- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #82.741
İyi şeker sen nasılsın bayadır giremedim uzak kaldım buralardan geçmişi okurken falan gördüm çok geçmiş olsun birtanem çok üzüldüm Rabbim tekrar yaşatmasın hayırlısıyla karnınıda kucağınıda doldursun Rabbim.
Çikolata yiyince mutlu oluyorum hep mutlu olmak içinde avatarımı bunu koydum biraz karmaşık ama öyle işte
karden nasılsın kuzum
iyiyim tatlım sen nasılsın sular kesik hala gelmedi duvar siliyodum bende yarım kaldı
amin çok sağol canım benim cümlemizin inşallah aynı bende çikolata yiyince mutlu oluyorum canım evimden hiç eksiltmem senin avatranı görünce canım çekti yine yedim
evet başladım . keçiboynuzu. arısütü, ginseng, proxeed. ginko biloba, balık yağı kullanıyo eşim. ama daha horman testi yaptırmadı. pazartesi yaptıracak sonra kris le mail aracaz kaan hocaya inşallah. benim rezervimde sorun varmı bilmiyorumfsh ım nrmal aslında 5,3 ama tedevide az oldu. doktora gitmek istiyorum ama iyi bir doktor bulmam lazım hemen tüp bebk xdemelri canımı sıkıyor. yani kendi sorunumun ne olduğunu tam bilmiyuorum. bütün tahlilerim normaldi aslında kan rahim fişlmi. ama yumurta aqz oldu. şu rezerv testi nasıl oluyor pahalı bir test mi bilgisi olan varmı. acaba diyorum benim o aya özel bir azlıkmıydı yumurta
eşin ne zamandır kullanıyor bunları
sen de hoşgeldin canım. Allah sanada bir an önce anne olmayı nasip etsin.
eşin ne zamandır kullanıyor bunları
Slm kızlar
RONYAM çooook sevindim güzel haberlerle gelmene..
Allah kalbimi biliyor içten içe hep hayırlı,sağlıklı,cici bi kızın olsun diye dua etmiştim..
Bi de kızın tadına bak bakalım nasıl oluyormuş :))
BİLGEMM bu ay senin adına o kadar heyecanlıyım ki anlatamam..
Sanki tam tedaviye karar vermişken sürpriz yumurtan gelecek gibi inşallah :))
BONCUĞUM seninle beraber gün sayıyoruz canım..
Heyecan tavan yaptı inan ki :))
MAVİİKIZ sen de hoşgeldin aramıza..
Eminim ki burası sana da çok uğurlu gelecektir canım :))
teşekkür ederim fatmacığım inşallah. Allah tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda. ben senide burdan sürekli takip etmiştim ve çok sevinmiştim hamilelik haberine. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. dün sana face de arkadaşlık isteği gönderen kişi benim. krisin listesinden buldum seni kabul etmişsin teşekkür ederim.
Hoşgeldin aramıza Mavi...
Bir ara topiğe yeni katılan arkadaşlar hemen hamile kalıyordu....
İnşallah sende çok beklemezsin bebeğini alırsın kucağına hemen.....
Bunlar sanaaaa
canım benim çok teşekkür ederim. Ben sizleri okurken çok sevdim. hepinizi tanıyorum ve güzel habarlerinize hep çok sevindim. sana da Allah inşallah en yakın zamnada anne olmayı nasip etsin
kızlar ben kendime nerden ve nasıl avatar ekleyecem yardımcı olurmusunuz
Kontrol panelini tıkla orada profil ayarları var avatara resim yükle var oradan yapabilirsin canım
kızlar ben kendime nerden ve nasıl avatar ekleyecem yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?