Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilmemki belki proxeed olabilir sayi hareket ve dna hasarina iyi geliyomus varsa eger bende hemen hemen ayni seyleri kullanacagim biz daha hic bisey kullanmadik

kızlar proxseed kullanacaksanız largınıne ihmal etmeyin,omega 3 ayrıca...
bal+arısütü+polen
nohut
incir kürü
bol yeşillik
fındık badem kavrulmamış
dut kurusu,siyah üzüm....vs
hurma keçiboynuzu tozu
mevsimi geldi keçiboynuzunun kürünüde yapabilirsiniz
gınseng

kız ben gezip geleli çok oldu
ooo daha baya bi varmış o zaman doguma
hatta ben şey demiştim
bu dogum yaptı bize 2012 de girip
kızlar ben dogum yaptım ancak vakit bulup haber verdim diyeceksin diye düşünmüştüm
faceniz ortakmı sizinnn:26::26::26::26:

masllah canim 1 ayda bu kadar etki etmti bizde aldik proxeed esim bi baslayamadi bu gun yarin oyliyo beni

superrr etkisini 3 ay sonra gosteriyo ama sigarayi birakmakta etkili olabilir baska biseyde kullandinizmi canim

tebrik ederim eşini sigara çok büyük etkennnnn

malesef kızlarrr gnc den buldum ama stoklarda yokmuşşş şimdi ben vitamin almaya kalkıştım yaaa hiç bir yerde bulamam kesin piyasada vitamin yoktur

Öğrensin artık ya çocukda iyice süzme çıktı bukadar uzun sürmesi saçmaydı. Sınırsız alın kurtulun valla bizde hep kotayı aşıyorduk sınırsız aldık 49 tl

biz simdi kayinvalidemlerdeyiz canim onlar kullanmiyo zaten bizimle gorusuyorlar arada o yuzden idare ediyoz video izlemiyoz artik heme asiyo

değerleriniz çok güzel artmış maşallah sigarayı bırakmasıda süper olmuş çok etkiliyor

Tesekkür ederim evet ya cok sükür bebekler iyi simdilik dualariniz icin sagolun

kız ne acımasızsın sen öylee
tabi senin bebiş tek başına az acıtıyo annesinin canını
ayy oturarak uyumak ne zordur yaa

ne yapalim ceylanim az kaldi sabir ediyoruz zor ama dayanacagiz artik Insallah darisi basiniza

Öğrensin artık ya çocukda iyice süzme çıktı bukadar uzun sürmesi saçmaydı. Sınırsız alın kurtulun valla bizde hep kotayı aşıyorduk sınırsız aldık 49 tl

biz simdi kayinvalidemlerdeyiz canim onlar kullanmiyo zaten bizimle gorusuyorlar arada o yuzden idare ediyoz video izlemiyoz artik heme asiyo

kızlarr benim eşim ne alkol nede sigara içmiyor amaaaa

benimkide hiçbirini kullanmıyor
hatta bu durumu ögrenemeden önce bile eşim kuru inciri keçiboynuzunu igdeyi falan alıp yerdi halada yer
keçiboynuzunu yemeyi çok sever ballısı olunca
kırmızı et kırk yılda bir yer
sebzeyi yeşil salatayı çok sever
olmayınca olmuyo işte canım ya
elbet birgün olacak allahın izniyle:26::26::26::26:

he biliyokk onu gezdin ne yapalim yani
o kadarda degil geceleri gelirim yine merak ederim yoksa
he ya ortak herseyini biliyor benimki bakiyor iste ne varsa facede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…