Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mavi canım istersen grafik yapalım sana evlilik tarihini ver şöyle cici cici bir grafik......

Canım teşekkür ederim evlilik avatarı istemiyorum ordaki süreyi gördükçe çocuğumun ne kadar zamandır olmadığı aklıma geliyo yine de ilgin için çok çok teşekkür ederim. inşallah sen ben ve isteyen herkes burda bebeği olacak grafiğini paylaşır en kısa zamanda

mrb kızlar.eşim eninde sonunda gün aldı varikosel ameliyatı için.2. dereceden varikoselmiş eşim.daha önceleri yazmıştım aslında hikayemizi.3 aylık evliyiz.eşim 35 ben 31 yaşındayız.ilçede yaşıyoruz.ilk yaptırdıgımız testte(30 gün önce) sperm sayısı 2.75 milyon cıkmıştı eşimin(ileri hareket cok az yüzde 9,hareketsiz yüzde 80).burdaki ürolog doktor ameliyat dedi ama mikrocerrahi yapmayacagı için adanada olmaya karar verdik.adanada 18 gün önce gittiğimiz doçent bizden aynı gün bir sperm tahlili istedi hastanede.ordaki sonuç 0 cıktı.cok şaşırmış ve cok moral bozmuştuk.yıkıldık resmen.ama doktorumuz moral bozmamamızı istedi ve bizden 15 gün sonra bir tahlil daha yaptırmamızı istedi tüp bebek merkezinde(farklı bir yerde istemesinin sebebi sonuçları karşılaştırmak).biz döndükten sonra ilk moral bozuklugunu birbirimize dayanışmamız ve moral vermemiz sayesinde kolayca atlattık.ne yapacagımızı düşündük ve hemen bu konunun başındaki listeyide örnek alarak bir beslenme programı hazırladık eşime.sabah ve akşam olmak üzere 1-2 kaşık keçiboynuzu pekmezi, 1 kaşık özel hazırladıgımız bir karışımdan eşime (bal,çörekotu,tarcın,fındık,ceviz,antepfıstıgı,keciboynuzu tozu) verdik.eşim bunu 1 hafta kullandıktan sonra dayanamayarak ilk tahlil yaptırdıgı yerde (ml de 2.75 milyon cıkan) bir tahlil yaptırdı.bu sefer sonuç ml de 3 milyon cıktı(diğer verilerde pek değişim yoktu).belki arada 15 gün beklemeden bunu yaptırması hataydı ama en azından cok düzeldi moralimiz bu sonuçla.ve dün doktora geldik adanaya.tüp bebek merkezinde spermiogram yaptırma fikrinden vazgecmişti eşim çünkü tüp bebek merkezlerinin kasten az sonuç gösterdiğini cok okuduk internette.zaten araştırmıştık ve adananın güvenilir bi özel laboratuarına gittik.orada tahlil yaptırdı eşim.5 saat sonra sonucu verdiler bize.

ML de sperm sayısı 7 milyon
hızlı ileri hareketli 0
yavaş ve yerinde hareketli sperm yüzde 40
hareketsiz sperm yüzde 60

sonuçlar epey bi moral verdi bize.hızlı ileri hareket hariç diğer sonuçlarda anlamlı artışlar var gercekten.inanıyorum ki zamanla o da artacaktır.doktor haftaya gün verdi ameliyat için varikoselden.dediğim gibi 2. derece varikosel var.kullandıgımız kür ile keciboynuzu pekmezini kullanmaya devam edecegiz kesinlikle.araya balık vb. yiyeceklerde koyacagız listemize.ameliyatında etkisiyle ve birbirimize dayanarak eşimle inanıyorum ki dogal yollardan hamile kalacagım.inanç olmazsa hiçbirşey olmıyor cünkü..

inşallah canım doğal yolla en kısa zamanda hamile kalırsın. bu topicte varikosel ameliyatı sonrası hamile kalan kaç tane arkadaşımız var. Ameliyat sonrası sperm sayı ve hızı normale dönüyor. kürler de destekleyeci önce eşiniz ameliyat olsun. ondan sonra kürleri uygulayın bence.

