Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim Allah sabir versin insallah sifa bulursun

ALLAH sabir versin canim cok zor gunler gecirmisin gercekten..ins tez zmanda gelir bebisin..bizim sinavimda bu iste yinede cok sukur halimize..

pasaportlar konsoloslukta vize basip gonderecekler pzt veya sali sonraki paztde bilet alcaz insallah evde oturmaktan sIkIldim canim gitmek istiyorum artik

dogru canim ev cok skici bende hafta icii hep evdeyim hafta sonu esimi evde durdurmuyorum disari atiyorum kendimi..hayirlisiyla don evine ins..sen islerinide halletde ins emeklerin bosa cikmasin canim bebegin hemen gelsinde skilicak zamanin olmasin emii

bende iyim canim seni gordum daha iyi oldum..neler yaptin bu gun

bugünmü ögleden sonra yürüyüş parkına gittik
eşim yürüyüş yaptı spor yaptı
ordan kayınvalideme gittik
1 saat oturduk
ordan dönüşte ebn annemde indim eşim eve geldi
1 saatte orda oturdum
sonrada eve gelip iffeti izledim
hiç memnun kalmadım ama diziden
öyle işte sen ne yaptın canım

teşekürler gamzeli iyiyim......şimdiye kadar tüp bebek topiklerinde yazışıyordum......ekin79 sayesinde sizin topige ddüştüm.......çok samimi ve aynı bizim topiktekiler gibi birbirinize herşeyden üstün olmuşsunuz.ben geçen sene nisanda kimler tüpbebek yaptıracak diye topik açmıştım.çok ugurlu oldu.yani ben topik ananesiyim .hepiniz en güzel anneler olmanız dilegiyle............

insallahhh canim valla hic sikayet etmiycem esimi disari cikartamiyorum tatli evde gecirmek istiyo

guzel gecmis canim once kaynana sonra anne ziyareti himmbenim kaynnami ziyatee gitmeme gerek yok beraberiz zaten gecirmisin canim..bende hic sevmedim o diziyi hic bana gore degilbizde sabak bebk gormeye gittik cikista arkaslarla bulustuk biraz dolasip yemege gittik iste sonra eve geldik oyle yani guzel bi gundu:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…