Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim carrefourda tozumu satiliyor

bizim akıllıda badem falan almazda gider çekirdek leblebi fıstık alır
biz aşılamamızı olup geldik ben 5 gibi falan telden sordum morfoloji yokmu dedim bakılmamış dedi
neyse artık ya bunda baktırırız artık

başka ne kullanıyorsun canım :26:

cnm biz 6 ay serephone 3 ay kolmen kullandık eşim hafiften kurt adam olmaya başladı bıraktı 6 ay proxeed plus kullandık keçiboynuzu kürüne devam corex ginseng evicap organik bal ısırgan tohumu proxeed plustan sonra argimax men çiğ badem fındık dut kurusu şimdi hindi eti kaju nohut sayı 40 82 milyona morfoloji 4 ten 11 e çıtı ama ileri hareketli 10 toplam hareketlide sorun yok bu sırada koçiş düzeltirken benim ayarlar bozuldu

canim esranin son durumu nasil haber aldinmi ALLAH acil sifa versinde saglikcakla donsun aramiza ins..

evet bu aşılama içindi bide 11 milyonken baktırmıştık ondada sayı az diye bakmamışlardır belki işte öyle yani

yok kız bu benim şuan ki ruh halim çok uydu bu bana o yüzden kalsın böyle hem nesini begenmedinki:86::86::86::86::86:

kajuyu anladımda hindiyi nerden buluyum canım ben

tatlım bütün büyük marketlerde kesilmiş kuşbaşı var hem de kırmızı ete göre daha uygun biraz pişirmesi zahmetli

evet bu aşılama içindi bide 11 milyonken baktırmıştık ondada sayı az diye bakmamışlardır belki işte öyle yani
yok canım olur mu öyle şey...bizim 4 milyonken bile bakılmıştı...
çok şükür canım.iyi diyeyim adettendir.
sen nasılsın bakalım.
bebiş nasıl?kaç aylık oldun sen.
bir de siz kaç yıllık evliydiniz.

ben de iyiyim diyim bari.
20 haftayı bitirdik,bu hafta kontrolümüz ve ayrıntılı ulrasonumuz var..heyecanlıyım biraz...
2008 şubatta evlendik 4 yıla gidiyoruz...

ooo sizin baya iyi canım degerler bence hele morfoloji çok güzel maşallahhh

aruna ne kadar güzel değerleriniz
tez vakitte emeklerinizin karşılığını alırsınız...

ooo sizin baya iyi canım degerler bence hele morfoloji çok güzel maşallahhh

ah be gülüm adam düzeldi ben yamuldum bu ay çatladı mı belli değil progesteron mağduru oldum eşime diyorum şimdi sıra bende kür hazırlamak daha kolaydı kendime bal aldım karışımlı bal arı sütü polen ginseng onu bile düzenli yemiyorum sperm 72 günde yenileniyor ya ben düzelecem diyorum umarım sen eskiye dönmezsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…