- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #83.901
Canım benim seni çok iyi anlıyorum o kadar sabır ve emekten sonra insan inanamıyor. ben hamile olduğumu öğrenirsem eğer heralde bütün gün ağlarım mutluluktan. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, evlatının hep sevinçlerini başarılarını göstersin. Bir bilse annesi ne kadar çok istedi onu ne kadar çok sabretti. Biizm anne olma çabamız daha hamile olmadan başladı oldumuda tabiki göz bebğimiz olacak. İnşallahl rabbim bu duyguyu herkese taddırsın.
gunaydınlar canlar
hayırlı bır hafta olsun herkese ınsallah
ben hala kotuyum
ılac ıcmemem ragmen ataklarım cok
bunada sukur dıorum dua edıyorum
ınsallah eskısı gıbı olurum
persembe gunune psıkıyatrı randevusu almıstım
kuzenım dun amelıyat oldu anıden
kımse yok bebegıne bakacak o bızde
hemde esımın kuzenı
bu rahatszlıgımın ustune halımı dusunun ıste
ceylanım son durumun ne bebem
esra benım mutlu haberımlen ıyılesır yazmıssın
tesadufen 1 sayfa actım o yazı cıktı :)
sızı cok sevıyorum
cok ama cok duanıza ıhtıycaım var
rabbıme emant olun
ekın ayrıca en son ılacı kullanan kısı topıkte hamıle kalmız ılk aydan
darısı sana ınsallahhhhhhhhh
amin canım, inşallah teker teker herkesin doğumu için gün sayacaz...Günaydın canım benim. Bilgem en son cumartesi evde test yapmıştı tek çizgiydi, sonra tekrarlayacam testi dedi , olmazsa tedaviye başlayacam dedi. Hayırlısı inşallah. allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin. seninde az kaldı sevgili anne :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
herkese merhabalar,güzel bir hafta olsun inşallah...
bilgemden haber çıkmamış hadi hayırlısı..
yağmurdan ve ceylandanda kırmızı bir haber yok:)
nun nasıl geçti kontrolünüz,belirlendi mi herşey?
esracım dikkat et ne olursun.......
valla kontrol iyi geçti de , belirlenen bişey yok canım ya, önce ultrasonla baktı sonra malum muayene yaptı, elle muayene de ultrasonla gördüğümden daha iyi bebek başını yerleştirmiş dedi. bu hafta prş cuma cmt doktorum yokmuş, kongreye gidiyomuş( tek olumsuzluğumuz bu, diğer hafta salı tekrar bakacak tabi o zmana kadar bi sürpriz olmazsa, öyle işte..
senin kontrol hangi gündü?
canım benim inşallah tez vakitte hepiniz bu duyguyu yaşarsınız......
günaydın canlarım:)))
366650 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateş tablomu koydum ben umutlanmıyorum lütfen sizde umutlanmayın ,herşeyin iyisini Allah bilir
yarında olmazsam umutlanırım ancak:))
ceylan ,bilgem sizler ne alemdesiniz:=))
İnşallah hamialesiniz:))
ekintosum yanlışlıkla senin msjın içine yazmışım cvbı:))
valla kontrol iyi geçti de , belirlenen bişey yok canım ya, önce ultrasonla baktı sonra malum muayene yaptı, elle muayene de ultrasonla gördüğümden daha iyi bebek başını yerleştirmiş dedi. bu hafta prş cuma cmt doktorum yokmuş, kongreye gidiyomuş( tek olumsuzluğumuz bu, diğer hafta salı tekrar bakacak tabi o zmana kadar bi sürpriz olmazsa, öyle işte..
ekintosum yanlışlıkla senin msjın içine yazmışım cvbı:))
günaydınlar herkese
buda benim tablom hala olmadım ben
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
masallah canım hersey yolundaymıs
hıc kotu dusunme acele etmez ınsallah zamanında gelır beyefendı
günaydınlar herkese
buda benim tablom hala olmadım ben
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
ceylan senın cızgıyı zaten cok gece ve yuksege cızdı
bence 21. gunde olacak ortalama da 36.1-36.2 arası olacak
ona bakrsak senın atesın hala ortalama ustunde ınsallah olmazsın bekleyelım gorelım
eee şimdi benim adetim geçmiş oldu
eger bebiş yoksa neden geçiktiki acaba
sağol lorkecim, pek bi sakinim zaten ben de şaşırıyorum kendimehayırlısı olur inşallah. bu arada senin beklenmeyen adetin ne zaman bir bomba da senden bekliyoruz inşallah..
hadi doğum öncesi gelsin güzel haberler inşallah...
Tünaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum..
Esram canımm çok geçmiş olsun bitanem..Tez zamanda Rabbim sana şifa versin..
Yağmurum, Bilgem ve Ceylanım inşAllah bu ay 3 hamile alırız, heyecanla sizden gelecek haberi bekliyoruz :))
eee şimdi benim adetim geçmiş oldu
ceylan allahın izniyle sen hamilesin canım inşallah bilgem ve yağmurumda hamiledireee şimdi benim adetim geçmiş oldu
ceylan yoksam sen hamısmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?