Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne bilem valla canım kaan hocanın orda hiç bakılmadı bize hocada hani morfolojide demedi bende orda yapılmıyo sanıyodum o yüzden

bizimki biraz cinstir kırmızı etide pek yemez tadı nasıl güzelmi nasıl pişiriyosunki

idare eder allahtan benimki herşeyi önce soteliyorum sonra yeşil biber domates salça baharatlarla sosluyorum ağır ağır pişiyor bazende soteledikten sonra güveçte yapıyorum daha güzel oluyor

Canım bende 33 yaşındayım 1.5 yıldırda ben uğraşıyorum. 33 yaşındayım ama taş gibiyim (ekin 79 anladı) bu işler yaşla değil valla 33 yaşındayım yumurta takibinde 13 antral folükülüm çıkıyor. Bu gayet iyi bir değer Ama olmuyor olmuyor eşimde sorun var ama tedavi iyi gidiyor.

ekintos maşallah
saglıklada kucagına alırsın inşallah.
bebiş hazırlıkları başladımı o zaman

şimdiye kadar hiçbişey yapmadım desem yeri var...
bir tulum aldım sadece ,eve gelincede ağladım.bunu ben kendi bebeğime mi aldım diye.....
infertilite derin bir iz bırakmış....
odasının siparişini verdik geçen hafta ,bu hafta renk belirliycez karar veremedim...
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah....

bende emin degilim canım bu ay ilaçsız takip yaptırmak istiyorum bakalım
inşallah sende bişey yokturda kuruntumuzdur bunlar canım

bende emin degilim canım bu ay ilaçsız takip yaptırmak istiyorum bakalım
inşallah sende bişey yokturda kuruntumuzdur bunlar canım

ben yaptırdım kadın beni hergün ağlattı eşim şikayet edelim dedi belki doğru söylüyordur dedim sustum dün öğrendim ki bir arkadaşa aynısı yapmış doğru dr bulmak sorun biraz da tuzlu

daha çok ciciler alırsın inşallah.
amiiiiiiiiiiiiin.bütün isteyenlerede versin inşallah.
emir_bebek:

Son düzenleme:

ekintosum senin kaan hocaya ilk gitmeye düşündüğün msj geldi aklıma inan gözlerim doldu rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

ben yaptırdım kadın beni hergün ağlattı eşim şikayet edelim dedi belki doğru söylüyordur dedim sustum dün öğrendim ki bir arkadaşa aynısı yapmış doğru dr bulmak sorun biraz da tuzlu

allah onları bildigi gibi yapsın emi
saglık güvencemiz var devlete gidecem bi maliyeti olmaz sanırım

ekintosum senin kaan hocaya ilk gitmeye düşündüğün msj geldi aklıma inan gözlerim doldu rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

okumuşsun...araştırıyordum durmadan....
sağol canım benim....
aminnn.
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH TEZ VAKİTTE....

lorke özletiyosun ama kendini böylede olmazki canım azcık kırda dizini evde otur bak senden tarifler bekleyen halk var burda fanların var

Kimse sözümü kesmesin ben böyle kendi kendime konuşayım tamammıı ?
:86:

ya adam uyuyo yanımda gece gece guluyom valla gecmısı okurken
ekın Allah senın yuzunu hep guldursun emı :90:

özledik nerelerdeydin yine?
lorke ankaraya hocanın yanına gitme işini ne karar bağladınız...
ay bugun sabahtan berı dısarlardaydık
sabah kahvaltı esımle mesıre alanında ogleden sonra bı arkadas sozlendı onun sozlusuyle tanıstık aksam bı aıle dostunun sunnetı olmsutu ona hayırlı olsun derken pazar bıttı gııtttıı

ankara ısı suan gundemde yok canım kaan hocaya maıl attım son degerlerı o da ılk fırsatta asılama yaptırın bence demıs bakalım regl olursam baslıcaz sanırım onumuzdekı ay

slm canim hosgeldin ozledik ya

ayy saol yaa bı an ıcın kımse benı ozlemedı sandım :89:

KIzlar ben ziraat müh. keçiboynuzunun organiği falan ne demek ya keçiboynuzu dağda bayırda yetişen bir bitki yani ilaç gübre falan olmaz sıkıntı yok. Ama tozunda belki hile olursa diye düşünüyorum 16 TL çok değilmi ya meyvesinin kilosu 5 TL

yaa ayak ustu nasil olmus yabizim oguda kalkiyoz bisey yok

valla dun gece ole bı dıkmısım kı afaedersın bacakları
ekının fıkır geldı aklıma gece gece bıde ona guldum
tavana ıple asıcam kendımı dıyodu bas asagı
lorke özletiyosun ama kendini böylede olmazki canım azcık kırda dizini evde otur bak senden tarifler bekleyen halk var burda fanların var

de get yalancı
solettırmıyon bıle neler yaptıgımı
kızım fanım falan yok takıp eden 3 kısı bırı ben zaten
ama ılerde cook buyuk blogcu olacam bak gor :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…