Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın
ekinim eesssx antalya umud papatya

lorkeee
şu sogan suyunu nasıl içiyorsunuz
bir yöntemi var mı
ben bir türlü içemiyorum da
bende içmek istiyorum öffff.

bu arada hepinize günaydın kızlar.
canım en onemlı puf noktası bence cokk sogutmadan ıcmek o zmana koku ve tad daha az hıssedılıyo
sogumaya basladıkca agırlasıyo tadıda kokusuda

herkese günaydın
lorke alıntı yapamadım ama yazına çok güldüm, hemde sesli

valla bende delı gıbı aksam aklıma geldıkce guldum durdum

bugünkü ateşimi girince çizgimi çekti,16. güne çekti ben 15.gün tahmin etmiştim.36f90f Ovulation charts on FertilityFriend.com

ovulasyon testını pozıtıf ısaretlemıssın bı gun oncesınde
pekı o gunlerde akıntın yokmuydu
bı de arada dusuk cıkmıs atesın bırden o gun usudunmu noldu belkı o gun catladı dıcem ama tetstte kullanmıssın

regliyim kızlar dua edin sağdan sağdan geliyorlar yine bu adamdan çocuk olurmu günde 1 pakete çıkardı sigarayıııı hayata yeniden gelmeyi istiyorm herşeyin farkında olarak insan hata yaparda bukadarmı yanar yaaaaa evlenmek haram olsaydı keşke bana

xedacım ya kızma ama bu tıp dusunceler ıcındeyken bence cocuk sahıbı olmanda cok dogru degıl gıbı
belkkı bıraz daha zamana ıhtıyacınız var
bebek evlılıkk kurtaran bısey degıldır
guzel olan evlılıgı taclandıran bıseydır dıye dusunuyorum ben

yenı bı dızı kesfettım arkadasımın tavsıyesıyle
bugun basladım guzel valla
the mentalıst belkı duymus ızlemıssınızdır
konu tam benlık

adam bı serı katılın pesınde polıse yardım eden bır dedektıf ama ınsanların davranıslarını ve herseyını ıyı gozlemleyerek delıllere ulasan bır tıp
zekıce yanı

xedaa canım kızma bana ama hayatın bazı gerçekleri vardır
bence bu evliliği iyi bir ölç tart çocuk olunca herşey güzel olacak diye bir şey yok
hatta çocuk olunca evlilikler çok daha zorlaşıyor
yani eşler çok değişiyor
şu sakin dönemde bu sorunları yaşıyorsan ilerisi daha zor olabilir
güzel hayatını seni üzecek insanlarla heba etme
insan bir kere geliyor hayata

hangi kanalda kaçta...
ben bir kahvaltı yapıyım

Bende kaan hocaya mail attım ikitane ilaç verdi eşime tedredox ve endol tedredoks bitince fsh lh testesteron testiyle birlikte gelin dna hasar testi yapabiliriz dedi kızlar giden varmı bu konuda bana bilgi verecek olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…