- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.061
oo süper, hayırlısı olsun, Allah tamammına erdirisn. Sizin evde heyecan var desene. Çok güzel. Herşey güzel olur inşalah. Allah kolaylık versin.
slm arkadaşlar 5 gündür yoktum ablam ikizlere hamile oraya gittim temizliğini yaptım 1.5 sonra doğumu var
siz nasılsınız baya geçmiş birikmiş az okuyayım
bu arada memorial hastanesinde yarın ilk gürüşme için randevum var
gidip bir gürüşeyim durumu anlatayım bakalım ne deyecekler
fiyatı 1900. £oru arı ilaçlar
sizce iyi bir seçimmi?
oo süper, hayırlısı olsun, Allah tamammına erdirisn. Sizin evde heyecan var desene. Çok güzel. Herşey güzel olur inşalah. Allah kolaylık versin.
Bu fsh değerlerin ortası nedir anlamış değilim canım bizimki 14 tü bir ara 9 a düştü gene düşmesi gerekiyordu ilaçlara devam etti eşim ama ilaçlar ters tepki yaptı gene çıktı.....
9,46 yüksekmi yani((((. kaça düşmesi lazım. kaan hocaylamı görüştünğz. hangi ilacı kullandınız ?
pamukcuğum merhaba
Ben yeni üye oldum buraya ama sizi ilk sayfadan beri bıkmadan okudum , sevinçleirniz paylaştım. size burda kalptenn bağlandım.sonra krise faceden arkadaşlık gönderdim vede durumumu anlattım oda ilgilendi sağolsun Allah razı olsun. Ben yokken ronya ile pamuğa selamımı söyle onlar yardımcı olur dedi :) gerçi bütün arkadaşlar çok iyi, hepiniz çok seviyorum, hepsi yardımcı oluyolar sağolsunlar. hormon testi yaptırın dedi bana . bugün hormon tahlillerimiz çıktı. krise mail attım ama en son konuştuğumuzda bodrumdan dönüyorum çeşmeye gidiyorum dedi, heralde vakti olmadı bugün bakmaya. Acaba sana burdan atsam sende yorumlarmısın rica etsem ? siz hormonlarla çok uğraştınız hatırlıyorum , bu konuda yardımcı olursn diye düşündüm kris bakasıya kadar merak edecem çünkü. :)
9,46 yüksekmi yani((((. kaça düşmesi lazım. kaan hocaylamı görüştünğz. hangi ilacı kullandınız ?
tabiki canım herzaman yardımcı olurum sen yolla
krisimede aleyküm slm :)
ben 6 yıllık evliyim ve 3 aşı 2 tüp yaptım tutmadı eşimde morfoloji sorunundan başka birşey yokMemorial konusunda baya araştırma yaptım. Genelin büyük çoğunluğu memnun. semra hanım var başlarında prof. ama o çok yoğun diğer doktorlar ilgileniyo . grup halinde çalşıyolar. bütün doktorlar yorumluyo bir araya gelip. hale hanım bid ebi bey vardı adını hatırlayamadm o iyi diyolar. erkek infertilesi konusunda memorial iyi diyolar. ama adım attığın para diyo. testleri dışarda yaptırabilirsen dışarda devlette yaptır. zaten istanbulda iyi hastaneler alman, bahçeçi , umut, memorial. ataşehir şubesindede cem bey var o da iyiymiş. siz ne kadardır kür vitamin tedavi görüyosunuz o çok önemli değerleriniz eşinin senin. bir sorun varken heme tüp yaptırmak iyi olmuyo ben yaşadım. bilinçsizdim negatif oldu. eşin kendn ilgilenin hazırlık yapın mutlaka. keşke doğal yoldan biraz devam etseniz. yinede hayırlısı olsun
Her bünyeye göre farklı seyrediyor canım belki sizin için bu değer normaldir....
Biz Kaan hocaya mai2l yollamıştık 14 tü ilk ay endol le başka bir ilaç verdi 13 e düştü sonra klomen verdi ilk ay tavan yaptı değerler sonraki 2 ay tekrar düüştü 9 kadar bırakmadan devam edin dedi sonraki ay tekrar tavan yaptı ilaçlar dokunmuş vücudunda iltihaplı siivilceler çıktı sonra ara verdik....
