- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.761
keçiboynuzu ne zaman çıkacak . başladımı yeni mahsui satlmaya. bizimki pekmezini ieçmiyo. tozunuda almadım ihmal ettim. 2 haftadır keçiboynuzu bıraktım. başlamam laızm
Geleck gelecek ben inanıyorum. senin hamile haberini burdan sevinecez inşallah. hız bence en kolay kısmı, halledilir. şu preesed de işe yarışomuş ya. ileri yavaş %50. hepten de hııznız sıfır değil ya. Bence senin hamileliğin eli kulağında olacak. az kaldı . Allah tez zamnda yüzünü güldürsün.
cnm keçiboynuzunu kutu içinde organik alabilrsin
iyi yapmışsın canım bi yerden başlamak gerekiyor artık böyle olmuyo baksana
Kızlar ben çıkıyorum. kendiniz iyi bakın . Ceylancığım dualarım seninle. adet gecikmen inşallah hamilelik sebebiyledir. hoşçakalın.
iyi geceler canim sende kendine iyi bak mavi seker..Kızlar ben çıkıyorum. kendiniz iyi bakın . Ceylancığım dualarım seninle. adet gecikmen inşallah hamilelik sebebiyledir. hoşçakalın.
eveeeet super hazirlandim dr ne dediyse aldik tozu sabah 1 yemek kasigi alip uzerine su icecekmis bence iyi oldu tasima yonunden falanda hepimize sifa olur insallahyeter canim ins tozunu nasil kullaniyomusunsen cok iyi hazirlanmisin canim masllah sifa olsun ins..:94:
aynen canim bos bos beklemek geride kaldi artik start verdim hayirlisiyla..
ya canim bende senden cok umitliyim ins hersey cok guzel olucak arkadasim..moralini bozma vede cok stres yapma..
Nsıl anlamadım, tozunu mu kast ediyosun. yoksa bitkisini mi. ben kurtlu diye almıyordum ama. kışa doğru çıkıyomuş. zamanını tam bilmiyorum
aynen canim bos bos beklemek geride kaldi artik start verdim hayirlisiyla..
ya canim bende senden cok umitliyim ins hersey cok guzel olucak arkadasim..moralini bozma vede cok stres yapma..
kız agsından bal damlıyo yaa
inşallah tatlım yaaa
bu ay preseedde düşünüyorum aslında iyi hatırlattın gittigidiyordan alıyım bari
ben korkuyorum ebaydan almaya lorkeye geldi ama benimkinde kesin bi problem çıkar gelmez
kız agsından bal damlıyo yaa
inşallah tatlım yaaa
bu ay preseedde düşünüyorum aslında iyi hatırlattın gittigidiyordan alıyım bari
ben korkuyorum ebaydan almaya lorkeye geldi ama benimkinde kesin bi problem çıkar gelmez
yok cnm carrefourda büyük markettelerde var kilosuda 16 geliyor biz hep onu kullanıyoruz sertifikalı olduğu için de güveniyorum tazede oluyor ayrıyeten tozunuda bala karıştırıp veriyorum benim eşiminde değerleri 40 milyondan 82 milyona çıktı işe yarıyor sadece bunlarla değil tabi
canım valla borç gırtlaktaydı öyle deyim sana inciri falan sade yiyo çünkü yagı hiç sevmez yemegin yagı bile fazla olsa yemez o yüzden koydurmuyo yaga
keçiboynuzununda kürünü içmiyo onuda öyle kemire kemire yer arada
yavaş ilerimiz %50 falandı zaten
ama şimdi test yaptırınca arısütü bal polan tableti alacaz
balıkyagı alacaz bi kaç bişey daha alırız
proxeed falan almayızda
onun harici yeşilligi domatesi falan zaten bol yer
işte öyle
sayımız 84 milyondu bizimkine neden bakmadılar o zaman
sayımız 84 milyondu bizimkine neden bakmadılar o zaman
yok cnm carrefourda büyük markettelerde var kilosuda 16 geliyor biz hep onu kullanıyoruz sertifikalı olduğu için de güveniyorum tazede oluyor ayrıyeten tozunuda bala karıştırıp veriyorum benim eşiminde değerleri 40 milyondan 82 milyona çıktı işe yarıyor sadece bunlarla değil tabi
evet artık boş beklemek yok çalışmak var :)
canım ceylanım bu işler hiç belli olmaz İNŞALLAH bizim listeden sende eksilirsindualarımdasın tatlım
aaa bala karıştırıp vermek bak bu iyi fikir bende karıştırıyım bari iyi dedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?