Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen nezamandan beri kullanıyosun bakalım sana faydası olursa bizede yaptırırsın madem içindekileri söylemiyo olsun yarasında ne gerekse yaparız canım

canım sen nezamandan beri kullanıyosun bakalım sana faydası olursa bizede yaptırırsın madem içindekileri söylemiyo olsun yarasında ne gerekse yaparız canım

yaptırırm canım inşallah yarasın daa hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

karden korunmanın sebebi kürtaj mı yani bebek olursa riskli diemiiii anlamadımm ne zaman bırakçan
dr söylemiş canım eşim söyledi banada aslında ondan çok kendimi hazırda hissetmiyorum canım iyice kendime gelince artık çünkü hep aynı şeyler olucak sanıyorum
karden avatarın senin ruh halinimi yansıtıyo bacım ya
içim cız ediyo üzülen tatlı kıza : (((

evet canım ya şu bunalımlı halimden bi türlü çıkamıyorum kendimi hep başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama olmuyo bazen bişey yaparken hala karnımı tutyorum sanki bebek var ama bu bayram izmire gidicez canım orda biraz stres atar dönerim artık

Hoşgeldin canım. biz iyiyiz sen nasılsısn ? m sureyi almaya karar verdin mi. bende merak ediyorum onu.

sparis verdik tatlim ben bir suredir arastiryordum esimede mantikli geldi yurt disindan istedik biz amerikada yasiyoruz ordaki adresimize istedik malesef trden gumruge takiliyormus 3 kutusu 300 dolar azolu hastalarda falan sperm cikisi goruluyormus bir kac kiside olsa okudum boyle durumlar insallah sonuclari yazarim size trye gelecekmis 1 ay sonra falan ucuz fiyata insallah ise yarar

mavişşş sen bebişe start verdinmi neler yapıyorsun kür felan

Start vermezmiyim. biliyosun benim tüp bebk temmuzda negatifti. ağustostan beri kullandıklarım

keçiboynuzu kürü, proxeed, balık yağı, arısütü- polen tablet, ginseng, evicap, ginko biloba. bir tel l arginine eksik. gnc de yokmuş. kendimde qenzim , balık yağı vede elevit kullanıyorum. Bakalım hayırlısı. bugünde kaa hocaya değerleri mail attım. o ne diyecek bakaalım

exeda sevser gozyasi ekin mavikiz karden

nasilsiniz kizlar..

sevsercim canmim cok tsk ederim beni uyardigin ayy ins kimse gormemistir diye dua edip duruyorum..:18::18:

İnşallah yarar canım bende herbalistçi bir adamın sitesinde görmüştüm ama çok pahalı gelmişti. işe yarasa pahalı mahalı bizde kullanalım napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…