- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.801
tatlım bütün büyük marketlerde kesilmiş kuşbaşı var hem de kırmızı ete göre daha uygun biraz pişirmesi zahmetli
aruna ne kadar güzel değerleriniz
tez vakitte emeklerinizin karşılığını alırsınız...
yok canım olur mu öyle şey...bizim 4 milyonken bile bakılmıştı...
ben de iyiyim diyim bari.
20 haftayı bitirdik,bu hafta kontrolümüz ve ayrıntılı ulrasonumuz var..heyecanlıyım biraz...
2008 şubatta evlendik 4 yıla gidiyoruz...
bizimki biraz cinstir kırmızı etide pek yemez tadı nasıl güzelmi nasıl pişiriyosunki
ahhh ahh benim yaşım 33şubatta 34 olacam. 3 senedir çocuk için uğraşıyorum. 1 negatif tüp bebk var. hiç pozitifi görmedim hcg 0 dan yuları çıkmadı. Ama Alahtan ümit kesilmez. Olacak inşallh Allahın izniyle, hepimiz için
ekintos maşallah
saglıklada kucagına alırsın inşallah.
bebiş hazırlıkları başladımı o zaman
ah be gülüm adam düzeldi ben yamuldum bu ay çatladı mı belli değil progesteron mağduru oldum eşime diyorum şimdi sıra bende kür hazırlamak daha kolaydı kendime bal aldım karışımlı bal arı sütü polen ginseng onu bile düzenli yemiyorum sperm 72 günde yenileniyor ya ben düzelecem diyorum umarım sen eskiye dönmezsin diyorum
huhu slm mıllet benı ozledınızmı :86:
idare eder allahtan benimki herşeyi önce soteliyorum sonra yeşil biber domates salça baharatlarla sosluyorum ağır ağır pişiyor bazende soteledikten sonra güveçte yapıyorum daha güzel oluyor
bende emin degilim canım bu ay ilaçsız takip yaptırmak istiyorum bakalım
inşallah sende bişey yokturda kuruntumuzdur bunlar canım
huhu slm mıllet benı ozledınızmı :86:
şimdiye kadar hiçbişey yapmadım desem yeri var...
bir tulum aldım sadece ,eve gelincede ağladım.bunu ben kendi bebeğime mi aldım diye.....
infertilite derin bir iz bırakmış....
odasının siparişini verdik geçen hafta ,bu hafta renk belirliycez karar veremedim...
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah....
şimdiye kadar hiçbişey yapmadım desem yeri var...
bir tulum aldım sadece ,eve gelincede ağladım.bunu ben kendi bebeğime mi aldım diye.....
infertilite derin bir iz bırakmış....
odasının siparişini verdik geçen hafta ,bu hafta renk belirliycez karar veremedim...
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah....
ben yaptırdım kadın beni hergün ağlattı eşim şikayet edelim dedi belki doğru söylüyordur dedim sustum dün öğrendim ki bir arkadaşa aynısı yapmış doğru dr bulmak sorun biraz da tuzlu
ekintosum senin kaan hocaya ilk gitmeye düşündüğün msj geldi aklıma inan gözlerim doldu rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Kimse sözümü kesmesin ben böyle kendi kendime konuşayım tamammıı ?
:86:
ay bugun sabahtan berı dısarlardaydıközledik nerelerdeydin yine?
lorke ankaraya hocanın yanına gitme işini ne karar bağladınız...
slm canim hosgeldin ozledik ya
yok cnm carrefourda büyük markettelerde var kilosuda 16 geliyor biz hep onu kullanıyoruz sertifikalı olduğu için de güveniyorum tazede oluyor ayrıyeten tozunuda bala karıştırıp veriyorum benim eşiminde değerleri 40 milyondan 82 milyona çıktı işe yarıyor sadece bunlarla değil tabi
yaa ayak ustu nasil olmus yabizim oguda kalkiyoz bisey yok
lorke özletiyosun ama kendini böylede olmazki canım azcık kırda dizini evde otur bak senden tarifler bekleyen halk var burda fanların var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?