Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizim son değerlermi canım bizim son değerler şubatta yapıldı oda tüp bebeğe başlayacağım zaman oda
sonuçlarda böle işte :
Volüm : 5
> cc
> Renk: Gri- Opak
> Likefaksiyon süresi : 25 dakika
> Vizkozite :
> +1
> Sperm sayısı (ml): 23 Milyon
> Motilite (%) : %31
> Progresyon : ( %5+4)
> (%26+3)
> Aglütinasyon : Yok
> Yuvarlak Hücre : 1,7 milyon
> Morfolojik
> Analiz : % 2
> Toplam İleri hareketli
> sperm sayısı : 35 milyon

yok yaa artık hiç umudum yok ne için uğraşıyorsam moralimi bozmayacam dedim olmadı işte hormonlara nasıl yüksek dedi anlamadımki normal referans değerleri arasında gözüküyor. hormonlar için bişey önermemiş çıldırıcam ben yaaa

sevser benim presed geldi seninde yarın gelir

oooooooooo
hayırlı uğurlu olsun canımmmmm
bende aynı anda pressed ovi ve proxeed aldık 3 üde yarın gelir ozaman üstüne birde
maydanoz buğusu yapmaya başladım

benim adım hıdır bu ay elimden gelen budur.....
takipte yaptıramadım
diğer ay olmazsa yaptırırım
hayırlısı bAkalım
ekincim başka tavsiyen varmı ???

canım ben daha 4 yıllık evliyim ilk denememi yaptırdım birdakine gücüm yetermi die düşünüyorum senin düşünmen tabiki normal ben maddi manevi açıdanm yıprandım araya zaman bıraktım en azından şuna zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum

hamileyim ya özellikle benden tavsiye istiyor..

sen alet edavatı hazırlamışsın bol bol çalışacan artık:)

umudcum bizim hareketli sperm sayımız kaç biliyonmu 3 milyon yani sizinkinin %10 u kadar:)

hormonlar için aldığın cevaptan tatmin olmadıysan sadece onla ilgili bi mail yolla

cnm yaşın kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikce şans azalıyor biliyorsun onun için fazlada zaman kaybetmemeni tavsiye ederim.

ben hiçbişe için tatmin olmadımki canım aynı maili 3 defa gönderdim birinde tüp bebk dedi birinde doğal yolla olurda olmazda dedi birinde sayınız yeterli hormon testi dedi şimdide hormonlar kötü dedi tüp bebk dedi iyice kafam karıştı ve ben çıldırma noktasındayım... yaa ben hormonlardan iyi anlamam sonuçta hemşireyim sadece ama laboratuar bulgusu okuyabiliyorum referans değerlerinde gözüküyor nasıl kötü anlamadımki bide dur bu değerlere göre spermioğram testinizin daha kötü olması gerekir dedi eee şimdi iyi çıktı die hatalımı??? ilk test kendi çalıştığım hast. yapılmıştı o daha iyiydi hadi torpil yaptılar diyelim eee bu test ünüverstede infertilite bölümünde yapıldı ordadamı torpil yapıldı..
yaaa hocaya kzmıyorumki oda haklı hastalık var hasta ortada yok...

50 lorkeeeeeeeee

gamzelımın duası bıtmıstır ....

canım degelerınız hıc moralını bozagacıın degerler degıl bence
sen sıkma canını kecıbıynuzu ıcıyomu esın

ayy canim cok yakiyomu bende oturmak istiyorum ama bilmemki..inss faydasini gorursun
fena yaktı canım ya morardım o an ama ben belimede yakı yapıştırdım şimdi oda yakıyor annem yakı yapıştır mutlaka dedi
hayırlısı bakalım inşallah işe yarar....

keçi boynuzu pekmezi yiyor saraçoğlunun sitesinden almıştım... ben iyi değilim lorke canım sıkıldı mailden sonra canımın yandığını hissettim eşime belli etmemeye çalışıyorum ama offf RABBİM HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN ne diyelimki... yaaa ben uç noktaları çok yaşarım ama psikolojik olarak birincisi tüpden negatifi aldığımda bide şimdi bu kadar uçda olduğumu hissettim...

ARKADASLAR COK TSK EDERIM OKUDUGUNUZ DUALAR ICIN..HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN..HEPIMIZ BOYLE OLALIM INSSS
lorkem sanada ayrica cok tsk ederim takip ettigin icin sagol canim..RABBIM KABUL ETSIN..

hormonlarda spermlerde aydan aya farkediyor..
normal değerlerde olsa bile ki bizimkide öyle ama klomen kullandırıyor.
kafayı yemek yerine ayarla eşin gitsin ..
uzaktan olmuyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…