- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.321
kızlar proxseed kullanacaksanız largınıne ihmal etmeyin,omega 3 ayrıca...
bal+arısütü+polen
nohut
incir kürü
bol yeşillik
fındık badem kavrulmamış
dut kurusu,siyah üzüm....vs
hurma keçiboynuzu tozu
mevsimi geldi keçiboynuzunun kürünüde yapabilirsiniz
gınseng
kızlarr benim eşim ne alkol nede sigara içmiyor amaaaa
genç kaynanasımı :)))
slm kızlarrrr
nasılsıznı bakalım sabah kahvaltıdan aksama kdr arkadaslarım vardı sonra carsıya cıktık bırıyle sonra esımle yemek yedık yenı geldık sayılır
bugun hıc ugarayamadım
sımdı bakıp yatıcam ınsalah yarın sabah bılgemm ın guzel haberıyle gune baslarız
masallah melıselacım Rabbım sgalıkla kucagına almayı nasıb etsın fasulyenı karpuz olarak
hakkında hayırlısı olsun merıcım
butun surecı bızımle paylasmanı beklıyrorz
ayy kız bugun yogundum valla arkdaslar ve gezmeyle gectı vakıt
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyam benım hala olmadı
beklıyorum bakalım sanırım yarın olabılrı cunku ovulasyon testı bugun dunkune gore bırazcık daha koyu cıktı hayırlııs bakalım
yok ben enesı takıp edıyorum ekıne yetısemedı daha 4 calsıması var
:78:
kızlarr benim eşim ne alkol nede sigara içmiyor amaaaa
he biliyokk onu gezdin ne yapalim yani
o kadarda degil geceleri gelirim yine merak ederim yoksa
he ya ortak herseyini biliyor benimki bakiyor iste ne varsa facede
kız geçenlerde benim kayınvalidem genç daha kendi işini kendi yapıyo henüz dedide
esrada senin yaş kemale erdi kaynanam genç diyosun daha dedi
o yüzden diyorum genç kaynanasına gitmiştir diye
bizde gelmeni umut ediyoruz canım 2 çocukla nasıl olacaksa artık
hıımm ben sadece bayanlara bakıyor sanıyodum faceye fotolarıma çeki düzen vereyim bari
ne biliyorsunuz belki ekinden küçüktür kaynanası olamasmı yani
ekin kendinden küçük biriyle evlnemiştir çabuk zengin oluyum diye
canim l arginine yurt disinda varmi bilmiyorum vardir heralde kavrulmamis findik badem nerden bulunur ginseng ne proxeedin yaninda bunlar kullanilmazsa etkili olmazmi
olur olur uslu olur benim cocuklarim
yok kiz bisey olmaz arkadaslara bakmiyorki esim ben ki zaten gereksiz insanda yok biliyor
olmassa zaten sizi silerim yeni face acarim sorun degil benimki bisey demez benim ailemle felan görüsüoyr bazen de öyle iste
neyse size doyum olmaz ben cikiyorum belim agriyor kendinize iyi bakin görüsmek üzere:79::79::79:
masllah canim 1 ayda bu kadar etki etmti bizde aldik proxeed esim bi baslayamadi bu gun yarin oyliyo beni
canım proxseedin içinde largınıne yok ekstra içmek gerekiyor.
eğer argınmax içiyorsanda lcarnıtıne ekstra almak gerekiyor
gınsengde bir vitamin...ovulasyon günleri için enerjik bir eş lazım:)))şaka şaka....
asıl kızlar yazın domatesi kaçırmamısınzdır inşallah likopen kaynağı...
canım proxseedin içinde largınıne yok ekstra içmek gerekiyor.
eğer argınmax içiyorsanda lcarnıtıne ekstra almak gerekiyor
gınsengde bir vitamin...ovulasyon günleri için enerjik bir eş lazım:)))şaka şaka....
asıl kızlar yazın domatesi kaçırmamısınzdır inşallah likopen kaynağı...
Valla canım erkekleri beklersen çok beklersin 3 aydır kullanıyor günde 2 kez peşine geziyorum kendi en fazla 5-6 gün içmiştir. Zorla içir keçiboynuzu incir kürü endol terntal proxeed bunları kullandık faydası oluyor inan
superrr etkisini 3 ay sonra gosteriyo ama sigarayi birakmakta etkili olabilir baska biseyde kullandinizmi canim
haklısın sigaranında etkisi var kesin ama ilaçlarda etki etti bence keçi boynuzunu kaynattım inciri zeytin yağında bekletip yediridim sabah endol içti birde proxeed akşamda trental ve proxeed aslında omega 3 de içirmek istiyorum ama kıyameti koparıyo başka bişey içmem diye ( bu arada birazcık kilo aldıda)
Eşim dediki valla bizim çocuk olcak ama bende 100-150 kilo olcam bu gidişle çocuğumuz sorar baba sen neden bukadar şişkosun senin yüzünden yavrum derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?