- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.421
kizlarrr nasilsinizzz
krisss ohhh ne guzel hbb ilk tatilede cikmis dinlenin keyfini cikarin canim bunu hakettiniz...
esraa nasilsin keyifler nasil varmi beles hediyeler yaa ben hicbise kazanamiyorum bu nasil is anlamadim
benim bu aydan artik hicc umudum kalmadi yine adet oldum bu ay preseed kullanmama ragmen izinde olup calismama ragmen olmadi iste olmuyor agrim var ve bu agri benim sinirlerimi bozuyor benim bebegim olmasi icin mucizeye ihtiyacim var ne yazikki bu mucize bende yok...isyan etmiyorum mutlaka RABBIM hayirlisini bilir ama uzuluyorum ve mutsuzum..
ekin bişi sorucam ya bia kasım ayında tüp bebeye başlamaya karar verdikSelam kızlar
dün hocaya takip yaptıralımmı ve presedı önerirmisiniz diye sormuştum yaa
Siz bilirsiniz ama doğal yolu bekliyorsak, yumurta takibine de gerek yok. Aşılama ya da tüp bebek isterseniz, yazın, ona göre bir plan yapayım. Proxeed'i zaten kullanıyorsunuz, merhemine gerek yok.
bence hoca presedı bilmiyo:)
Selam kızlar
Siz bilirsiniz ama doğal yolu bekliyorsak, yumurta takibine de gerek yok. Aşılama ya da tüp bebek isterseniz, yazın, ona göre bir plan yapayım. Proxeed'i zaten kullanıyorsunuz, merhemine gerek yok.
inşallah hepimize rabbim nasip etsin inşallahcakir canim tedavin hayirli olsun RABBIM hayirli olani gonlundekini nasip etsin...
ekinnn kiz doktorlar preseedi bilmiyoki bizim kadin dogumcularda bilmiyor hic duymamislar ole bise.ole dediler...ama guzelmis.merhem heee :))
ekin bişi sorucam ya bia kasım ayında tüp bebeye başlamaya karar verdik
bunu şimdiden kaan hocaya söyleyeyimmi acaba
yaksa tüp bebeye başlamadan birkaç gün öncedenmi söyleyeyim
merhemmmi hoca yaranmı var sandıkız ekin
hiç güleceğim yoktu allah ne yapsın seni kız
merhem he
bende kadın doğumcuya sormuştum pek iyimser bakmadı
yani faydası var deniliyo ama ben pek sanmıyorum dedi için rahat edicekse kollan dedi
tatlım kesinlikle hemen mail at söyle, ona göre tedavi planı değişiyor..
ya çok güldüm ben presed sordum proxed merhem anladı onun merhemi yokkiiii
ben pazartesi gürüşmeye gidicem o zaman daha net olur o zamantatlım kesinlikle hemen mail at söyle, ona göre tedavi planı değişiyor..
ya çok güldüm ben presed sordum proxed merhem anladı onun merhemi yokkiiii
ben pazartesi gürüşmeye gidicem o zaman daha net olur o zaman
mail atıcam
gurmedım tatlımesram nasılsın kuşum sen bana hiç pas vermiyosuun kaç deffa yazdım
sana
gürmedin galiba
gobegım catladı gulmekten merhemmı :)))))))Selam kızlar
tatlım ıı sagol sen nasılsınkizlarrr nasilsinizzz
krisss ohhh ne guzel hbb ilk tatilede cikmis dinlenin keyfini cikarin canim bunu hakettiniz...
esraa nasilsin keyifler nasil varmi beles hediyeler yaa ben hicbise kazanamiyorum bu nasil is anlamadim
benim bu aydan artik hicc umudum kalmadi yine adet oldum bu ay preseed kullanmama ragmen izinde olup calismama ragmen olmadi iste olmuyor agrim var ve bu agri benim sinirlerimi bozuyor benim bebegim olmasi icin mucizeye ihtiyacim var ne yazikki bu mucize bende yok...isyan etmiyorum mutlaka RABBIM hayirlisini bilir ama uzuluyorum ve mutsuzum..
ekinn geçmişte hakkında çıkan söylentilere cevap vermemişsin
noldu :26::26::26::26::26:
gurmedım tatlım
ıı cok sukur sen naıslsın
gobegım catladı gulmekten merhemmı :)))))))
esınde pişik var sandı heral :)))))))))
tatlım ıı sagol sen nasılsın
valla bnde kazanıorum ama kazandıklarımı yollamakta zorlanıolar
2.supurgemı kazandm arzumdan
bırıylen takas yapacaz urun geldıkten sonra tost makınesıylen
muhattap olamk ıstemıor
ne olsun işte aynı tas aynı hamam
enesin çalışma haftasıya ondan eşini yatagın demirine kelepçelemiş duyduguma göre
ekinde regli olmuştu belki sancısı vardır ondan gelmemiştir
yani şüpheli dogru söze ne hacett
kız nasıl takip etmezsin
temizlik yapıyorum dedi adamın iflahını söktü
iç dış temizlik yaptı resmen
şanı topikte aldı başını yürüdü
ihtiyar diyenlere inat çalıştı
cunupken bısı olmayaydı
hacı amcaylan ekın teyzeye
kız daha kendini genç sanıyo
hala çocuk diyo başka bişey demiyo
yaşlanınca gidecekmiş hacca
daha ne kadar yaşlanacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?