Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben sımdı kacıyorum gelırler bırazdan
aksam ustu de bı arkadasa alısverıse cıkma ıhtımalım var olmazsa burdayım ınsallah :79:

amin çok sağol canım benim cümlemizin inşallah aynı bende çikolata yiyince mutlu oluyorum canım evimden hiç eksiltmem senin avatranı görünce canım çekti yine yedim

amin çok sağol canım benim cümlemizin inşallah aynı bende çikolata yiyince mutlu oluyorum canım evimden hiç eksiltmem senin avatranı görünce canım çekti yine yedim

Ohhh afiyet olsun canım şifa olsun....
Kızlarrrr bana ne giysem yakışır ı izliyorum ama ne zaman izlesem, dışarı çıkıp deli gibi para harcamak geliyor içimden.....

eşin ne zamandır kullanıyor bunları

bu durumda, sabah ve akşam 1 adet Tetradoks 100 mg tabletden sadece 1 kutu kullanın. Ayrıca, sabahları 1 tane de Endol tablet alın. Daha sonra başka bir ilaç kullanmadan aşılama yapılana kadar bekleyin. Yiyecek olarak da ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdıklarıma bakın.
Saygılarımla. kaan hocanın önerisi bu ilaçları kullanan varmııı:44:

eşin ne zamandır kullanıyor bunları

yaklaşık 1 aydır kullanıyor. bizim tüp bebek zaten temmuzun 1 inde olmuştu. negatif olunca temmuz ayı bunalım geçti. sonra bu topiği keşfettim. ağustos ayında başladım işte o zamndan beri hem okudum hem başladım kürlere. hormon testi daha yaptıramadık malasef. bide gidebilirsek kaan beye gitmek istiyorum ben. ama istanbulda olsa daha iyi olurdu.

Slm kızlar

RONYAM çooook sevindim güzel haberlerle gelmene..
Allah kalbimi biliyor içten içe hep hayırlı,sağlıklı,cici bi kızın olsun diye dua etmiştim..
Bi de kızın tadına bak bakalım nasıl oluyormuş :))

BİLGEMM bu ay senin adına o kadar heyecanlıyım ki anlatamam..
Sanki tam tedaviye karar vermişken sürpriz yumurtan gelecek gibi inşallah :))

BONCUĞUM seninle beraber gün sayıyoruz canım..
Heyecan tavan yaptı inan ki :))

MAVİİKIZ sen de hoşgeldin aramıza..
Eminim ki burası sana da çok uğurlu gelecektir canım :))

teşekkür ederim fatmacığım inşallah. Allah tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda. ben senide burdan sürekli takip etmiştim ve çok sevinmiştim hamilelik haberine. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. dün sana face de arkadaşlık isteği gönderen kişi benim. krisin listesinden buldum seni kabul etmişsin teşekkür ederim.

Hoşgeldin aramıza Mavi...
Bir ara topiğe yeni katılan arkadaşlar hemen hamile kalıyordu....
İnşallah sende çok beklemezsin bebeğini alırsın kucağına hemen.....
Bunlar sanaaaa

Son düzenleme:

Amin canım sağol iyi dileklerin için..
Rabbim sana ve isteyen bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

Söylediğin iyi oldu canım,bende tanıyamamıştım ama Kris ortak arkadaş olunca buradan olduğunu anladım :))

Hoşgeldin aramıza Mavi...
Bir ara topiğe yeni katılan arkadaşlar hemen hamile kalıyordu....
İnşallah sende çok beklemezsin bebeğini alırsın kucağına hemen.....
Bunlar sanaaaa

canım benim çok teşekkür ederim. Ben sizleri okurken çok sevdim. hepinizi tanıyorum ve güzel habarlerinize hep çok sevindim. sana da Allah inşallah en yakın zamnada anne olmayı nasip etsin

canım benim çok teşekkür ederim. Ben sizleri okurken çok sevdim. hepinizi tanıyorum ve güzel habarlerinize hep çok sevindim. sana da Allah inşallah en yakın zamnada anne olmayı nasip etsin

Aminnn canım hepimize nasip etsin Rabbim inşallah anne olmayı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…