilir bekliyorum resmen buda iyice sinirlerimi bozuyor bu ayda olmadı olmuyor işte

sperm sayınız 8 milyon yani..bu tese sonrası elde edilen değil mi?
ileri ve morfoloji sıfır anladığım kadarıyla....
peki şimdiye kadar eşin ne kullandı..ilaç,vitamin...vs

canim hosgeldin hepimiz derdi ayni ama ALLAH tan umut kesilmez..

hoşbulduk sanada geçmiş olsun çok zor ya bizi sadece biz anlayabiliyoruz bunları yaşamayanlar ne kadar anlatsakda anlayamazlar.bende ümidimi yitirmeye başladım artık 15 sene oldu sonuçta.allah yardımcımız olsun cnm.isyan ettirmesin bizleri inşallah bizim sınavımız da böyle galiba...[/QUOTE]

gerçekten zor bir süreç doktorum 2 ay sonra gel başlayalım tekrar diyor nasıl başlayacağımı soran yok hazırmısın maddi manevi her yönden soran yok gel başlayalım aynı şeyi baştan yaşama cesaretim yok ve bunu anlayanda yok...

sperm sayınız 8 milyon yani..bu tese sonrası elde edilen değil mi?
ileri ve morfoloji sıfır anladığım kadarıyla....
peki şimdiye kadar eşin ne kullandı..ilaç,vitamin...vs

yok teseden önce bi kaç yıl önce keçiboynuzu kürü yaptık bi ara saraçoğlu hocam nohut suyu önerdi hareketlilik için bi dönem ondan yaptık birde bitki göndermişti ne olduğunu bilmiyorum.tedaviyi olurkende timur bey selenyum e gnc argınmax pregnyl iğne önerdi tedavi sürecindede bunları kullandı.

gamzelım66 ıcın

mues:100
ekıntos:100
ceylan:50

son 50 kaldı

canım hıııc canını sıkma kotu dusunme bence
sızın son degerler nasıldıkı
hormonlar ıcın bısey kuıllanın dememısmı pekı

canim hosgeldin hepimiz derdi ayni ama ALLAH tan umut kesilmez..
hoşbulduk bende umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama yaşda ilerledikce korkuyorum allah yardımcımız olsun cnm

tabi onlara kolay söylemesi ben 2 tedaviden sonra 10 yıl ara verdim bu sene 3.yü denedim çok yıpranıyor insan hem maddi hem manevi.bir dahaya gücüm olurmu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…