Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim l arginine yurt disinda varmi bilmiyorum vardir heralde kavrulmamis findik badem nerden bulunur ginseng ne proxeedin yaninda bunlar kullanilmazsa etkili olmazmi

lorkem canım benim çok ama çok saol :)))

Kızlar bravo valla size, geçmişin birazını okuyup geliyom yetişeyim diyom bakıyom tekrar uçmuş sayfalar..Aman nazar değmesin kalabalığımıza..

he biliyokk onu gezdin ne yapalim yani
o kadarda degil geceleri gelirim yine merak ederim yoksa
he ya ortak herseyini biliyor benimki bakiyor iste ne varsa facede

bizde gelmeni umut ediyoruz canım 2 çocukla nasıl olacaksa artık
hıımm ben sadece bayanlar bakıyor sanıyodum faceye fotolarıma çeki düzen vereyim bari

Son düzenleme:
kız geçenlerde benim kayınvalidem genç daha kendi işini kendi yapıyo henüz dedide
esrada senin yaş kemale erdi kaynanam genç diyosun daha dedi
o yüzden diyorum genç kaynanasına gitmiştir diye

ne biliyorsunuz belki ekinden küçüktür kaynanası olamasmı yani
ekin kendinden küçük biriyle evlnemiştir çabuk zengin oluyum diye

bizde gelmeni umut ediyoruz canım 2 çocukla nasıl olacaksa artık
hıımm ben sadece bayanlara bakıyor sanıyodum faceye fotolarıma çeki düzen vereyim bari

olur olur uslu olur benim cocuklarim
yok kiz bisey olmaz arkadaslara bakmiyorki esim ben ki zaten gereksiz insanda yok biliyor
olmassa zaten sizi silerim yeni face acarim sorun degil benimki bisey demez benim ailemle felan görüsüoyr bazen de öyle iste
neyse size doyum olmaz ben cikiyorum belim agriyor kendinize iyi bakin görüsmek üzere:79::79::79:

canim l arginine yurt disinda varmi bilmiyorum vardir heralde kavrulmamis findik badem nerden bulunur ginseng ne proxeedin yaninda bunlar kullanilmazsa etkili olmazmi

canım proxseedin içinde largınıne yok ekstra içmek gerekiyor.
eğer argınmax içiyorsanda lcarnıtıne ekstra almak gerekiyor
gınsengde bir vitamin...ovulasyon günleri için enerjik bir eş lazım:)))şaka şaka....

asıl kızlar yazın domatesi kaçırmamısınzdır inşallah likopen kaynağı...

iyi geceler canım iyi bak kendine ve bebişlere

masllah canim 1 ayda bu kadar etki etmti bizde aldik proxeed esim bi baslayamadi bu gun yarin oyliyo beni

Valla canım erkekleri beklersen çok beklersin 3 aydır kullanıyor günde 2 kez peşine geziyorum kendi en fazla 5-6 gün içmiştir. Zorla içir keçiboynuzu incir kürü endol terntal proxeed bunları kullandık faydası oluyor inan

yaaa ekin largine yok piyasada yok gnc de yok... kesin kk bayanları largineyi bitirmiştir canım yaaa bide arı sütü bal polen karışımı varya onu benim eşim kullanamıyor midesine dokundu acaba arı sütü tb. alsammı iyide o nerden alınıyosa bende soruyorum işteee ayyy bu vitaminler beni çıldırttı bugün piyasada vitamin yok

himm iyi bakalim bakayim varsa aliyim su larginineden

erkeklerin hepsi aynı desene bide üşeniyorlar eline verince içmek daha kolay
içsinlerde yapması kolay

superrr etkisini 3 ay sonra gosteriyo ama sigarayi birakmakta etkili olabilir baska biseyde kullandinizmi canim

haklısın sigaranında etkisi var kesin ama ilaçlarda etki etti bence keçi boynuzunu kaynattım inciri zeytin yağında bekletip yediridim sabah endol içti birde proxeed akşamda trental ve proxeed aslında omega 3 de içirmek istiyorum ama kıyameti koparıyo başka bişey içmem diye ( bu arada birazcık kilo aldıda )
Eşim dediki valla bizim çocuk olcak ama bende 100-150 kilo olcam bu gidişle çocuğumuz sorar baba sen neden bukadar şişkosun senin yüzünden yavrum derim :)

ay benim esimde zayif insallah biraz kilo alir proxeedi sabah aksammi kullandiniz gunde 1 degilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…