- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.521
esracım seni tanımıyorum ama ben selda ben sebebsiz infertiliteyim.34 yaşındayım.17 yıllık evliyim.6 tüp bebek 4 ameliyatım var.geçen sene memorialdeydim negatifi aldım eşiminde agır hakaretlerinede maruz kalınca birde kışı hiç sevmem ve yalnızlık derken ritm kalp huzursuzluk yememe içmeme derken psikiyatriye zor yetiştim sonuç panik atak......8 aydır ilacımı kullanıyorum.allahıma şükür iyiyim.ilaç azaltmaya geçecek doktorum.maksadım canını sıkmak degil çünkü yaşadıklarımızı birbirimizden başkası anlamaz.....canım arkadaşım ilaçlarını düzenli içdoktor ne derse onu yap ilk 10 gün sersemlersin canım sonra geçer .aslında güzelde oluyor daha iyi dinç akıllı oluyorsun.ilaçların ismini vermek yasak ama benimki ven..a 150 ya seninki ne canım.......geçmiş olsun.....
sel76,fatma84,umud, gozyasi nasilsiniz canim
esracım seni tanımıyorum ama ben selda ben sebebsiz infertiliteyim.34 yaşındayım.17 yıllık evliyim.6 tüp bebek 4 ameliyatım var.geçen sene memorialdeydim negatifi aldım eşiminde agır hakaretlerinede maruz kalınca birde kışı hiç sevmem ve yalnızlık derken ritm kalp huzursuzluk yememe içmeme derken psikiyatriye zor yetiştim sonuç panik atak......8 aydır ilacımı kullanıyorum.allahıma şükür iyiyim.ilaç azaltmaya geçecek doktorum.maksadım canını sıkmak degil çünkü yaşadıklarımızı birbirimizden başkası anlamaz.....canım arkadaşım ilaçlarını düzenli içdoktor ne derse onu yap ilk 10 gün sersemlersin canım sonra geçer .aslında güzelde oluyor daha iyi dinç akıllı oluyorsun.ilaçların ismini vermek yasak ama benimki ven..a 150 ya seninki ne canım.......geçmiş olsun.....
iylik tatlim sen nasilsin
iyim canim bende pc basinda pinekliyom iste..sileri bekliyodum bu cok sessiz buralar..
evet sesiz bugun sikildim bende evden disari cikmiyorum kac gundur
ceylannnnnnnnnnnn:92::92::92::92:nasilsin
iyiyimmmmmmm
sen nasılsın
iyiyimmmmmmm
sen nasılsın
canim benim neden??senin eve donus ne zman canim?
pasaportlar konsoloslukta vize basip gonderecekler pzt veya sali sonraki paztde bilet alcaz insallah evde oturmaktan sIkIldim canim gitmek istiyorum artik
bende iyim canim seni gordum daha iyi oldum..neler yaptin bu gun
ben san kalp yolluyom sen bana dil cikariyon ne ayip
dogru canim ev cok skici bende hafta icii hep evdeyim hafta sonu esimi evde durdurmuyorum disari atiyorum kendimi..hayirlisiyla don evine ins..sen islerinide halletde ins emeklerin bosa cikmasin canim bebegin hemen gelsinde skilicak zamanin olmasin emii
bugünmü ögleden sonra yürüyüş parkına gittik
eşim yürüyüş yaptı spor yaptı
ordan kayınvalideme gittik
1 saat oturduk
ordan dönüşte ebn annemde indim eşim eve geldi
1 saatte orda oturdum
sonrada eve gelip iffeti izledim
hiç memnun kalmadım ama diziden
öyle işte sen ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?