Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[

canim bulamadinmi largineyi eczanelere falan getirmezlermi istesen

canım bulamadım hala araştırmalardayım tanıdık eczanelerlede görüştüm yok piyasada yok ben almaya niyetlendimya piyasada kalmadı largine

ben macunlu karışımını almıştım canım aktardan bunu almadım.
bunu lorke tavsiye etti eneslenada kullanıyor canım.

canım bende macunlu karışım almıştım ama bizim paşa yiyemedi midesine dokundu kullanamadı bende üstelemedim.şimdi tableti araştırıtorum belki onu kullanabilir :26:bide keçi boynuzu tozu alacağım aslında biz 3 ay kürünü uygulamıştık ama benim nöbetlerden dolayı her zaman taze hazırlayamıyorumki o yüzden tozunu kullanalım bari sence uygunmudur...

sorun değil canım..
bunları suya götürür susuz götürüz beeeeeeee
yeni yetmeler
dombilililililililii

ekin hiç şüphem yok canım senden sen o yeni yetmeleri gerçekten suya götürürsün...

umud kocaelindeymişsin
GNC İzmit Kocaeli
Adres: Dolphın AVM. No: 9 1.Kat İzmit
Telefon: 0 (262) 331 99 79
yakınsa git yada telle sor kargo ederlermi varsa
ben fırsat bulunca mağazalarına bakıcam

Umud canım sen Kocaelide misin? :26:
Aynı memleketteyiz demek..
Ekin'imin dediği gibi dolphinde mağazası var gnc nin ben oradan alıyorum vitaminleri...
Hem de çok çeşit var ben daha geçen balık yağı aldım taksitte yapıyorlar..
Gnc kartın varsa her ayın ilk 7 günü %20 indirim yapılıyor gerçi bu her mağazasında geçerli....

endolu kaç aydır hangi durum için kullanıyorsun bide tam olarak kaçlık endol çeşiti çok yaa kkan hoca önerdi ama

Endol içeriğine baktım iltihabik durumlar için yazıyor ama hoca ne sebeple verir bilmem

endol 25 mg canım,
ameliyattan önce 1 ay kullandık.şimdi ameliyattan 2 ay sonra bu ay tekrar kullanın yazmış.
bir kutu kullanacağız testler yenilenecek hoca devam derse ederiz.

umudcum bizde tozunu kullanıyoruz ben evde olmama rağmen zor geliyor hazırlamak kürünü.

ekinçok kararlı doğru adımlarla ilerliyorsunuz maşallah rabbim yolunuzu açık etsin

CANIM BAK KAAN HOCANIN CVBI
bu durumda, sabah ve akşam 1 adet Tetradoks 100 mg tabletden sadece 1 kutu kullanın. Ayrıca, sabahları 1 tane de Endol tablet alın. Daha sonra başka bir ilaç kullanmadan aşılama yapılana kadar bekleyin. Yiyecek olarak da ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazdıklarıma bakın.
Saygılarımla. kaan hocanın önerisi bu ilaçları kullanan varmııı

evet canım aynı memleketteyim sen herkeze çikolata ikram ediyosun ama aynı memelekette olamamıza ragmen ben hiç bişe görmedim
canım yaaa bende dolphine bakayım en iyisi gitmişken kartıda çıkarttırırım vitamin aramaktan sinir oldum heee

tetradoxta kullandık ameliyattan önce 1 kutu
ankaradaki testimizde lökosit yüksek çıkmıştı(iltihab) o yüzden verdi
o daha etkili bir ilaç sanırım çünkü 1 haftalık kullanım içeriyor kutuda 14 tablet var günde 2 kez kullanılıyor.
sanırım hooca aşılama öncesi iltihabik bi durum varsa o temizlensin diye verdi.

İyi canım iyi olmana sevindim..
Bende iyiyim çok şükür gün boyu temizlik yaptım dinleniyorum şimdi...
Bebikk nasıll annesini çok tekmeliyor mu?

Oh ellerine sağlık hayatım..
Maşallah canım bayağı hareketlendi bebek çok şükür :))
Rabbim en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu..

Canımm istediğin çikolata, şeker, çiçek olsun bende tükenmez...
Nöbetleri hangi hastanede tutuyorsun merak ettim şimdik..
Evet çıkart canım iyi oluyor hatta kartı çıkartırken cep numaranı muhakkak ver indirimleri mesajla haber veriyorlar..
Kart eşim adına onun cebine sık sık geliyor indirim haberleri....

sağol canım benim çikolataya dayanamam ben ekranı yiyesim geldi...
nöbet tuttuğum hast. özelden yazarım canım

Oh ellerine sağlık hayatım..
Maşallah canım bayağı hareketlendi bebek çok şükür :))
Rabbim en kısa zamanda sana ve bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu..

Sağol canım...
İyi maaşallah oğluşumuza...
Sağlıcakla oda gelsin aramıza hayırlısıyla inşallah...
Şimdi gülümün fotoğraflarına baktım çok duygulandım...
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah...
Başka herhangi bir bebek görünce öyle olmuyorum ama burada ne yaşadıklarımızı bilince çok farklı bir duygu oluyor....
Amin canım sağol güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…