Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar.
Gecmise bakamadim cepten girdigim icin insallah herkes iyidir.
Kizlar bu aralar topik cok durgun,ins bu ay yine en az 3 gebis haberi aliriz.

tünaydınlar nasılsınz selam veriyim dedim varmı yeni haberler diyecem ama herşeyden haberim var aylarla boğuştuğuz için günlüh fazla değişiklik olmuyo

canlarim benim nasilisniz? hayirli guzel haberler varmi ?
Biz Hbb ile ilk tatilimize ciktik hersey yolunda cok sukur
Ronya cim mesajini simdi okudum ama oradan yazamadim merak etme iyiyiz tatildeyiz hepimiz iyiyiz
sen nasilsin ikili test yaptirdinmi ?
hepinizi cok opuyorum

ohhhhhh ne güzel ana kız bol bol eylenin
allah mutluluğunuzu daim ettirsin
inşallah

ohhhhhh ne güzel ana kız bol bol eylenin
allah mutluluğunuzu daim ettirsin
inşallah

krisimmm nasılsın çakır trt 1 gülben de evlatlık alanları gördüm dayanamadımmm yaaaaaaaaaaa allahımmmm bizlere evlat nasip et

krisimmm nasılsın çakır trt 1 gülben de evlatlık alanları gördüm dayanamadımmm yaaaaaaaaaaa allahımmmm bizlere evlat nasip et
xedacım allahın izni ile bizimde çocuğumuz olacak
yomurta ve sıperm olduğu sürece çocuk için her zaman umut vardır
umutluyom
bu arada eşimle kararlaştırdık kasımda başlıyorum tüp bebeye
fertijin tüp bebek merkezine karar verdik
pazartesi gürüşmeye gidicem
erken gitmemein sebebi ise
daha önceden yapılan ve negatif olan tüp bebeklerin
bağışıklık sistemi ile ilgisi varsa
aşı yapılacak bana
bundan dolayi erken gürüşmeye gidicez

hadi hayırlısı çakırım bende ekim sonunda aşılamayaaa nieyetliym ama nasip gelsin bebelerimizzzz

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum. Eşim 27 sinde varikosel ameliyati olucak cok endiseliyim

İyi yapmışsınız canım tebdil-i mekanda ferahlık vardır şifa olsun hepinize inşallah...
Hbb zaten tatlıydı daha bir tatlı olmuş maşallah Rabbim nazarlardan korusun....

hadi hayırlısı çakırım bende ekim sonunda aşılamayaaa nieyetliym ama nasip gelsin bebelerimizzzz
hadı bakalım seninde hayırlısı olsun inşallah rabbim bu defa nmasip eder

Merhaba bayanlar bende araniza katilmak istiyorum. Eşim 27 sinde varikosel ameliyati olucak cok endiseliyim

hoşgeldin canım aramıca
verikosel ile ilgili pek bilgim yok ama
burada olan arkadaşların eşlerinin çoğu bu ameliyattan olmauş ve çok basit bir operasyon olduğunu söylüyolar

Selam kızlar
dün hocaya takip yaptıralımmı ve presedı önerirmisiniz diye sormuştum yaa

Siz bilirsiniz ama doğal yolu bekliyorsak, yumurta takibine de gerek yok. Aşılama ya da tüp bebek isterseniz, yazın, ona göre bir plan yapayım. Proxeed'i zaten kullanıyorsunuz, merhemine gerek yok.

bence hoca presedı bilmiyo:)

kizlarrr nasilsinizzz
krisss ohhh ne guzel hbb ilk tatilede cikmis dinlenin keyfini cikarin canim bunu hakettiniz...
esraa nasilsin keyifler nasil varmi beles hediyeler yaa ben hicbise kazanamiyorum bu nasil is anlamadim
benim bu aydan artik hicc umudum kalmadi yine adet oldum bu ay preseed kullanmama ragmen izinde olup calismama ragmen olmadi iste olmuyor agrim var ve bu agri benim sinirlerimi bozuyor benim bebegim olmasi icin mucizeye ihtiyacim var ne yazikki bu mucize bende yok...isyan etmiyorum mutlaka RABBIM hayirlisini bilir ama uzuluyorum ve mutsuzum..

merhemmmi hoca yaranmı var sandı kız ekin

Aramıza hoşgeldin Azra ameliyatınız hayırlısıyla sonuçlanır inşallah...
Topikte eşi varikosel ameliyatı olan çok arkadaş var basit bir ameliyat olduğunu söylüyorlar sana severek yardımcı olurlar....

hiç güleceğim yoktu allah ne yapsın seni kız
merhem he
bende kadın doğumcuya sormuştum pek iyimser bakmadı
yani faydası var deniliyo ama ben pek sanmıyorum dedi için rahat edicekse kollan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…