Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Adetin phtılı olması kötümü. benim hep öyle oluyor yumurta sayımda düşük oldu ya. bağlantısı varmı acaba.

bilmiyorum tatlım benim iki ay öncesine kadar herşey çok güzeldi allahtan fsh lh prl çok güzelde yumurtlama sorunumda yok çatlama ile ilgili sorun oluştu o yüzden sordum bazen kisttik yapılarda da pıhtılanmayla temizlendiği söyleniyor

yok canım benim estağfirullah ne cahilliği yenisin gayet doğal ben bayramdan hemen önce kürtaj oldum o yüzden korunuyorum yoksa olsun diye amuda kalkıyodum bi zamanlar

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. tüp bebek miydi, kendiliğinden mi hamile kalmıştın. Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin Allah.

çok sağol canım allah sizlere sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah bebeğim doğal yolla gelmişti ben biraz geç öğrendim ama erken kaybettim bebeğimin kalbi durdu ben hiç hamileliğimi yaşamadım ondan öncede bi düşük yaşamıştım artık öyle korkuyorumki hamilelikten zaten şuan korunuyorum şimdi olsada istemem zaten hiç hazır değilim önce kendimi ve psikolojimi düzeltmem lazım hayırlısı olsun

Evet şaşırdım birden şaka gibi. kendisinden özür diliyorum. ben sadece 4 ay korundum boşu boşuna, o zamandan beri korunmak nedir bilmem :)

KORUNMANIN HAYALİNDEYİM KIZLAR ATTARDAN GELDİMMM KARIŞIMI 100 YAptı yarın test yapcak eşim bide kırk gün sonra yapar karışımdan sonra bakalım şifa allahtan kızlar meraktan ölcem degerlei ne olmuştur dieeeee

Son düzenleme:
Evet şaşırdım birden şaka gibi. kendisinden özür diliyorum. ben sadece 4 ay korundum boşu boşuna, o zamandan beri korunmak nedir bilmem :)

canım ya ne özürü duymayım bidaha tabiki saçmalık olur bu topikte olup ve korunmak bilmediğin için şaşırman gayet doğal bende evlendiğim günden bu yana hiç korunmadım ama şimdi korunuyorum sanki korunmasam hemen olacak ya

Çok zor bir durum, kaybetmek daha zor. Hiç üzülme. benim arkadaşım 3 kere düşük yaptı . şimdi bir kızı bir oğlu var çok tatlı. Allah bi daha yaştmasın. Allah bu sefer inşallah yüzünü güldürecek tatlım merak etme. doktor sebebine ne dedi. troid falan yok dimi ? ona baktır mutlaka o etkiliyo diyolar.

inşallah harekette tavan yapmıştır canım şifa olsun oh yarasın kocişine bu arada ne karışımı bu tatlım

Şifa olsun canım. ne karışımı. İnşallah değerleriniz düzelmiştir.

evet ama insanoğluyuz her acıyı taşıyabiliyoruz çok güç olsada bende troide felan bakılmadı canım baktırsammıki daha yeni duyuyorum

inşallah harekette tavan yapmıştır canım şifa olsun oh yarasın kocişine bu arada ne karışımı bu tatlım

Şifa olsun canım. ne karışımı. İnşallah değerleriniz düzelmiştir.

kızlar benim kız kardeşimin eşide variköselden amelyat oldu bebeginiz olmaz tüp demişti şimdi 2 ye hamile bu karışımı yaptırmıştı karışımda herşey var ama adam sırrını açıklamıyorr bana yararsa sizin içn adamdan isterm olurmu canlarımmmmm bide keçi boynuzu kürünü hiç bırakmayın ben başlıycam neden bekliyorsun dersen koçiş öyle istediiii son 3 günnnnn

slm kizlar fatma karden sevser antalya xeda ctutucu mavikiz pamuk azra ve yeni gelenler nasilsinizzzzz yokmu hamile haberii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…