- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.441
niye kız tekrar dene olmaz olurmuçakır kaan hocaya mail atamıyorm yaaaaaaaaa
hoşgeldin arkadaşımMerhaba Arkadaşlar
sizi uzun zamandır okuyorum. sizi tanımadan arkadaşım oldunuz ve sizleri çok sevdim.şimdiye kadar üye olmasamda sevinçlerinizi paylaştım. ve krise facede arkadaşlık gönderdim ve kabul etti ve onla tanıştık facede. sizlere selamını iletmemi istedi . bizim bir ne gatif tüp denememiz var malasef. 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için . eşimde sperm azlığı var 3 milyom /ml de. hareket fena değil %50. benim tüp bebek tedavisinde 4 yumurtam oldu ve sadece bir embriyom oldu malasef. hormon değerlerim normal olmasına rağmen pek yumurtam olmadı anlamadımbenide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
bu iki rezile arkamı dönmeye gelmiyo hiç
ne bunlar heee okumıcammı sandınız..
tembellikten ölüyorlar adlarıda genççççççççççç
evet evet üşengenççççlerrrrr
Merhaba Arkadaşlar
sizi uzun zamandır okuyorum. sizi tanımadan arkadaşım oldunuz ve sizleri çok sevdim.şimdiye kadar üye olmasamda sevinçlerinizi paylaştım. ve krise facede arkadaşlık gönderdim ve kabul etti ve onla tanıştık facede. sizlere selamını iletmemi istedi . bizim bir ne gatif tüp denememiz var malasef. 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için . eşimde sperm azlığı var 3 milyom /ml de. hareket fena değil %50. benim tüp bebek tedavisinde 4 yumurtam oldu ve sadece bir embriyom oldu malasef. hormon değerlerim normal olmasına rağmen pek yumurtam olmadı anlamadımbenide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
çakır kaan hocaya mail atamıyorm yaaaaaaaaa
Merhaba Arkadaşlar
gurmedım tatlım
ıı cok sukur sen naıslsın
iyi ne olsun ayı tas aynı hamam
xeda kaan hocanın mail adresi değişmiş sanırım bana burdan cevap verdi en son..
doktoraydos@gmail.com
azra hoş geldin korkma endişelinecek bi şey yok çok kolay bi amelyat micro mu olcak açık amelyatmıııı degerleriniz nasıl
hadı bakalım seninde hayırlısı olsun inşallah rabbim bu defa nmasip eder
hoşgeldin canım aramıca
verikosel ile ilgili pek bilgim yok ama
burada olan arkadaşların eşlerinin çoğu bu ameliyattan olmauş ve çok basit bir operasyon olduğunu söylüyolar
Aramıza hoşgeldin Azra ameliyatınız hayırlısıyla sonuçlanır inşallah...
Topikte eşi varikosel ameliyatı olan çok arkadaş var basit bir ameliyat olduğunu söylüyorlar sana severek yardımcı olurlar....
Tesekkur ederim xeda değerlerimiz cok dusuk ml 1.000.000 ilk test sonraki testimizide 20 gun sonra istedi doktoru ondada 200.000 ciktidopler vs cekildi ondada solda 2. derece varikosel oldugu saptandi elle muayenedede zaten belli oluyor demis doktoru. 200.000 değeri gorunce hemen ameliyat icin gun vermis
varıkoselın bu kadar etkıleyecegını snamıorum ben
ama ınsallah faydasını gorurusunuz
bızımde varıkosel yok ama sayı bınlerde
varıkoselın bu kadar etkıleyecegını snamıorum ben
ama ınsallah faydasını gorurusunuz
bızımde varıkosel yok ama sayı bınlerde
bnm eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu tek taraflı....3 ay sonraki yapılan testte hem sayımıız 15 milyon artmıştı canlı oranıda %6 civarında arttıve hareketlimizde norm al değerlere
yaklaşimıştı bence hiç beklemeden ameliyatını olsun......
sana yenımı verdı maıl adresını bana nerdeyse
2.5 ay once verdı :)
Bende oyle dusunuyordum esra8. Ama hormonlarina bakildi hepsi normal duzeyde cikti. Bu ikinci test sonucunun bu kadar dusuk olmasinin sebebini sorduk doktora. Oda bize bu sonuclar cok değiskendir. Bugun boyle cikar yarin daha yukselir obur gun yine duser. Onemli olan varikoseli duzeltmemiz sonrasi icin %60 sansiniz artacaktir ama yinede %100 sonuc alirsiniz kimse diyemez dedi. En nihayetinde asilama ve tup bebek icin bile duzelmesi onemli bizim icin dedi
ordan cevp veriyormuş ben yeni gördüm ben yanıtla diyip duruyordum mail adresi girmediğim için öyle oldu canımm
biliyorsun aramızdan su sızmaz
amelıyattan once kactı sayınız =?
sayımızda sorun yoktu aslında 74 milyondu başka bir teste 100 milyon
ama ileri hızlı hareketli %10 başka bir testte %24.8 çıkmıştı testler değişkenlik gösterebiliyor bu arada
ameliyattan sonra ilerihızlı hareketlimiz % 30.7 oldu..
bu arada ileri hızlı hareketli sınırı %25 taban rakammışşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?