- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.781
canım eger aşılama için yaptırdıysanız bu testi
morfolojiye bakılmıyormuş.
çünkü morfolojiye bakılması için özel bir teknikle boyanması gerekiyormuş.
o da aşılamada olmuyormuş.
bizimde aşılama zamanı bakılmamıştı
yok cnm carrefourda büyük markettelerde var kilosuda 16 geliyor biz hep onu kullanıyoruz sertifikalı olduğu için de güveniyorum tazede oluyor ayrıyeten tozunuda bala karıştırıp veriyorum benim eşiminde değerleri 40 milyondan 82 milyona çıktı işe yarıyor sadece bunlarla değil tabi
eveeeet super hazirlandim dr ne dediyse aldik tozu sabah 1 yemek kasigi alip uzerine su icecekmis bence iyi oldu tasima yonunden falanda hepimize sifa olur insallah
aa bak bunu bilmiyorrum işte...
antalya nasılsın?
anladımmm...sende bol bol nohut yap bari..yemeği,salatası,çerez gibi....dut kurusu,badem falan bilyosun işte...yap elinden geleni...
canım sperm testini o gün 2de almışsınızdır fakat morfolojiye ertesi gün gidip alıyorsunuz...aynı gün çıkmıyor...
yoksa isteyip istememe ile ilgili değil bence....
başka ne kullanıyorsun canım :26:
aa bak bunu bilmiyorrum işte...
antalya nasılsın?
valla beni bi bu romatizmam bide kaynanam strese sokar çocuk hiç sokmuyoki
inşallah güzel arkadaşlarım ya inşallah ümitleriniz boşa çıkmazda bende veririm o güzel haberi hepimiz tek tek verelim inşallahhhhh
esramada süpriz yapsama keşke rahatsızlıgını unutsa benim haberimle keşke duy sesimi allahıımmmmm
canım eger aşılama için yaptırdıysanız bu testi
morfolojiye bakılmıyormuş.
çünkü morfolojiye bakılması için özel bir teknikle boyanması gerekiyormuş.
o da aşılamada olmuyormuş.
bizimde aşılama zamanı bakılmamıştı
canim carrefourda tozumu satiliyor
yok kız bu benim şuan ki ruh halim çok uydu bu bana o yüzden kalsın böyle hem nesini begenmedinki:86::86::86::86::86:ya ceylan şu resmini değiştir ne olursun:)))
kajuyu anladımda hindiyi nerden buluyum canım bencnm hindi ve kaju yedir doğal çinko
yok kız bu benim şuan ki ruh halim çok uydu bu bana o yüzden kalsın böyle hem nesini begenmedinki:86::86::86::86::86:
kajuyu anladımda hindiyi nerden buluyum canım ben
yok canım olur mu öyle şey...bizim 4 milyonken bile bakılmıştı...evet bu aşılama içindi bide 11 milyonken baktırmıştık ondada sayı az diye bakmamışlardır belki işte öyle yani
çok şükür canım.iyi diyeyim adettendir.
sen nasılsın bakalım.
bebiş nasıl?kaç aylık oldun sen.
bir de siz kaç yıllık evliydiniz.
cnm biz 6 ay serephone 3 ay kolmen kullandık eşim hafiften kurt adam olmaya başladı bıraktı 6 ay proxeed plus kullandık keçiboynuzu kürüne devam corex ginseng evicap organik bal ısırgan tohumu proxeed plustan sonra argimax men çiğ badem fındık dut kurusu şimdi hindi eti kaju nohut sayı 40 82 milyona morfoloji 4 ten 11 e çıtı ama ileri hareketli 10 toplam hareketlide sorun yok bu sırada koçiş düzeltirken benim ayarlar bozuldu
yok kız bu benim şuan ki ruh halim çok uydu bu bana o yüzden kalsın böyle hem nesini begenmedinki:86::86::86::86::86:
kajuyu anladımda hindiyi nerden buluyum canım ben
canim esranin son durumu nasil haber aldinmi ALLAH acil sifa versinde saglikcakla donsun aramiza ins..
cnm biz 6 ay serephone 3 ay kolmen kullandık eşim hafiften kurt adam olmaya başladı bıraktı 6 ay proxeed plus kullandık keçiboynuzu kürüne devam corex ginseng evicap organik bal ısırgan tohumu proxeed plustan sonra argimax men çiğ badem fındık dut kurusu şimdi hindi eti kaju nohut sayı 40 82 milyona morfoloji 4 ten 11 e çıtı ama ileri hareketli 10 toplam hareketlide sorun yok bu sırada koçiş düzeltirken benim ayarlar bozuldu
ooo sizin baya iyi canım degerler bence hele morfoloji çok güzel maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?