Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

AYNENE CANIM KULLANICAM DA NE ZAMAN BAŞLASAM
bide semen testinde morfoloji yok yaaaa nasıl bilcem ben morfolojiyi

canim keske yurtdisindan yeni donecek olsaydim sana alirdim bulursun insallah bende hala ucuz m sure arastiriyorum

Merhaba kızlar , çok yoruldummmmm
Temizlik bitti , yemeğinde bir kısmı bitti çok az bir kısmı kaldı , onuda 15 dk'da hallederim ..
Kızlar yarın akşama kadar yokum ..
Gün'üm var ...Güne gideceğim ..
Kaşlarımı da aldırdım Yarın çok şık ve güzel gözükmem lazım .. Tam 12 kişiyiz az da değil ..
Belki resmimi face'de atarım ha kuzularım nasıl olmuşum diye bakarsınız bir ara ..
Hadi ben şimdi kaçtım , esen kalın..

Fatmaaaaa'm ben senin gönbüşünün içindeki bebeişi severim .

Kızlar gülümün oğlu pek tatlı maşallah Gry bebek .. Maşllah onaaa

Son düzenleme:

ohh mis gibi dir şimdii evin yemek ne yaptın

Oh sana da maşallah Bilgemm,hamaratsınız valla :))
At canım face'e fotolarını da gözümüz gönlümüz açılsın..

İdrar testi negatif çıkmış hayatım,sana bu konuda bişeyler yazayım dedim ama sen durumunu o kadar güzel ifade etmişsin ki üstüne söyleyecek bişey kalmamış..
Sen de bu inanç ve güzel kalp varken eminim ki Rabbim seni daha fazla bekletmeyecektir..
İyi eğlenceler tatlım

ayyy güne gidecekmiş,yerim ben seni....gez toz keyfine bakkkk....
gülümün oğluşunu ben neden göremiyorum facede(

canımın içi gözün aydın çokkkkkkk sewindim:))yerim o minik fasülyeyı:))

canım yağmurum çok teşekkür ediyorum, Bu hafta içide inşAllah senin güzel haberinle coşarız bitanem...

bilgem canım bence daha erken, bu ay sen ve yağmurdan gerçekten çok ama çok umutluyuz..

Herkese merhabalar...

Ceylan İffet'in yeni bölümünü mü izlemeye gittin kız

ohh mis gibi dir şimdii evin yemek ne yaptın

Bunu yaptım canım Patates köfte ..
Çok kolay bir tarif , burda henüz çiğ yalnız , isteyen olursa veririm tarifini kızlar ..
Hamilerimizden özür diliyorum :) Ama kızmazsınız diyerekten ekledim ..

Fatma'm sağolsın canım ..
Yarın koyacağım resmi eşime çektirteyim , akşama koyarım , bakalım beğenecekmisiniz..
İlk defa hayaımda güne gidiyorum da o yüzden abarttım biraazz , mazur görün heyecanımı :)

Son düzenleme:

yakışır Arkadaşıma ,kokuşluk bu topikte bulaşıcı oldu
emiynimki fıstık gibi olmuşsundur:))

canim daha cok erken adet oladigin surece umut var bnece ilrleyen gunler guzel seyler getirsin ins..
canim cok gecmis olsun..kendien dikkat et olurmu..hic bisey icin uzuzlmeye degmez unutma bu dunyada hic bisey sendne daha degerli degil..saglicakla kal..

cook guzel gorunuyo canim ellerine saglik..

esracım seni tanımıyorum ama ben selda ben sebebsiz infertiliteyim.34 yaşındayım.17 yıllık evliyim.6 tüp bebek 4 ameliyatım var.geçen sene memorialdeydim negatifi aldım eşiminde agır hakaretlerinede maruz kalınca birde kışı hiç sevmem ve yalnızlık derken ritm kalp huzursuzluk yememe içmeme derken psikiyatriye zor yetiştim sonuç panik atak......8 aydır ilacımı kullanıyorum.allahıma şükür iyiyim.ilaç azaltmaya geçecek doktorum.maksadım canını sıkmak degil çünkü yaşadıklarımızı birbirimizden başkası anlamaz.....canım arkadaşım ilaçlarını düzenli içdoktor ne derse onu yap ilk 10 gün sersemlersin canım sonra geçer .aslında güzelde oluyor daha iyi dinç akıllı oluyorsun.ilaçların ismini vermek yasak ama benimki ven..a 150 ya seninki ne canım.......geçmiş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…