Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sağol canım benim ama ben antepteyim gönderirlermiki acaba bu arada aramıza hoş geldin inşallah sende çok yakında bebeğine kavuşursun eşin ameliyat oldumu senin

yok canım bizde varikosel var mı yokmu daha bilmiyoruz. sadece sperm testini biliyoruz. yani bir üroloğa görünmedi eşim. umarım varikosel yoktur. benim eşim çocukken inmemiş testisten ameliyat olmuş ama geç olmuş 9 yaşında. oyuzden sperm sayısı düşük.

anladım canım inşallah kullandığınız vitaminlerin faydasını görürsünüz allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

güzelim şu varikosel varmı yokmu bi baktırın biz 3 ay boşuna tam tekmil vitamin kullandık sonra ameliayt olup yine başa döndük.
varikosel varsa bişeye yaramıyorlar.

nasılsın tatlım avtaranı gördükçe canım çikolata çekiyo ya

İyi şeker sen nasılsın bayadır giremedim uzak kaldım buralardan geçmişi okurken falan gördüm çok geçmiş olsun birtanem çok üzüldüm Rabbim tekrar yaşatmasın hayırlısıyla karnınıda kucağınıda doldursun Rabbim.

Çikolata yiyince mutlu oluyorum hep mutlu olmak içinde avatarımı bunu koydum biraz karmaşık ama öyle işte

kızlar allaha şükürler olsun ne eşler var şu linke rastladım tesadifen
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/456121-esimin-travesti-meraki.html
hamdolsun yaşamımıza

Gerçekten okuyunca halime bir kez daha şükrettim

Ronyacım çok şükür iyi haberlerle gelmissin doktordan Maşallah kızına hareketlenmeyede baslamis. Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah canim benim Aminnnnnn isteyen herkese yasatir insallah rabbim

lorkecim merhaba benide eklermisin listeye

Bilgem kirmizilarin hayirli bir sebepten gelmiyordur insallahh. Rabbim gonlunun muradini versin canim

ekin79 cok tesekkur ederim canım beni listeye almissin. Bu aksamdan itibaren basliyorum allahin izniyle

güzelim şu varikosel varmı yokmu bi baktırın biz 3 ay boşuna tam tekmil vitamin kullandık sonra ameliayt olup yine başa döndük.
varikosel varsa bişeye yaramıyorlar.

doğru söylüyorsun ekinciğim ben eşimi zorla ikna ediyorum 2 haftadır hormon tahlili yaptır diyorum daha hala yaptıracak. doktor olayınıda söylüyorum ama daha faaliyet geçmedi malasef bide kris kaan hoca dışında kimseye gitmeyin dedi. o da ankarada bakalım nasıl ikna edecem. aslındaçok çocuğu olsun istiyor ama üstelenmeye gelmiyo .

"Rabbi Hebli Minessalihin"(Saffat/100)
(Rabbim bana iyilerden bir evlat bağışla)

Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semi’ud dua"(Al-i İmran/38)
(Rabbim,bana Katından tertemiz bir soy armağan et.Doğrusu Sen,duaları işitensin" dedi.)

Lorkem, bilgemin dediği çok uygun haftaya cumaya kadar bunu okuyalım...
sonra başka dua bulalım.

Bilgem totem yaptım c.ertesine kdr bişi sormucam sana..

önceki ayların tam tersini yapıcam:)
HAYIRLISI...
tamam bencede ole yapalım ekınım bende yazılı olan dua var zaten bı kac tane
sırasıyla okuruz baskada buluruz

tamam ronyam dedıklerını yapıcam ınsallah

yagmur kız benım nerem gızemlı :89:
herseyım ortada anlatıp duruyom valla

senın akıntı durumuna gore yumurtan 21 veya 23. gunde de catlamıs oabılırmı acaba dıcem ama o zaman dongun cok uzar
ben 15. gunde olabılcegını dusunuyorum o zamna 29 . gunde gelır sanırım reglın en gec
tabııkı ınsallah gelmez hayırlısı bakalım

eşlerimiz hep aynı reksiyonu gösteriyor canlarım sebebini anlamış dglm madem istiyorlar kaldırsınlar kafalarınıi de bi işe yarasınlar onlar halvet olunca tamam diyolar daha ne yapalım kiii

Son düzenleme:
kızlar bı de lısteyı kendı bılgısayarınzsa duayla bırlıkte kaydedın olmazmı
yada hangı sayfadaysa o sayfayı kısa yola kaydedın
gunde 1 kere sabah paylasalım lsıteyı ve duayı gunun ılk yazısını bulabılır kaydedemeyen

ayrıca alıntı yaparken de dua lıstesınıde sureklı alıntılayıp not dusmemızede gerek yok eklenmek vs ısteyen varsa

cunku sayfalar gercekten lıste dolu oluyo

Lorke'm canım benim herkes 1000 tanemi okuyacak yoksa toplam 1000 mi orayı anlamadım....:26:

duayı 1000 tane okuyun listedeki arkadaşların ismini söyleyerek dua edin yani
ben 1000 okuycam arkadaşlara dua edicem
sen okuycan 1000 tane arkadaşlara dua edicen herkez ayrı ayrı bin tane

Son düzenleme:
Lorke'm canım benim herkes 1000 tanemi okuyacak yoksa toplam 1000 mi orayı anlamadım....:26:

duayı 1000 tane okuyun listedeki arkadaşların ismini söyleyerek dua edin sadece 1000 tane

aynen xeda nın dedıgı gıbı herkers kendısı 1000 okusun duaetsın herkese ısmen

toplamda 50 kısımıyız 50000 tane dua okunmus sevabı alacagız ınsallah hepımız

ben de aranıza yeni katıldım bi sorum olacak 3 yıllık evliyim ve doktora gittim yumurtalarımin çalıştığını ve bebek için hiç bi sıkıntım olmadığını söyledi doktorum. 1 sene önce eşim gitti ve sadece sperm düşüklüğü olduğu için proxeed plus verdi 3 ay kullanması için acaba eşi kullanan ve faydasını gören varmı. Bide dualariniza benide katın ınş bende sizlere dua edeceğim. Selametle.

duayı 1000 tane okuyun listedeki arkadaşların ismini söyleyerek dua edin yani
ben 1000 okuycam arkadaşlara dua edicem
sen okuycan 1000 tane arkadaşlara dua edicen herkez ayrı ayrı bin tane

aynen xeda nın dedıgı gıbı herkers kendısı 1000 okusun duaetsın herkese ısmen

toplamda 50 kısımıyız 50000 tane dua okunmus sevabı alacagız ınsallah hepımız

Tamam şekerler anlaşıldı....
Boncuğumun doğumu olacağı gün duası yapılıcak

eşinizin sperm düşüklüğünün öncelikle sebebi bulunmalı tedvainin yanında proxed sadece destkleyici vitamin.
eşinizde varikosel, yada hormon sorunu varmı?
Bunlara bakılmalı öncelikleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…