- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.301
canim proxeed kullandinizmi hic cok yerden okudum iyi geldigini
bilmemki belki proxeed olabilir sayi hareket ve dna hasarina iyi geliyomus varsa eger bende hemen hemen ayni seyleri kullanacagim biz daha hic bisey kullanmadik
Cok sükür canim iyiler amin insallahcok tesekkür ederim
Ya sayili günler var artik darisi olmayan arkadaslarin basina insallah
ne meraklisiniz beni dogurtmaya yahu daha kücük meleklerim azcik daha byüsünler
insallah canim ya bekliyoruz iste ne yapailim
merak etmis beni yalanci gezdim demiyoda
daha var bakalim gelmiyolar hemen
önümüzdeki ayin 12sinde sezeryanla alincaklar canim bebekler onu demek istedim
hee facey esimde kullaniyorda onun fotolari
tesekkür ederim canim amin insallah cümlemizi kurtarsin Rabbim
sanada gecmis olsun canim insallah sorun yasamazssin unuturumda iste o zaman zaten vaktim olmaz hatirlmaya
sonunda ogrendi demek ben trde tum dizilri biraktim netten izleyincede kotayi asiyom hemen
proxeed kullandık bu üçüncü ayımız sayı 7 milyon hareket 8 milyondu ileri hareketli %0 dı 1 ay sonra tekrar tes yaptırdık sayı 30 hereket 36 ileri hareketli % 18 oldu ( bu arada 2-3 ay oldu eşim sigarayı bıraktı sigara hareketi olumsuz etkiliyor)
proxeed kullandık bu üçüncü ayımız sayı 7 milyon hareket 8 milyondu ileri hareketli %0 dı 1 ay sonra tekrar tes yaptırdık sayı 30 hereket 36 ileri hareketli % 18 oldu ( bu arada 2-3 ay oldu eşim sigarayı bıraktı sigara hareketi olumsuz etkiliyor)
kız ben gezip geleli çok oldu
ooo daha baya bi varmış o zaman doguma
hatta ben şey demiştim
bu dogum yaptı bize 2012 de girip
kızlar ben dogum yaptım ancak vakit bulup haber verdim diyeceksin diye düşünmüştüm
faceniz ortakmı sizinnn:26::26::26::26:
Öğrensin artık ya çocukda iyice süzme çıktı bukadar uzun sürmesi saçmaydı. Sınırsız alın kurtulun valla bizde hep kotayı aşıyorduk sınırsız aldık 49 tl
ceylan sizin ekip nerde özledim gece kuşlarını
Tesekkür ederim evet ya cok sükür bebekler iyi simdilik dualariniz icin sagolunRonya'm yazdıklarını şimdi okudum sağolasın canım arkadaşım ..
Yarın idrar tahlili yapıcam kendim evde , elimde one step marka var ,ovl testleri iyiydi ama gebelik testleri nasıl bilmiyorum ..
Çift çizgi çıkarsa tabi hemen kan tahliline ..
Fakat , folik asit için kan tahlilini ilk fırsatta halledeceğim ..
Asi çok geçmiş olsun . Ama bebişler iyi çok şükür..
kız ne acımasızsın sen öylee
tabi senin bebiş tek başına az acıtıyo annesinin canını
ayy oturarak uyumak ne zordur yaa
Öğrensin artık ya çocukda iyice süzme çıktı bukadar uzun sürmesi saçmaydı. Sınırsız alın kurtulun valla bizde hep kotayı aşıyorduk sınırsız aldık 49 tl
superrr etkisini 3 ay sonra gosteriyo ama sigarayi birakmakta etkili olabilir baska biseyde kullandinizmi canim
ah bir bilsem nerde olduklarını
esra için endişelenmeye başladım inşallah bişey yoktur:26::26::26:
eneste kocasıyla beraber o belli
ekinde kesin genç kaynanasına gitmiştir
kızlarr benim eşim ne alkol nede sigara içmiyor amaaaa
kız ben gezip geleli çok oldu
ooo daha baya bi varmış o zaman doguma
hatta ben şey demiştim
bu dogum yaptı bize 2012 de girip
kızlar ben dogum yaptım ancak vakit bulup haber verdim diyeceksin diye düşünmüştüm
faceniz ortakmı sizinnn:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?