- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.221
Ronyammmmmm gelmişşşşş:))))
boncuğummda gelmişşş hoşgelmiş
son 10 günnnn büyük gün geldi çattı
Rabbim seni ve evladını sağ salim kurtarsın
Kızlar hayırlı günler nasıslsınız bakalım
Selam canım iyilik senden naber, ne zaman kayıt yaptırıyorsun konservatuara bakim?
Selam kızlar...
Krisi merak edenler için en son görüştüğümüzde haftasonu yazlığa geçeceklerini söylemişti, büyük ihtimal gitmiştir de ondan yazmıyordur....
Lorkemmmmm canım gökce.44 için listeye 50 yazarsın bana. Bu işlerle sen ilgileniyorsun çok sağol valla.
Boncuğum benim
Seni seviyorum içimden söylemek geldi.....
Kayıtımı yaptırdım boncuğum 26 sında gidip ders programımı alıcam..
O kadar heyecanlı ve mutluyum ki anlatamam...
Sınavdı kayıttı derken kafam okadar boşaldıki anlatamam...
Sonuda güzel olur inşallah.....
xedacım,
sen şu fikirden bi kurtul önce..
Ailemle yaşayamam, tekte yaşayamam ee napıyım evliliğe katlanıyım diye kendini bir mecburiyet içinde hissedersen herşey daha zorlaşır gözünde eminim eşini seviyorsunki ailenin istememesine rağmen evlenmişsin..
hepimiz zorluklar yaşıyoruz en sarsıcısı ise elbetteki çocuğumuzun olmaması..
Ama evliliklerimizi mecburiyet olarak görmüyoruz.
Lütfen bu düşünceden kurtul canım.
masallah ona halasına naz yapıp donmustur totosunu
Allah razı oslun dularında yer almak cok guzel
xedacım tabıkı cahıllık edıp ole cocuk ıstemedıgını bılıyorum ama sadece senın esınle arandakı muhabbetı bıraz daha arttırıp ole dusunmenı ıstemıstım cocuk meselesını o zaman emın ol hem hersey daha kolay olacak hemde daha da mutlu olacaksınız cocugunuzla bırlıkte
bu arada ekınde haklı
sen esını gercekten sevıyorsan onla butun omru paylasmayı goze alıyorsan madem esının sıkıntılı oldugunu bılıyorsun ona sonuna kadar destegını esırgeme
su soz cok dogru gerceketn yuvayı dısı kus yapıyor
bızler bazen onlardan cok daha guclu olabılıyrouz
sende haklısın zorluklar sıkıntılar ustuste gelınce belkı senınde gucun azaldı ama sevgını onun e koyarak bızmıllah deyıp tekrar baslamak lazım bazı seylere
ama egerkı esınle bı omur gecıremeyı hayal edemıyorsan o zamanda aıleme donemem tek kalamam ne yaprım dıye de bı evlılık zorla yurumez onu demek ıstıyoruz
Allah yardımcın olsun ıcıne ferahlık versın
hayatta hep hızlı kararlar verdim acele ederken bişeyleri gözden kaçırmışım kimsem yok diye dgl bu hayat mücadelelerle dolu eger olmayacaksa verecegim şans kadar sabrederim ama eşimi anlamıyorm kızlar sorun orda ne yapmaya çalışıyor nelerden vazgeçmiş hiç bildirmiyor kapalı kutu dokunsam elim yanıyor uzak kalsam içim eşimi seviyorm ona yol arkadaşı olmak istiyorm ama ya ben yapamıyorm yada o verdiğim mücadelenin farkında dgl gitmek istesem bi engelim yok çalışır dvm ederm hayatıma ama onunla mutlu olmak istiyorm onu istemek yine bedel ödetiyor ama sabr edicem başka yolu yok neden derseniz kendime laf anlatamıyorm oda zafımı biliyor galibabende senii
ama valla sorma büroda iki tane erkek arkadaş var onlarda
tuhaf tuhaf yüzüme baktılar
demi ama normal normall
bu durumda Allah sana aydınlık yolu göstersinn
hosgeldın boncugum tamam eklıyorum ınsallah
evde keyıf yapıyorsun dımı son gunlerınde ne guzel
muesım kayıt olmus hayırlı olsun hadı bakalım
konservatuarda nası oluyo bolum secıyomusun yoksa sonradan mı secılıyo hıc bılmıyorumda
hosgeldın boncugum tamam eklıyorum ınsallah
evde keyıf yapıyorsun dımı son gunlerınde ne guzel
muesım kayıt olmus hayırlı olsun hadı bakalım
konservatuarda nası oluyo bolum secıyomusun yoksa sonradan mı secılıyo hıc bılmıyorumda
kızlar sıramız gokcen 44 te
lorkee :100
gamzelım:100
fatma:100
bılgemm:100
boncuk:50
muesimmmm yaa nasıl heyecanlı bir durum
inan şuan senin yerinde olmak isterdim
ama bir an bunu söylerken seni bekar hayal ettim nedense :97:
sanırım ben eski,bekar üniversite zamanlarımı özledimm
inşallah herşey günlünce çok güzel olur
hayırlı uğurlu olsun
Herşey okadar üstüste gelmiştiki Ronya'm
Çok ihtiyacım vardı bu morale....
