- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.341
yaaa ekin largine yok piyasada yok gnc de yok... kesin kk bayanları largineyi bitirmiştircanım yaaa bide arı sütü bal polen karışımı varya onu benim eşim kullanamıyor midesine dokundu acaba arı sütü tb. alsammı iyide o nerden alınıyosa bende soruyorum işteee ayyy bu vitaminler beni çıldırttı bugün piyasada vitamin yok
iyi geceler kızlar, yetişemiyorum artık :)))
Merim canım benim dualarım seninle kardeşim..
ekintos ben larginine buldum ama bir suru cesidi var siz nasil bi sey kullandiniz
canım proxseedin içinde largınıne yok ekstra içmek gerekiyor.
eğer argınmax içiyorsanda lcarnıtıne ekstra almak gerekiyor
gınsengde bir vitamin...ovulasyon günleri için enerjik bir eş lazım:)))şaka şaka....
asıl kızlar yazın domatesi kaçırmamısınzdır inşallah likopen kaynağı...
ekintos ben larginine buldum ama bir suru cesidi var siz nasil bi sey kullandiniz
Domates olayını ben abarttım bile sık sık menemen yapıyorum ve domates söğüş eşim bıktı yinemi menemen :) ben ankarayadım ayaş domatesi var süper bol bol yedik
erkeklerin hepsi aynı desene bide üşeniyorlar eline verince içmek daha kolay
içsinlerde yapması kolay
ohh yarasınnnnn.....suyunu çıkar içir,çorbasını yap....
canım nerden buldun link versene
teşekkür ederim Çorbasını sevmiyor ama suyunu içireyim ok haklısın
ay benim esimde zayif insallah biraz kilo alir proxeedi sabah aksammi kullandiniz gunde 1 degilmi
herşey bahane cnm yaaa dr hemen soruyor sigara içiyormusunuz al ne eşim ne ben sigara içmeyiz sağlıklı besleniriz dediğin gibi. bende sigaraya karşı bi insanım babamıda o yüzden kaybettim ama fosur fosur sigara alkol içen bütün çevremdekilerin çocukları var ben anlamıyorummmmmmm drlar buna ne diyecekbenimkide hiçbirini kullanmıyor
hatta bu durumu ögrenemeden önce bile eşim kuru inciri keçiboynuzunu igdeyi falan alıp yerdi halada yer
keçiboynuzunu yemeyi çok sever ballısı olunca
kırmızı et kırk yılda bir yer
sebzeyi yeşil salatayı çok sever
olmayınca olmuyo işte canım ya
elbet birgün olacak allahın izniyle:26::26::26::26:
valla hayatım gncden almıştık,çeşit derken largınıne largınedir .bilemedim şimdi....
omega 3üde solgardan almıştık
Hayır canım günde 2 kez bizimki sigarayı bıraktı onunda etkisi oldu kilo olayında ağzı hiç boş durmuyorki :)
herşey bahane cnm yaaa dr hemen soruyor sigara içiyormusunuz al ne eşim ne ben sigara içmeyiz sağlıklı besleniriz dediğin gibi. bende sigaraya karşı bi insanım babamıda o yüzden kaybettim ama fosur fosur sigara alkol içen bütün çevremdekilerin çocukları var ben anlamıyorummmmmmm drlar buna ne diyecek
tatlım neden biz hiç karşılaşamoyoruz,sohbetini kıskandım şimdi kızlarlaYağmuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
nasılsın minik kuşum.....
tatlım benim galiba bir kaç günüm daha varGunaydin kizlar.
Yagmurum atesin beni cok heyecanlandirdi:)
Insallah hamilesindir.Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
Ben yarin sabah yapicam cikmazsa da sali gunu.
Henuz adet belirtim yok bugun 34.gunum.
27 yada 28 günde tatlımay inşallah bilgem ne büyük bir sevinç olur hem sen hemde yağmur hamile olsa inan kendi sonucumu bekliyormuş gibi bekliyorum hayırlı haberlerinizi bu arada sen kaç günde bir adet oluyorsun?
nuncum yerim seni ,sen sancılanma ne olur ben hamile kalmam:)))yok canım yarın kontrolum var, dr ne dicek bakalım...
ama ben sana şöyle bi yaklaşık tarih vereyim: senin bebeğin doğumundan 36 hafta falan öncene dersin:))
ayy inşllah yağmur ve senden böyle bi haber alsak, ya da dur bi dakka teker teker gelin sancım falan tutar birden
ana sonra topiği kaPATMASINLAR BOMBA İHBARI VAR DİYE:)))Hadi İnşallaaaaaaaaahhhhhh. Bi bomba Bİlgemden bi bomba yagmurdan gelse, ohhhh mis mis....
hıııııııı benim var canım biraz daha:))Yağmurumben 25günde adet olurum
26 ağustostu..
ateşin güzel
biraz daha gayret:))))
canımın içi gözün aydın çokkkkkkk sewindim:))yerim o minik fasülyeyı:))Tünaydın arkadaşlar, ben geldim kontrolden :)))
Çok şükür herşey yolunda, mercimek olmuş fasulye Maşallah :))) ama fazla hareket etmedi, doktor hafif karnımı sallayınca sadece koca kafasını azıcık oynattı :)))
Kızlar bu duyguları yaşamayı Rabbim buradaki tüm kardeşlerime yaşamayı nasip etsin, aklıma siz geldiniz ve dua ettim..
inşallah kız:)))bilgem ve yagmurum inşalah hamilesiniz yyaaaaa
bende öperim seni aşkımyağmurummm canım öperim seni bu ay bekliyorum güzele haberlerini
sumakkk valla geldin gittin kızın olcak dedin içine doğmuş harbiden
gerçi topicte bir çok kişi kızın olcak dedi
dervişin fikri neyse zikride oymuş bende hep kız olcak diyordum
Allah razı olsun ,rabbim senın müjdenide nasip etsin:))slm arkadaslar nasilsiniz..
bilgemm ins yarin sabah guzel haberler alisin..
yagmur ben gecen ayda senden cok umutluyum ama ins bu ayy gelmistir bebgin
ceylan canim ins bebgin seninledir bu ara bende istahima dur diyemiyorum ya..
melisela bebegini gormusun en mutlu sna ins hep boyle gider canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?