Hoşgeldin Prenses..
Tedavinize inanarak başlamanız gerçekten sizin için büyük bir artı..
Zaten sen de yazmışsın kısa sürede bikaç kürle değerlerinizde artışlar olmuş..Ameliyattan sonra,yine bikaç vitamin ve kür takviyesiyle kısa zamanda halledersiniz bu işi inşallah..
İleri hızlı için de preseed jel kullanabilirsiniz..
Rabbim yardımcın olsun..

xeda kız dün doç gitmişin aşı olmaz demiş bence
benim şahsi fikrim eyer aşı olmicaksa boşuna yapma ona harcican parayı biriktir ve istanbula gelip güzel bir merkezde tüp yap

fatmam nasılsın kuzumuz nasıl kız fatmammm dua et canımmmm

Çok şükür fıstığım ikimiz de iyiyiz..
Hep dua ediyorum canım,inan ki aklımdasın..
Ama bazen çok karamsar oluyorsun,seni çok iyi anlıyorum insanın ümidini yitirdiği,bunaldığı zamanlar çok oluyor ama hemen dağıt o kara bulutları,iyi düşünmeye çalış..Yoksa kendi sağlığından da olursun canım..

aynen bizim de 19 temmuzda transfer oldu,sonuç negatif.ben de burayı keşfettim ben de okudum aynı şekilde geçmişi ama didik didik her sayfayı okuyamadım maalesef atlaya atlaya iş şartlarında maalesef.evden bağlanamıyorum internet yok.ben de gördüğümü bütün kürleri uyguluyorum.biz arginmax aldık,l-carnitine balık yağı krisin tavsiyeleri ile...ben bir süre bu kürleri ve vitaminleri kullnıp sonra tahlil yaptırmayı düşünüyorum.

insallah canim hepimiz hamile kaliriz tup zaten dusunsemde zaman yok en erken 1 sene sonra o da ilaclari falan kullanip gelebilirsek insallah dogal yolla olur sen tup yaptirdinmi hic yurt disinda mi yapildi

canim msjini yeni gordium kusura bakma:26:ben 4 kez yaptirdim tup bebk simdi aklim olsa biraz daha beklerdim..istanbulda yaptirdim merkezden cok memnun kaldim nasip olmayinca olmuyo..ins ilaclar ise yararda hic tupe gerek kalmaz canim benim..

slm kızlar nasılsınız bakalım
komsularım daha yenı gıttı esımde trabzonda gec gelecek bugun dıe rahatım mutfagı toplamadan bı laf atayım dedım kım var kım yok
canım bızde kullandık ama bıtınce almadım ben
varıkosel ıcın tavbsıye edıyo bul ılacları dıye bılıyorum ben
dolasım sorununa ıyı gelen ılaclar yanı

slm canim oh komsu muhabbetti ne guzel keske banada gelseler burda hic komsum yok arkadaslarim var ama sadece hafta sonu gorusebiliyoruz hafta ici hep evdeyim ben yaa:95::95::95:

umarım burası bebeğine kavuşmana vesile olur en kısa zamanda canım.

xeda kız dün doç gitmişin aşı olmaz demiş bence
benim şahsi fikrim eyer aşı olmicaksa boşuna yapma ona harcican parayı biriktir ve istanbula gelip güzel bir merkezde tüp yap

tedavinizi görmeden tüp yaptırmayın bence. yani varikosel varsa ameliyat, hormon değerleri kötüyse ilaç kullanın ve vitaminlerle kürlerle destekleyin. bir sorun varsa tüplede olmuyo malasef ve çok üüzlüyosun. eğer tüp olacaksada Allah doğru zamnada yaptırmayı nasip etsin

işte benim tahlil sonuçlarım
tsh 1,47
LH 4,36
ERKEK 1,47....NEYSE ANLAMADIM AMA
FOLLİKÜLLER FAZ 14
LUTEAL FAZ 1
POST MENAPOZ 7,7
PROKLATİN 14
TESTOSTERON TOTAL 0,19
NASIL KIZLARRR

canim msjini yeni gordium kusura bakma:26:ben 4 kez yaptirdim tup bebk simdi aklim olsa biraz daha beklerdim..istanbulda yaptirdim merkezden cok memnun kaldim nasip olmayinca olmuyo..ins ilaclar ise yararda hic tupe gerek kalmaz canim benim..

DEGERLERİNİZ KAÇTI Kİİİİ eşinin tüp nie tutmadıııı

mvişşş hızda sorun varr eşim yine test yapıcak bakalım ne çıkıcakk

DEGERLERİNİZ KAÇTI Kİİİİ eşinin tüp nie tutmadıııı

canim tup yaaprken degerim 4 milyonmu..tup tuttu fakat 6 haftalik dusuk yaptim..birininde 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum son denemde kimyasal oldu malesef oyle yani..simdi doktorumuz normal deneyin dedi bakalim bu ay ilk denemémiz..uzun bir sure tup dusunmuyorum..tabi hayirlisi yinede..

düşmesinin sebebi ne canım söylemiyorlarmı üzülme canımmmm

düşmesinin sebebi ne canım söylemiyorlarmı üzülme canımmmm

ilk dusugumde herhengi bi tatlil felan yapilmadi..9 haftalik oglumda genetik test yapildi banada bebgimede bisey cikmaddi..tabi ne aciki genetik testte ogrendim erkek oldugunu oyle yani canim uzulmemeye calisiyorum zamanla alisiyo insan hersye..o yuzden hep saglikli ve hayirlisini istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…