Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben solgarınkinide inceledim larginenin 1000 mg olanı var günde 1-3 arası kullanılıyormuş içinde 90 tb. var fiyatı 55.00 tl sence nasıl...

o siteyi biliyorum tatlım 3 kutusu 300 dolar,yani 5oo tl gibi bişey
ben bi şişesine 400 tl veriyorum((
iyi aksamlar yagmur nasilsin..

sanada İYİ akşamlar bebem:))

eşinizin sperm düşüklüğünün öncelikle sebebi bulunmalı tedvainin yanında proxed sadece destkleyici vitamin.
eşinizde varikosel, yada hormon sorunu varmı?
Bunlara bakılmalı öncelikleee

Eşimde varikosel yok çok şükür hormonlarıda iyi sadece bu ilacın gerçekten faydası varmı yoksa bizde bu kürleri uygulayalım mı yani konu sahibi kardesimizin yaptığı uygulamayi lütfen dua listesine benide katın bende okuyayım ınş size haber veririm:) şimdiden teşekkürler

eşinin değerlerini yazarmısın canım..
proxed bizde sayıyı 2 kat artırdı sadece
ama bizde varikosel vardı aameliyat olduk tekrar proxed başladı
testimiz kasımda..

ekin 79 kaç yaşındasın tüp bebek denemen varmı canım ben 34 yaşındayım 6 tüp denemem var ama sonuç dogalgaz.............

ekin 79 kaç yaşındasın tüp bebek denemen varmı canım ben 34 yaşındayım 6 tüp denemem var ama sonuç dogalgaz.............

32 tüp denemem yarım var:)
yumurta erken catlayınca iptal oldu
sonra eşim varikosel ameliyatı vitamin tedavi devam işt.beni nerden buldun canım sen dikkatini niye çektimki:)

32 tüp denemem yarım var:)
yumurta erken catlayınca iptal oldu
sonra eşim varikosel ameliyatı vitamin tedavi devam işt.beni nerden buldun canım sen dikkatini niye çektimki:)

profilimi ziyaret etmişsin ordan dikkatimi çektin...............yazının başında 32 tüp denemem yazınca allah dedim meger yaşınmış..................yazılarıma cevap yazdıgın için çok teşekkür ederim .

32 tüp:)
o kadar yumurtamda çıkmaz zaten:)
sebebpsiz demek
nasip işte ..
eşinde ayrıntılı muayene olmuştur sanırım o kdr deneme yapmışsın Rabbim hepimize yardım etsin.
soracağın bişi olursa cevaplarım yine

eşinin değerlerini yazarmısın canım..
proxed bizde sayıyı 2 kat artırdı sadece
ama bizde varikosel vardı aameliyat olduk tekrar proxed başladı
testimiz kasımda..

Mart ayında doktora gittiğinde 2 milyon kadardi ama diğer değerleri şu anda aklıma gelmiyor. Bizde 3 ay kullanımı nihayet bitirdik ve bu ay doktora gidecek ınş tekrar ama çok ta düzenli içmedi ilacını ama tekrar gitmeye ancak ikna oldu hayırlısi ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…