- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.561
bilgemmm akıntı önemli gebelik belirtisidir
inşallahhh güzel bilgemm bebişin konsun göbüşüne
senin adına sevindim ronya rabbim sağlık versin ikinize de inşallah..
canımmm çok ama çok sevindim, Rabbim korusun sizi..Demek geliyor prensesimiz
cnm benim bende seni bekliyordum çook sevindim
canım bu sekılde okuyan vs takıp etmek zor oluyo ya bıde cok sayfa ısgal oluyo okumak ıstemeyen de olabılır
dıyelım topııkte sureklı gelen gıden 40 kısıyız herkes ıcın ayrı ayrı 1000 okuma degıl cunku kalabalıgız ama dıcez kı 2 hafta ıcınde herkes 1000 ıhlas okusun
ve okumasının sonunda tum lısteye duaetsın
yanı herkes bırbırındn 1000 ıhlas duası almıs olacak
yada baska fıkrı olan varsa onuda degerlendrıebılrız
kızlarr ben geldimmmmmm bıdığımızı gördükkmaşallah hareketlenmiş
doktor kıza benziyor dedi herşey yolundaymış çok şükür
Rabbim bu duyguyu tüm arkadaşlarıma ve isteyene yaşatsın
ronyammm minik kokoş geliyomuşşş yerim ben minik kokoşuuuuuuuuuuuuuu canım RABBİM sağsalim kucağına almayı nasip etsin...
Canım benim çok sağol , inşallah rabbim hayırlısı ile nasip etmiştir..
İnşallah hepimize nasip eder..
Melisssss kısa protokolde kaç yumoşun oldu kuzum..?
lorke kainat bana olumlu şeyler yansıtmadi hiç hayırlısı deyip el baglayıp oturucakmıyım durumum bundan ibarettt ben tüp yapamammm durum yokkkk
Merhaba Arkadaşlar
sizi uzun zamandır okuyorum. sizi tanımadan arkadaşım oldunuz ve sizleri çok sevdim.şimdiye kadar üye olmasamda sevinçlerinizi paylaştım. ve krise facede arkadaşlık gönderdim ve kabul etti ve onla tanıştık facede. sizlere selamını iletmemi istedi . bizim bir ne gatif tüp denememiz var malasef. 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için . eşimde sperm azlığı var 3 milyom /ml de. hareket fena değil %50. benim tüp bebek tedavisinde 4 yumurtam oldu ve sadece bir embriyom oldu malasef. hormon değerlerim normal olmasına rağmen pek yumurtam olmadı anlamadımbenide aranıza kabul ederseniz sevinirim.[
hoşgeldin canım umarım kısa zamanda burada güzel haberlerini okuruz
Merhaba Arkadaşlar
sizi uzun zamandır okuyorum. sizi tanımadan arkadaşım oldunuz ve sizleri çok sevdim.şimdiye kadar üye olmasamda sevinçlerinizi paylaştım. ve krise facede arkadaşlık gönderdim ve kabul etti ve onla tanıştık facede. sizlere selamını iletmemi istedi . bizim bir ne gatif tüp denememiz var malasef. 3 senedir uğraşıyoruz çocuk için . eşimde sperm azlığı var 3 milyom /ml de. hareket fena değil %50. benim tüp bebek tedavisinde 4 yumurtam oldu ve sadece bir embriyom oldu malasef. hormon değerlerim normal olmasına rağmen pek yumurtam olmadı anlamadımbenide aranıza kabul ederseniz sevinirim.[
hoşgeldin canım umarım kısa zamanda burada güzel haberlerini okuruz
teşekkür ederim canım benim. Memnun oldum tanıştığımıza.Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin. ben hep dua ediyorum.
canım gozun aydın coook sevındımkızlarr ben geldimmmmmm bıdığımızı gördükkmaşallah hareketlenmiş
selam kızlar
doktor eşime klomen, trental ve evicap verdi ben largının alsam acaba bu ilaçlarla nasıl etki yapar??
İyi akşamlar herkese
Ronya Herşeyn yolunda olmasına çok sevindim. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini. Duana yürekten amin diyorum. Bebek isteyen herekese Rabbim tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?