Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydınlar canlar
hayırlı bır hafta olsun herkese ınsallah
ben hala kotuyum
ılac ıcmemem ragmen ataklarım cok
bunada sukur dıorum dua edıyorum
ınsallah eskısı gıbı olurum
persembe gunune psıkıyatrı randevusu almıstım

kuzenım dun amelıyat oldu anıden
kımse yok bebegıne bakacak o bızde
hemde esımın kuzenı
bu rahatszlıgımın ustune halımı dusunun ıste

ceylanım son durumun ne bebem
esra benım mutlu haberımlen ıyılesır yazmıssın
tesadufen 1 sayfa actım o yazı cıktı :)

sızı cok sevıyorum
cok ama cok duanıza ıhtıycaım var
rabbıme emant olun

ekın ayrıca en son ılacı kullanan kısı topıkte hamıle kalmız ılk aydan
darısı sana ınsallahhhhhhhhh

günaydın canım, Allah yardımcın olsun şifanı versin , tez zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallah..

Canım çok teşekkür ederim hemen alıp başlamam lazım :)

Yağmurcuğum günaydın canım benim. ben senden çok umutluyum. İnşallah bu ay hamilesindir. Daualrımız seninle. sen eskilerdensin burda bayadr uğraşıyosun. Allah emeklerini boşa çıkarmayacak bak gör.

günaydın esracım,
Rabbim yardımcın olsun, tez vakitte şifa versin inşallah.

herkese günaydın tabiki:))

kızlar bilgem den ne haber geldi azcık baktım ama bulamadım bi türlü, yağmur ve ceylenı gördüm beklemedeyiz hala.

inşallah alırız müjdeyi..

Ah be güzelim haklısın olmadımı olmuyor. Allah inşallah sanada tez zamanda nasip etsin inşallah. Allah yardımcımız olsun. İnşallah kısa sürede yüzümüz güler. eşimi vitaminleri kullandırıken zorlanıyorum, unutuyor ihmal ediyo vs. vs. zaman uzadıkça ilaçları bırakır diyede korkuyorum. inşalalh hepimiz için tez zamanda hayırlısıyla anne oluruz.

herkese günaydın tabiki:))

kızlar bilgem den ne haber geldi azcık baktım ama bulamadım bi türlü, yağmur ve ceylenı gördüm beklemedeyiz hala.

inşallah alırız müjdeyi..

Günaydın canım benim. Bilgem en son cumartesi evde test yapmıştı tek çizgiydi, sonra tekrarlayacam testi dedi , olmazsa tedaviye başlayacam dedi. Hayırlısı inşallah. allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. seninde az kaldı sevgili anne :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım benim seni çok iyi anlıyorum o kadar sabır ve emekten sonra insan inanamıyor. ben hamile olduğumu öğrenirsem eğer heralde bütün gün ağlarım mutluluktan. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, evlatının hep sevinçlerini başarılarını göstersin. Bir bilse annesi ne kadar çok istedi onu ne kadar çok sabretti. Biizm anne olma çabamız daha hamile olmadan başladı oldumuda tabiki göz bebğimiz olacak. İnşallahl rabbim bu duyguyu herkese taddırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…