Sınava girmeden önce çok düşündüm evliyim yaşımda var hani
4 yıl okucam okul bitince 32 yaşında olucam...
Ama sonra dedim kendi kendime okusamda 32 yim okumasamda 32yim....
Hayırlısı olsun inşallah....
cok guzel hayırlıyla bu guzel haber dıerlerının oncusu olur senın ıcınEvet canımsağol teşekkür ederim...
Yok sınava girmeden evvel istediğin bölümü belirtiyorsun ona göre belirli hocaların oluştuğu komisyondan sözlü olarak sınavdan geçiyorsun.
Enstrümanını üflüyorsun falan öyle oluyor...
Allah razı olsun canım yazdım bıle hemen memnunıyetleValla lorkecim okula başlamak iyi gelmişti, koskoca yazı evde geçirince değişiklik olmuştu benim için ama kısa sürdü, neyse haftaya bebiş sağlıkla gelsinde şu yanlızlıktan kurtulayım.
Bu arada lorkecim bana özelden gerçek adını yazarmısın hazır evdeyken sana bi yasin okumak isterim.
100 tane okudun allah kabul etsin
kız minnak kuşum sen ne küçükmüşsün
ben 30 yaşındayımm
muess hayirli olsun canim kayit tamamlanmis.
boncukkk son 10 gun kaldi senin yerine heyecanlandim canim...biran kendi dogumumu takip ediyomusum gibi hissettim...canim yaaa hersey tamam dimi valizini hazirladin dimi ..
xeda RABBIM gonlune huzur versin evliligin icinde bebek icinde RABBIM hayirli olani nasip etsin..
cok guzel hayırlıyla bu guzel haber dıerlerının oncusu olur senın ıcın
Allah razı olsun canım yazdım bıle hemen memnunıyetle
kızlar sıramız gokcen 44 te
lorkee :100
gamzelım:100
fatma:100
bılgemm:100
boncuk:50
yeter:100
kızlar ankara kızılayda patlama olmsu ya 15 yaralı varmıs
bombamı lpg lı aracmı daha tam kesınlesmemıs :44:
RONYAMMM canim simdi sen 30 yasindayim diyince seni.dusundum 30 yasinda en verimli caginda hayata dair mutlu olmus mucadele etmis nasipse 2 cocuk annesi olacak kokos iyi yurekli citi piti bir anne adayi....canim cok gencsin sana imrendim seni tanimiyorum fotonu gormedim ama seni hayal ettim ve gulumsedim RABBIM kem gozlerden nazarlardan korusun INSALLAH....RABBIM seni evlatlarina esine onlari sana bagislasin.....
Herşey okadar üstüste gelmiştiki Ronya'm
Çok ihtiyacım vardı bu morale....
Sınava girmeden önce çok düşündüm evliyim yaşımda var hani
4 yıl okucam okul bitince 32 yaşında olucam...
Ama sonra dedim kendi kendime okusamda 32 yim okumasamda 32yim....
Hayırlısı olsun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?