- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.701
sgl canım önce tedavi yapmak şart bizde haret yok canım %2 di 2 ay önce ona hangi tedavi uygulanıyorkiiiii
Ekintosum bat 24 eylul cmt .
Cmt sabah ilk idrarla yapacagim test.
Hayirlisiyla insallah hamileyimdir.
bizde sayı azlığı var ama krisden öğrendiğim kadarı iel hareket için l arginine, arı sütü - bal polen, balık yağı, morfoloji için de proxeed faydalı ayrıaca hareket az olunca bayanların preseed kullanması daha iyi spermin ömrünü uzatıyo preeseed. biz krisin dediği herşeyi kulalnıyoruz. benim kullandıklarım. keçiboynuzu, proxeed, evicap, ginseng, ginko biloba, balık yağı, arı sütü polen tablet. kendimde yumurtalarım için balık yağı , qenzim, bide elevit kullanıyorum. krisle irtibata geç o sana daha faydalı olur, ayrıca varikosel varsa mutlaka ameliyat olmak gerekiyomuş.
kizlarrr nasilsiniz
RONYAMM minik kokos meleginin kokos iyi yurekli annesi nasilsin...
LORKE dua bencede sureli olsun bolesi daha iyi ben regl oldugum icin okuyamiyorum pazartesi baslarim nasipse...
MAVILI KIZZ canim bize hicbir tedavi yapilmadan tup yapildi ve negatifle sonuclandi( hayirlisi ve hayirli zaman degilmis ben RABBIMden hayirlisini ve hayirli zamani bekliyorum...
eeee kizlarrr baska ne var topicte
LİSTENİN SON HALİ
(30 EYLÜL CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
Anlamı:
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)
evet 1. sayfadan 7000. sayfaya kadar bıkmadan heyecanla okudum acaba kim hamile kalacak, neler yapılıyo diye. hamile kalanlara çok sevindim. bugün hem üye oldum hem son sayfaya geçtim :) benimde 3 senedir çocuğum olmuyor 1 negatif tüp denemem var malasef. sorun eşimde sayı azlığı 3 milyon /ml de.bende de tüp bebkte yumurtalarım sadec 4 tane oldu ve sadec 1 i döllendi sonuç negatif :) umarım burda herkes hamile kalır ben hep dua ediyorum herkese
karden bu linkte var gnc nin kendi stoklarında yok..
GNC Arginmax Men's 90 Tablet (Erkeklere zel Destek) - EczaLink.com / Online Salk, Kozmetik, Gzellik Alveri Sitesi
güvenilirmi bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım burdan
karden sırayla okumuyoruz toplam 1000 tane okuyup herkesin adını o listeden okuyup dua edelim..
tamam tatlım çok sağol umarım güvenilirdir sen nerden almıştın
karden sırayla okumuyoruz toplam 1000 tane okuyup herkesin adını o listeden okuyup dua edelim..
eğer istanbuldaysan forum istanbulda gnc de geçen hafta sonu vardı ben baktım. GNC forum istanbul te. 437 34 15 . arayıp sorabilrisn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?