- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.341
Adetin phtılı olması kötümü. benim hep öyle oluyoryumurta sayımda düşük oldu ya. bağlantısı varmı acaba.
İnşallah canım benim. inşallah hamilesindir. günün geçtimi ?
canım benim ben yağmur arkadaşımızdan bahsediyodum ben korunuyorum benim günümün geçmesi biraz imkansız
aaa bu topiktesin ve korunuyosun. niye canım tedaviyle alakalı bişey mi. cahilliğime ver
ekinim başka bir topikte soya ile ilgili yazı vardı okudun mu yumurta çatlaması için
yok canım benim estağfirullah ne cahilliği yenisin gayet doğal ben bayramdan hemen önce kürtaj oldum o yüzden korunuyorum yoksa olsun diye amuda kalkıyodum bi zamanlar
aaa bu topiktesin ve korunuyosun. niye canım tedaviyle alakalı bişey mi. cahilliğime ver
ilahi maviii
birden kardene dünyaya düşmüş uzaylı gibi baktı:))))
korunmak ve biz dimi?
çok sağol canım allah sizlere sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah bebeğim doğal yolla gelmişti ben biraz geç öğrendim ama erken kaybettim bebeğimin kalbi durdu ben hiç hamileliğimi yaşamadım ondan öncede bi düşük yaşamıştım artık öyle korkuyorumki hamilelikten zaten şuan korunuyorum şimdi olsada istemem zaten hiç hazır değilim önce kendimi ve psikolojimi düzeltmem lazım hayırlısı olsunCanım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. tüp bebek miydi, kendiliğinden mi hamile kalmıştın. Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin Allah.
Evet şaşırdım birden şaka gibi. kendisinden özür diliyorum. ben sadece 4 ay korundum boşu boşuna, o zamandan beri korunmak nedir bilmem :)
Evet şaşırdım birden şaka gibi. kendisinden özür diliyorum. ben sadece 4 ay korundum boşu boşuna, o zamandan beri korunmak nedir bilmem :)
çok sağol canım allah sizlere sorunsuz bi hamilelik nasip etsin inşallah bebeğim doğal yolla gelmişti ben biraz geç öğrendim ama erken kaybettim bebeğimin kalbi durdu ben hiç hamileliğimi yaşamadım ondan öncede bi düşük yaşamıştım artık öyle korkuyorumki hamilelikten zaten şuan korunuyorum şimdi olsada istemem zaten hiç hazır değilim önce kendimi ve psikolojimi düzeltmem lazım hayırlısı olsun
KORUNMANIN HAYALİNDEYİM KIZLAR ATTARDAN GELDİMMM KARIŞIMI 100 YAptı yarın test yapcak eşim bide kırk gün sonra yapar karışımdan sonra bakalım şifa allahtan kızlar meraktan ölcem degerlei ne olmuştur dieeeee
KORUNMANIN HAYALİNDEYİM KIZLAR ATTARDAN GELDİMMM KARIŞIMI 100 YAptı yarın test yapcak eşim bide kırk gün sonra yapar karışımdan sonra bakalım şifa allahtan kızlar meraktan ölcem degerlei ne olmuştur dieeeee
Çok zor bir durum, kaybetmek daha zor. Hiç üzülme. benim arkadaşım 3 kere düşük yaptı . şimdi bir kızı bir oğlu var çok tatlı. Allah bi daha yaştmasın. Allah bu sefer inşallah yüzünü güldürecek tatlım merak etme. doktor sebebine ne dedi. troid falan yok dimi ? ona baktır mutlaka o etkiliyo diyolar.
inşallah harekette tavan yapmıştır canım şifa olsun oh yarasın kocişine bu arada ne karışımı bu tatlım
Şifa olsun canım. ne karışımı. İnşallah değerleriniz düzelmiştir.
sevser tatlım napıyosun al bular benden sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?