Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormonlarda spermlerde aydan aya farkediyor..
normal değerlerde olsa bile ki bizimkide öyle ama klomen kullandırıyor.
kafayı yemek yerine ayarla eşin gitsin ..
uzaktan olmuyorrrrrrrrrr

işe bugün başladık canım izinde bile gidemedik bu saatten sonra nasıl gidilecekse ama ayarlamamız lazım...
normal olan hormonlara neden klomen kullanıyor anlamıyorum ki du bakalım sakince düşünmek lazım ne zman ve nasıl gideceğimiz hususunda

canım ya bızımde test ıyı ıcıktı hormonlar cok dusuk
bıze bısey dememıs
bende merak ettım
hormon ref aralıgı bence bayanlara gore gırılen ayarlar gıbı
bızımkıde aralıkta gorunuyor ama kızlardan duygugum kadarıyla bende dusuk oldugunu dusundum
ARKADASLAR COK TSK EDERIM OKUDUGUNUZ DUALAR ICIN..HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN..HEPIMIZ BOYLE OLALIM INSSS
lorkem sanada ayrica cok tsk ederim takip ettigin icin sagol canim..RABBIM KABUL ETSIN..

est canım ne demek Allah kabul etsın

İyi geceler kızlar ..
Bugün güzel bir haber aldım , teyzem ve eniştemin 14-15 senedir çocukları olmuyordu , en son tüp bebek tedavileri ( sanırım 5.ydi ) , ikizlerini 26 haftalıkken düşürdü ..
Sonra toparlayamamışlardı kendilerini manevi olarak ..
Tüp bebektende vazegçmişler ve evlatlık işlemlerine başlamışlar , evraklarını toparlayıp başvuru yapmışlar ve kabul olmuş, sıraya girmişler bebiş için ..
1 seneden önce gelmez sıra ama sonuçta o sürede biter gider..
Hayırlısı olsun , sevindim ama :)

iyi geceelr canim..ayy kabul edilmeleri cok guzel bisey..hayirlisiyla geldin evlatlari ins..

kızlar iyi akşamlar
bugün doktor trental, klomen ve evicap verdi gecen hafta ameliyat olmuştu eşim..
bunların haricinde ne kullandınız, proxeed için gereksiz boşa para veririsniz bunlar daha etkili dedi..

kızlar sıramız gokcen 44 te

lorkee :100
gamzelım:100

canım ne guzel haber hakkaten
gozu aydın teyzenlerın Allah yard olsun ınsallah

kızlar iyi akşamlar
bugün doktor trental, klomen ve evicap verdi gecen hafta ameliyat olmuştu eşim..
bunların haricinde ne kullandınız, proxeed için gereksiz boşa para veririsniz bunlar daha etkili dedi..
bence bıde kecıboynuzu tozu kullanın

bi de acaba ben de duaya gırebilir miyim

tabı neden olmasın toplu duaya baslıcaz zaten bole takıbı zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…