Şimdi beklemedeyiz...
Ayın 30unda eşimin iş gidişatı belli olucak ona göre tüpe ve ya tedavi için Ankara'ya gidicez....
tabiki canım herzaman yardımcı olurum sen yolla
krisimede aleyküm slm :)
Her bünyeye göre farklı seyrediyor canım belki sizin için bu değer normaldir....
Biz Kaan hocaya mai2l yollamıştık 14 tü ilk ay endol le başka bir ilaç verdi 13 e düştü sonra klomen verdi ilk ay tavan yaptı değerler sonraki 2 ay tekrar düüştü 9 kadar bırakmadan devam edin dedi sonraki ay tekrar tavan yaptı ilaçlar dokunmuş vücudunda iltihaplı siivilceler çıktı sonra ara verdik....
Şimdi beklemedeyiz...
Ayın 30unda eşimin iş gidişatı belli olucak ona göre tüpe ve ya tedavi için Ankara'ya gidicez....
ben 6 yıllık evliyim ve 3 aşı 2 tüp yaptım tutmadı eşimde morfoloji sorunundan başka birşey yok
tabi bendede bir sorun yok
eşim kaan hocada 7 aydır tedavi gürüyo ve 7 aydır normal deniyoruz olmadı
şu ana kadar
l argine ginsen gingo bililoba
proxseed pulus arı sütü bal polen
saraçoğlundan aldığımız keçi buynuzu pekmezleri 5 şişe
2 kilo hayit tohumu
bitkisel çay
omega 3
keçi buynuzu tuzu ve kürü
klomen
yani kısacası yapmadığım şey kalmadı
sonuçu 2 ay önceki eşimin sonuçları
sıperm sayısı 212 milyon
ml de 56 milyon
ileri hız %35
maleesef morfoloji % 2 hiç deyişmedi
ben 6 yıllık evliyim ve 3 aşı 2 tüp yaptım tutmadı eşimde morfoloji sorunundan başka birşey yok
tabi bendede bir sorun yok
eşim kaan hocada 7 aydır tedavi gürüyo ve 7 aydır normal deniyoruz olmadı
şu ana kadar
l argine ginsen gingo bililoba
proxseed pulus arı sütü bal polen
saraçoğlundan aldığımız keçi buynuzu pekmezleri 5 şişe
2 kilo hayit tohumu
bitkisel çay
omega 3
keçi buynuzu tuzu ve kürü
klomen
yani kısacası yapmadığım şey kalmadı
sonuçu 2 ay önceki eşimin sonuçları
sıperm sayısı 212 milyon
ml de 56 milyon
ileri hız %35
maleesef morfoloji % 2 hiç deyişmedi
İyidir canım sen nasılsınçokolata kız nasılsın
Hakkınızda hayırlısı olsun canımmm. umarım tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın. Allah tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.
tşk umutcum saol normal yada tüp hiç farketmez yeterki rabbim hayırlısı ile bir evlat versinçakırım canım hakkında hangisi hayırlıysa onu yaşatsın RABBİM sana... tedavi yada doğal yolla melekleimiz gelsinde...
canım spermioğram değerlerimiz hemen hemen aynı bizimde morfoloji %2 bu tedavilerden sonra ne olur bilmiyorum İNŞALLAH işe yarar... ve meleğime doğal yolla kavuşurum tabi hayırlısıyla... RABBİM hepimize hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin..
evet kaan hocada tedavi gürenler burda normal yolla hamile kaldılarCanım kullandığınız şeyler çok iyi tedavide görmüşsünüz. ben size göre baya gerideyim. proxeed morfolojiye iyi geliyo amaDeğerleriniz de çok iyi, kris 0 morfoloji ile hamile kalmıştı. inşallah senide daha fazla bekletmez bebişin. Hayırlısı olsun. Tüp yada doğal en kısa zamnada hamile kalmanı diliyorum Allahtan. Allah yardımcın olsun.
İyi akşamlar arkadaşlar.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bir şey sormak istiyorum :
Aranızda hiç DECAPEPTYL kullanan oldu mu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?