Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayatım sitelerden alıyorsan hiç anlamam....
arısütünün gerçekten yenileyici özelliği var ,propolis diye birşey var zor bulunuyor ama onu deneyin...

Domates olayını ben abarttım bile sık sık menemen yapıyorum ve domates söğüş eşim bıktı yinemi menemen :) ben ankarayadım ayaş domatesi var süper bol bol yedik

herşey bahane cnm yaaa dr hemen soruyor sigara içiyormusunuz al ne eşim ne ben sigara içmeyiz sağlıklı besleniriz dediğin gibi. bende sigaraya karşı bi insanım babamıda o yüzden kaybettim ama fosur fosur sigara alkol içen bütün çevremdekilerin çocukları var ben anlamıyorummmmmmm drlar buna ne diyecek

yağmur uzun zamandır konuşamıyorz ama geçmişe gittin kolay gelemezsin...
güzel haberlerini bekliyorum:)

herkese iyigeceler:)))))))))))

Dediğin doğru bir arkadaş var günde 2 paket içiyor ve yaşı 36 evlendi eşi 2. ay hamile kaldı. Eşim bunu duyunca kıyameti kopardı sigaranın etkisi olsa ona olurdu diye ama durum şu genetik yapı etkis sanırım herkezin değeri bir olmuyor. Biz faydasını gördük tam 4 kez test yaptırdık 1.5 yılda ileri hareket hep %0 dı ama 1 ayda %18 oldu bu tesadüf olamaz. bende dedimki arkadaşın sperm sayısı çoktur belki bide bıraksa uçacak değerleri dedim öyle ikna ettim yoksa hemen başlıyordu tekrar sigaraya

Yağmuuuuuuuuuuurrrrrrrrrr
nasılsın minik kuşum.....
tatlım neden biz hiç karşılaşamoyoruz,sohbetini kıskandım şimdi kızlarla((
Gunaydin kizlar.
Yagmurum atesin beni cok heyecanlandirdi:)
Insallah hamilesindir.Ne zaman test yapmayi dusunuyorsun?
Ben yarin sabah yapicam cikmazsa da sali gunu.
Henuz adet belirtim yok bugun 34.gunum.
tatlım benim galiba bir kaç günüm daha var
ama inanıyorum yarın sen pozitifi göraceksin
sen beni kAFANA TAKMA KEYFİNE BAK
ben kendime o tür güzel şeyleri yakıştırmıyorum:))
ay inşallah bilgem ne büyük bir sevinç olur hem sen hemde yağmur hamile olsa inan kendi sonucumu bekliyormuş gibi bekliyorum hayırlı haberlerinizi bu arada sen kaç günde bir adet oluyorsun?
27 yada 28 günde tatlım
kısmet diyorum artık,iyi dileklerin için saol hayatım ,rabbim gönlündekini versin:))
nuncum yerim seni ,sen sancılanma ne olur ben hamile kalmam:)))
inşallah bilgem hamile yaRIN KURTLARIMIZI DÖKERİZ:))
Hadi İnşallaaaaaaaaahhhhhh. Bi bomba Bİlgemden bi bomba yagmurdan gelse, ohhhh mis mis....
ana sonra topiği kaPATMASINLAR BOMBA İHBARI VAR DİYE:)))
aşkım gün sayıyorum ,geliyor oğluşumuz:))
Yağmurumben 25günde adet olurum
26 ağustostu..
ateşin güzel
biraz daha gayret:))))
hıııııııı benim var canım biraz daha:))
bi bakmışsın yarın yerlerden topluyoruz o ateşi:)))
canımın içi gözün aydın çokkkkkkk sewindim:))yerim o minik fasülyeyı:))
bilgem ve yagmurum inşalah hamilesiniz yyaaaaa
inşallah kız:)))
bende öperim seni aşkım
sana benzeyen kızımız olsun:))
Allah razı olsun ,rabbim senın müjdenide nasip etsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…