Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kız agsından bal damlıyo yaa
inşallah tatlım yaaa
bu ay preseedde düşünüyorum aslında iyi hatırlattın gittigidiyordan alıyım bari
ben korkuyorum ebaydan almaya lorkeye geldi ama benimkinde kesin bi problem çıkar gelmez

aynen canim bos bos beklemek geride kaldi artik start verdim hayirlisiyla..

ya canim bende senden cok umitliyim ins hersey cok guzel olucak arkadasim..moralini bozma vede cok stres yapma..

valla beni bi bu romatizmam bide kaynanam strese sokar çocuk hiç sokmuyoki
inşallah güzel arkadaşlarım ya inşallah ümitleriniz boşa çıkmazda bende veririm o güzel haberi hepimiz tek tek verelim inşallahhhhh
esramada süpriz yapsama keşke rahatsızlıgını unutsa benim haberimle keşke duy sesimi allahıımmmmm

Nsıl anlamadım, tozunu mu kast ediyosun. yoksa bitkisini mi. ben kurtlu diye almıyordum ama. kışa doğru çıkıyomuş. zamanını tam bilmiyorum

yok cnm carrefourda büyük markettelerde var kilosuda 16 geliyor biz hep onu kullanıyoruz sertifikalı olduğu için de güveniyorum tazede oluyor ayrıyeten tozunuda bala karıştırıp veriyorum benim eşiminde değerleri 40 milyondan 82 milyona çıktı işe yarıyor sadece bunlarla değil tabi

aynen canim bos bos beklemek geride kaldi artik start verdim hayirlisiyla..

ya canim bende senden cok umitliyim ins hersey cok guzel olucak arkadasim..moralini bozma vede cok stres yapma..

evet artık boş beklemek yok çalışmak var :)

canım ceylanım bu işler hiç belli olmaz İNŞALLAH bizim listeden sende eksilirsin dualarımdasın tatlım

aaa bala karıştırıp vermek bak bu iyi fikir bende karıştırıyım bari iyi dedin canım

anladımmm...sende bol bol nohut yap bari..yemeği,salatası,çerez gibi....dut kurusu,badem falan bilyosun işte...yap elinden geleni...
sayımız 84 milyondu bizimkine neden bakmadılar o zaman

canım sperm testini o gün 2de almışsınızdır fakat morfolojiye ertesi gün gidip alıyorsunuz...aynı gün çıkmıyor...
yoksa isteyip istememe ile ilgili değil bence....

başka ne kullanıyorsun canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…