- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.201
bende senı operım canım benımgünaydın canım lorkemm seni kocaman öperim
az evvel yanlışlıkla sayfanın sağındaki orkid reklamını tıklamışım
hoparlöründe sesi çok açıkmış rezil oldumm
hangi kanalda kaçta...
ben bir kahvaltı yapıyım
Bende adet oldummmmmmmmmm
lORKEM FF luteal fazı 11 gün demiş napcam ben
ekincim naptın ??? inşallah gelmez adetinde mendilleniriz burdabenim adet yarın kesin geliyooooooo ağrım ağırlaştı:)
benim luteal faz 12mi oluyo bu durumda normlmi
canım bende toprağınızım haberiniz olaaakonuyu degistirmeyin hadi soyleyinnnnn bende gorurcem yaaa
ronyacım merabaaagünaydın canım lorkemm seni kocaman öperim
az evvel yanlışlıkla sayfanın sağındaki orkid reklamını tıklamışım
hoparlöründe sesi çok açıkmış rezil oldumm
regliyimkızlar dua edin sağdan sağdan geliyorlar yine bu adamdan çocuk olurmu günde 1 pakete çıkardı sigarayıııı hayata yeniden gelmeyi istiyorm herşeyin farkında olarak insan hata yaparda bukadarmı yanar yaaaaa evlenmek haram olsaydı keşke bana
Bende adet oldummmmmmmmmm
ekinnnnn
olsun canım hem pressed aldın bu ay eşinin
degerleride iyi olur artık zaman geçiyor
ameliyat olalı çok oldu
pressed aldın sipermcikler daha hızlı
ilerleyecek artık allahın izniyle : ))
xedacım ya kızma ama bu tıp dusunceler ıcındeyken bence cocuk sahıbı olmanda cok dogru degıl gıbı
belkkı bıraz daha zamana ıhtıyacınız var
bebek evlılıkk kurtaran bısey degıldır
guzel olan evlılıgı taclandıran bıseydır dıye dusunuyorum ben
xedaa canım kızma bana ama hayatın bazı gerçekleri vardır
bence bu evliliği iyi bir ölç tart çocuk olunca herşey güzel olacak diye bir şey yok
hatta çocuk olunca evlilikler çok daha zorlaşıyor
yani eşler çok değişiyor
şu sakin dönemde bu sorunları yaşıyorsan ilerisi daha zor olabilir
güzel hayatını seni üzecek insanlarla heba etme
insan bir kere geliyor hayata
sevsercim mendil benim neyime pedlendim
yemin ederimki bende hissediyorum az kaldı senin anne olmana
sizler bana diyosunuzya sen yakında hamiş olcan diye bende sana diyorum
allahın izniyle az kaldı
bu arada ronyanın dediği şeyi sende yapsan bayağı işe yarıyormuş
annem taaaaa vefat eden teyzesinden duymuş kadına dr çocuğun olmaz demiş teyzesi bu maydanozu yapınca 4 tane çocuğu olmuş vs....
ama annem yakıda yapıştırtıyo belime
Bende kaan hocaya mail attım ikitane ilaç verdi eşime tedredox ve endol tedredoks bitince fsh lh testesteron testiyle birlikte gelin dna hasar testi yapabiliriz dedi kızlar giden varmı bu konuda bana bilgi verecek olan varmı aranızda
ekintosum aynen anlattığın gibi yapmıştık canım bizde..
Ben onuda yapmıştım epey oldu tabi:)
yakıyı yumurtlama dönemindemi yapıştırıcan kaç gün kalacak canım
masallah ona halasına naz yapıp donmustur totosunutunaydın pambısler
ay cok sekerdı bebek yha
ultrasonda
benı gorunce dotunu dondu
ay orda aklımdan ılk ^^lorke^^gectı bılgemlen
sonra hepınızın nıcklerı
sgln kızlar haklısınız çocugu evliliğimi kurtarsın die yapmıyorm ki ayrı yeten bu evliliğe emek verip aile olmaya çalışıyorm ama tek olmuyor kötü ahlakı yok eşimin sadece sinirli bi insan oda hayatın ona hiç şans getirmemesinden kaynaklanıyor eşim maddi manevi çok mücadele içinde düşünmem gereken bişey varsa ona köstek dgl destek olmalıyım ben kendimi şansız hissediyorm yorgun bi adamla evlendiğim için benim için çıkar yol çözüm bulmak kızlar yoksa boşanıp ailesiyle yaşayan bi kadın olamam çünkü ailem kafama uymuyor onlarla yaşamayıda tercih etmek intahar olur peki kadın başıma tek nasıl hayat sürücem bende engelleri aşıp mutlu olan bi aile olmak istiyorm yoksa cahilce çocuk yapıp onuda ziyzn edecek cahil biri dglm sadece bi yol arıyorm ya herşeyi bırakıp tek yaşıycam bununda toplumumuzda nekadr zor oldugunu biliyorsunuz yada çıkan engellere sabr edicem sadece ne yapmalıym onu bilmiyorm
yerim ben seni:))))
bende senı operım canım benım
komık olmus hakkaeten
aman rezıllık mı yok meydanda da sen rezıl olcan :89:
afıyet olsun efendım ...
suan tv varmı bılmııyorum ben netten ızlıyorumcanım
normalde 3. sezona gelmıs ama ben yenı basladım
canım hayırlısı olsun
sabah atesıne bakınca tahmın ettım de senden kesın haber gelmeden bısey demedım
ınsallah az kaldı ama ekınım
testı ne zaman yenıleyecektınız
sgln kızlar haklısınız çocugu evliliğimi kurtarsın die yapmıyorm ki ayrı yeten bu evliliğe emek verip aile olmaya çalışıyorm ama tek olmuyor kötü ahlakı yok eşimin sadece sinirli bi insan oda hayatın ona hiç şans getirmemesinden kaynaklanıyor eşim maddi manevi çok mücadele içinde düşünmem gereken bişey varsa ona köstek dgl destek olmalıyım ben kendimi şansız hissediyorm yorgun bi adamla evlendiğim için benim için çıkar yol çözüm bulmak kızlar yoksa boşanıp ailesiyle yaşayan bi kadın olamam çünkü ailem kafama uymuyor onlarla yaşamayıda tercih etmek intahar olur peki kadın başıma tek nasıl hayat sürücem bende engelleri aşıp mutlu olan bi aile olmak istiyorm yoksa cahilce çocuk yapıp onuda ziyzn edecek cahil biri dglm sadece bi yol arıyorm ya herşeyi bırakıp tek yaşıycam bununda toplumumuzda nekadr zor oldugunu biliyorsunuz yada çıkan engellere sabr edicem sadece ne yapmalıym onu bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?