Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kizlar,ben henuz adet olmadim.Hala beklemedeyim.
Bugun 37.gunum.
Hayirlisi olsun.Hafif kasik agrim oldu gece,sabah gecmisti.Tekrar artarak baslarsa yakinda adet olucam demektir.

ceylancım daha önce geciktiği olmuşmuyhu hiç???
zaten hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynıymış hatta daha fazlasıymış

Bugun 37.gunum.
Hayirlisi olsun.Hafif kasik agrim oldu gece,sabah gecmisti.Tekrar artarak baslarsa yakinda adet olucam demektir.

bilgem inşallah hamilesindir
inşallah trüpe gerek kalmadan hamile kalırsın
eee NEYAPACAN ŞİMDİ GİDİP KAN VERMEYİ DÜŞÜNMÜYOMUSUN??

canım gunumu bılmıyorum cunku 20.gunum ve hala uzayan akıntım var ovulasyon pozıtıf ılk defa bu kdr gec yumurtluyorum
kıstten veya sogan suyundan olabılır
ınsallah beklemelerımızın karsılıgını hayırlısı ıle alırız

eee şimdi benim adetim geçmiş oldu
eger bebiş yoksa neden geçiktiki acaba

ben bılmem ınsallah vardır bısey
bence acele etme bugunun de atlatırsan yarın sabah atesınde dusmemıs olursa hemen sabah ıdrarıyla test yap
Bugun 37.gunum.

canım dun ateısn yuksek cıkmıs
bugun olctunmu pekı merak ettım
ınsallah halayı uzatırız 3-5-7 kısı ne guzel olur

Lorkeciğim merhaba
Ben de ateş tablosu istiyorum dedim geçende. Yağmur dedi bu konuda sana lorke yardımcı olur. Banada yardımcı olurmusun. Ama benim öncesinde ataşimi ölçmek için eczaneden ateş ölçer almam lazım galiba :) alınca sana haber versem banada yardımcı olurmusun

Esra8 cok cok gecmis olsun canim. Allah yardimcin olsun insallah yenersin bu rahatsizligi bitkisel caylar var onlari denedinmi bilmiyorum ama melissa cayi gunde bir fincan icmeni tavsiye ederim canım allah sifa versin.

Gecmise bi goz atayim iki gun bakamadim baya birikmis sayfalar Esimin yarinki ameliyata haftaya pazartesiye ertelendi okadarda hazirlamistik kendimizi simdi sil bastan gun saymaya devam.

lorkecim duaya basladim ben bitiminde butun listeye dua edicez ya, ozel bisey varmi zikredicegimiz yoksa icimizden ne geliyorsa o sekildemi duamizi tamamliyoruz

sen ates olcerı al tabıkı yardımcı olmaya calısırım....
lorkecim duaya basladim ben bitiminde butun listeye dua edicez ya, ozel bisey varmi zikredicegimiz yoksa icimizden ne geliyorsa o sekildemi duamizi tamamliyoruz

ıcınden geldıgı gıbı dua edebılrısın
zaten hepımızın nıyetı bellı

ben seni çoook merak ediyorum bilgemm ya.ne güzel anlatmışsın idrar testi tek çizgi çıksa düşüncelerini.senden enerji alıyorum gerçekten yazdıklarını okuyunca.ama inşallah hamilesindir,dua ediyorum senin için.

selam kızlar

güzel haberlerle geldim .bu gün iğnelere başlıyorum ve çooook şükür polip görüntüsü şu anda çok küçülmüş
doktor büyük ihtimallle sıkıntı yok dedi
inşallah herşey yolunda giderde bu ay transferim gerçeklerşir

meri
çok çok sevindim canım
allah acil şifalar versin
tez zamandada bebeğini versin inşallah

gözün aydın bebeğim nekadar sevindim inşallah hayırlısı olurda gelir meleğin
iğnelere ne zaman başlıyosun bakayım :)

meri
çok çok sevindim canım
allah acil şifalar versin
tez zamandada bebeğini versin inşallah

inşallah tatlım hepimize tez vakitte nassip etsin yüce rabbim

sen de son durumlar nasıl ameliyat oldumu eşin

gözün aydın bebeğim nekadar sevindim inşallah hayırlısı olurda gelir meleğin
iğnelere ne zaman başlıyosun bakayım :)

pamukumm bekliyorum şimdi iğnelere 830 liracık bayıldım indirimli hali
hemşireler kullanımlarını anlatıcaklar onları bekliyorum ,bu gün ilk dozu burda yaptırıcam
hayırlısı olsun ,polip konusunda rahatlanım inşallah başka bi aksilik çıkmazda bu hasret biter
dua et banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emi

hayır olmdı canım çünkü eşimin degerleri zaten güzelmiş
varikoselde yokmuş
biz 1 dr a gidip nasıl yıkılmışız anlamadım neyse soradan 3 dr a daha gittik 81 ml siperm varmış
şükürler olsun beklemedeyiz artık
allah büyük

hadi gözün aydın inşallah tedavin hayırlı olur, çok sağlıklı geçer ve sonunda bebişine kavuşursun.

Hadi gözün aydın. transfer sonrası senide inşallah hamile diye yazarız burda. Tedavin hayırlı olsun, burdan bize hep güzel haber verirsin inşallah

çok sevindim canım, inşallah güzel sonuç alırsınız..

arkadaşlar merhaba, eşim ilk defa hormon testi yaptırdı, bilen yorumlayabilr mi

FSH : 9,46
LH :3,35
testesteron : 4,51

daha önceki sperm testlerimiz sayı 3 milyon /ml de. hareketlilik ileri hızlı %35 yerinde %20 , hareketsiz %45. morfoloji %4 civarında,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…