- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.041
canım merhaba hoşgeldin öncelikle.... bizdede durumlar pek parlak değil şubatta başlamıştım bende tüp bebek tedavisine martta transfetr yapıldı ve negatifle sonuçlandı...çaresini bende bulamadım bu gidişle bulamayacamda...
hoşbulduk sanada geçmiş olsun çok zor ya bizi sadece biz anlayabiliyoruz bunları yaşamayanlar ne kadar anlatsakda anlayamazlar.bende ümidimi yitirmeye başladım artık 15 sene oldu sonuçta.allah yardımcımız olsun cnm.isyan ettirmesin bizleri inşallah bizim sınavımız da böyle galiba...
15 sene..............
allah yar yardımcın olsun
rabbim sana sabır versin inşallah......
gamzelım66 ıcın
ada:100
lorkee:100
fatma:100
gokcen:100
ronya:50
nun :50
nurme:100
boncuk:100
mues:100
ekıntos:100
ceylan:50
son 50 kaldı
canım hıııc canını sıkma kotu dusunme bence
sızın son degerler nasıldıkı
hormonlar ıcın bısey kuıllanın dememısmı pekı
kızlar az önce sütlü maydanoz buğuna oturdum inşallah işe yarar
ama çok canım yandı : (((
sevser benim presed geldi seninde yarın gelir
15 sene..............
allah yar yardımcın olsun
rabbim sana sabır versin inşallah......
sağol cnm allah sizlerede sabır versin sizler yeni evlisiniz galiba:)
hoşbulduk bende umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama yaşda ilerledikce korkuyorum allah yardımcımız olsun cnm
tabi onlara kolay söylemesi ben 2 tedaviden sonra 10 yıl ara verdim bu sene 3.yü denedim çok yıpranıyor insan hem maddi hem manevi.bir dahaya gücüm olurmu bilemiyorum.
oooooooooo
hayırlı uğurlu olsun canımmmmm
bende aynı anda pressed ovi ve proxeed aldık 3 üde yarın gelir ozaman üstüne birde
maydanoz buğusu yapmaya başladım
benim adım hıdır bu ay elimden gelen budur.....
takipte yaptıramadım
diğer ay olmazsa yaptırırım
hayırlısı bAkalım
ekincim başka tavsiyen varmı ???
canım ben daha 4 yıllık evliyim ilk denememi yaptırdım birdakine gücüm yetermi die düşünüyorum senin düşünmen tabiki normal ben maddi manevi açıdanm yıprandım araya zaman bıraktım en azından şuna zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
hamileyim ya özellikle benden tavsiye istiyor..
sen alet edavatı hazırlamışsın bol bol çalışacan artık:)
umudcum bizim hareketli sperm sayımız kaç biliyonmu 3 milyon yani sizinkinin %10 u kadar:)
hormonlar için aldığın cevaptan tatmin olmadıysan sadece onla ilgili bi mail yolla
50 lorkeeeeeeeee
canım degelerınız hıc moralını bozagacıın degerler degıl bencebizim son değerlermi canım bizim son değerler şubatta yapıldı oda tüp bebeğe başlayacağım zaman oda
sonuçlarda böle işte :
Volüm : 5
> cc
> Renk: Gri- Opak
> Likefaksiyon süresi : 25 dakika
> Vizkozite :
> +1
> Sperm sayısı (ml): 23 Milyon
> Motilite (%) : %31
> Progresyon : ( %5+4)
> (%26+3)
> Aglütinasyon : Yok
> Yuvarlak Hücre : 1,7 milyon
> Morfolojik
> Analiz : % 2
> Toplam İleri hareketli
> sperm sayısı : 35 milyon
yok yaa artık hiç umudum yok ne için uğraşıyorsam moralimi bozmayacam dedim olmadı işte hormonlara nasıl yüksek dedi anlamadımki normal referans değerleri arasında gözüküyor. hormonlar için bişey önermemiş çıldırıcam ben yaaa
cnm yaşın kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikce şans azalıyor biliyorsun onun için fazlada zaman kaybetmemeni tavsiye ederim.
fena yaktı canım ya morardım o an ama ben belimede yakı yapıştırdım şimdi oda yakıyor annem yakı yapıştır mutlaka dediayy canim cok yakiyomu bende oturmak istiyorum ama bilmemki..inss faydasini gorursun
evet canım ben 11 aylık evliyimsağol cnm allah sizlerede sabır versin sizler yeni evlisiniz galiba:)
ama olmayınca insan kafayı takıyor
hamileyim ya özellikle benden tavsiye istiyor..
sen alet edavatı hazırlamışsın bol bol çalışacan artık:)
umudcum bizim hareketli sperm sayımız kaç biliyonmu 3 milyon yani sizinkinin %10 u kadar:)
hormonlar için aldığın cevaptan tatmin olmadıysan sadece onla ilgili bi mail yolla
ekincim napıyım tatlım belki başka bişi daha söylersin
ben yapmaya hazırım şimdilik
eşimi aradım bugün 6 litre süt 6 bağ maydanoz
3 tanede yakı aldırdım
şeyim acıdıkça yavrum senin iin dedim dayandım valla
gamzelımın duası bıtmıstır ....
canım degelerınız hıc moralını bozagacıın degerler degıl bence
sen sıkma canını kecıbıynuzu ıcıyomu esın
fena yaktı canım ya morardım o an ama ben belimede yakı yapıştırdım şimdi oda yakıyor annem yakı yapıştır mutlaka dedi
hayırlısı bakalım inşallah işe yarar....
evet canım ben 11 aylık evliyim
3 tanede yakı aldırdım
ahhh çatlak sevserim ahhh yavrum senin için heecanım sana acele etme stres yapma derken senden beter oldum :18::18::18:
gamzelımın duası bıtmıstır ....
canım degelerınız hıc moralını bozagacıın degerler degıl bence
sen sıkma canını kecıbıynuzu ıcıyomu esın
ben hiçbişe için tatmin olmadımki canım aynı maili 3 defa gönderdim birinde tüp bebk dedi birinde doğal yolla olurda olmazda dedi birinde sayınız yeterli hormon testi dedi şimdide hormonlar kötü dedi tüp bebk dedi iyice kafam karıştı ve ben çıldırma noktasındayım... yaa ben hormonlardan iyi anlamam sonuçta hemşireyim sadece ama laboratuar bulgusu okuyabiliyorum referans değerlerinde gözüküyor nasıl kötü anlamadımki bide dur bu değerlere göre spermioğram testinizin daha kötü olması gerekir dedi eee şimdi iyi çıktı die hatalımı??? ilk test kendi çalıştığım hast. yapılmıştı o daha iyiydi hadi torpil yaptılar diyelim eee bu test ünüverstede infertilite bölümünde yapıldı ordadamı torpil yapıldı..
yaaa hocaya kzmıyorumki oda haklı hastalık var hasta ortada yok...
fena yaktı canım ya morardım o an ama ben belimede yakı yapıştırdım şimdi oda yakıyor annem yakı yapıştır mutlaka dedi
hayırlısı bakalım inşallah işe yarar....
evet canım ben 11 aylık evliyim
3 tanede yakı aldırdım
SEVSER KAC GUN YAPILICAKKI CANIM O KADAR SEY ALDIRDIN SENN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?