Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umudum umudunu kırma kuzum ol diycek olacak şu beleş hediyeleri alana kadar ömrünüz gider kızzzz

ekin bişi sorucam ya bia kasım ayında tüp bebeye başlamaya karar verdik
bunu şimdiden kaan hocaya söyleyeyimmi acaba
yaksa tüp bebeye başlamadan birkaç gün öncedenmi söyleyeyim

Ekinim doktorlar preseedi önermiyorlar ben en son gittiğim jinekoloğa sorduğumda
"Biz o tür ürünleri vajinismusta mecburen öneriyoruz onun haricinde önermiyoruz o tür ürünler vajinanın florasını bozuyor bazı bünyelerde mantar vs yapıyor." demişti.
Başka doktorlarada sordum intenetten vs. önermiyorlar :26:

Son düzenleme:
cakir canim tedavin hayirli olsun RABBIM hayirli olani gonlundekini nasip etsin...
ekinnn kiz doktorlar preseedi bilmiyoki bizim kadin dogumcularda bilmiyor hic duymamislar ole bise.ole dediler...ama guzelmis.merhem heee :))

cakir canim tedavin hayirli olsun RABBIM hayirli olani gonlundekini nasip etsin...
ekinnn kiz doktorlar preseedi bilmiyoki bizim kadin dogumcularda bilmiyor hic duymamislar ole bise.ole dediler...ama guzelmis.merhem heee :))
inşallah hepimize rabbim nasip etsin inşallah
saol canım allah razı olsun

ekin bişi sorucam ya bia kasım ayında tüp bebeye başlamaya karar verdik
bunu şimdiden kaan hocaya söyleyeyimmi acaba
yaksa tüp bebeye başlamadan birkaç gün öncedenmi söyleyeyim

tatlım kesinlikle hemen mail at söyle, ona göre tedavi planı değişiyor..

merhemmmi hoca yaranmı var sandı kız ekin

hiç güleceğim yoktu allah ne yapsın seni kız
merhem he
bende kadın doğumcuya sormuştum pek iyimser bakmadı
yani faydası var deniliyo ama ben pek sanmıyorum dedi için rahat edicekse kollan dedi

ya çok güldüm ben presed sordum proxed merhem anladı onun merhemi yokkiiii

xedaa canim INSALLAH olur canim
cakirim artik umudumda bitiyor INSALLAH yuzumuz guler....banada tup yolu gozukuyor anlasilan maddi manevi acidan zordayiz ama dogal yolla olacagida yok bu gidisle simdiden tup icin nasil para kazanmam gerektigi derdindeyim baska hastanelere nobetemi gitsem ne yapsam....

kızlar bugun adet 3 günü doc gittcem ama bittikten sonra düşünüyorum gidip yumurta takibi yaptırıcam ama 5 gün serephoneye başlayayım diyorm sonrada prengly iğne doc yapcagını ben yapıcam evde ultrasyon olsa hiç gitmem artık anlıyorm ama mecburrr benm gidememin sebebi iş yerinde kimse yok arkadaşın cenazesi var bende hayata bırakmazlarrr bu ay besliycem yumurtaları diğer aya hazır olsunnnnn

anlıyorum inan ki o kadar çok iyi anlıyorumki
mattiyat bir yandan maneviyat bir yandan insanı yıpratıyo
ama normal yolun peşinde ianki deyilim olasunda tüp bebek olsun yeterki rabbimm hayırlı bir şekilde nasip etsin

Merhaba Arkadaşlar
sizi uzun zamandır okuyorum. sizi tanımadan arkadaşım oldunuz ve sizleri çok sevdim.şimdiye kadar üye olmasamda sevinçlerinizi paylaştım. ve krise facede arkadaşlık gönderdim ve kabul etti ve onla tanıştık facede. sizlere selamını iletmemi istedi . bizim bir ne gatif tüp denememiz var malasef. 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için . eşimde sperm azlığı var 3 milyom /ml de. hareket fena değil %50. benim tüp bebek tedavisinde 4 yumurtam oldu ve sadece bir embriyom oldu malasef. hormon değerlerim normal olmasına rağmen pek yumurtam olmadı anlamadım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.

esram nasılsın kuşum sen bana hiç pas vermiyosuun kaç deffa yazdım
sana
gürmedin galiba
gurmedım tatlım
ıı cok sukur sen naıslsın
gobegım catladı gulmekten merhemmı :)))))))
esınde pişik var sandı heral :)))))))))
tatlım ıı sagol sen nasılsın
valla bnde kazanıorum ama kazandıklarımı yollamakta zorlanıolar
2.supurgemı kazandm arzumdan
bırıylen takas yapacaz urun geldıkten sonra tost makınesıylen
ekinn geçmişte hakkında çıkan söylentilere cevap vermemişsin
noldu :26::26::26::26::26:

muhattap olamk ıstemıor

evet ya muhattap olmuyor neden acaba

ne olsun işte aynı tas aynı hamam
enesin çalışma haftasıya ondan eşini yatagın demirine kelepçelemiş duyduguma göre
ekinde regli olmuştu belki sancısı vardır ondan gelmemiştir

cunupken bısı olmayaydı
hacı amcaylan ekın teyzeye

kız daha kendini genç sanıyo
hala çocuk diyo başka bişey demiyo
yaşlanınca gidecekmiş hacca
daha ne kadar yaşlanacaksa

bu iki rezile arkamı dönmeye gelmiyo hiç

ne bunlar heee okumıcammı sandınız..
tembellikten ölüyorlar adlarıda genççççççççççç
evet evet üşengenççççlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…