- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.361
sevser tatlım napıyosun al bular benden sana
kızlar benim kız kardeşimin eşide variköselden amelyat oldu bebeginiz olmaz tüp demişti şimdi 2 ye hamile bu karışımı yaptırmıştı karışımda herşey var ama adam sırrını açıklamıyorr bana yararsa sizin içn adamdan isterm olurmu canlarımmmmm bide keçi boynuzu kürünü hiç bırakmayın ben başlıycam neden bekliyorsun dersen koçiş öyle istediiii son 3 günnnnn
evet ama insanoğluyuz her acıyı taşıyabiliyoruz çok güç olsada bende troide felan bakılmadı canım baktırsammıki daha yeni duyuyorum
slm kizlar fatma karden sevser antalya xeda ctutucu mavikiz pamuk azra ve yeni gelenler nasilsinizzzzz yokmu hamile haberii
canım sen nezamandan beri kullanıyosun bakalım sana faydası olursa bizede yaptırırsın madem içindekileri söylemiyo olsun yarasında ne gerekse yaparız canım
dr söylemiş canım eşim söyledi banada aslında ondan çok kendimi hazırda hissetmiyorum canım iyice kendime gelince artık çünkü hep aynı şeyler olucak sanıyorumkarden korunmanın sebebi kürtaj mı yani bebek olursa riskli diemiiii anlamadımm ne zaman bırakçan
karden avatarın senin ruh halinimi yansıtıyo bacım ya
içim cız ediyo üzülen tatlı kıza : (((
slm kizlar fatma karden sevser antalya xeda ctutucu mavikiz pamuk azra ve yeni gelenler nasilsinizzzzz yokmu hamile haberii
Hoşgeldin canım. biz iyiyiz sen nasılsısn ? m sureyi almaya karar verdin mi. bende merak ediyorum onu.
yaptırırm canım inşallah yarasın daa hamile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
slm canım iyidir sen nasılsın
mavişşş sen bebişe start verdinmi neler yapıyorsun kür felan
sparis verdik tatlim ben bir suredir arastiryordum esimede mantikli geldi yurt disindan istedik biz amerikada yasiyoruz ordaki adresimize istedik malesef trden gumruge takiliyormus 3 kutusu 300 dolar azolu hastalarda falan sperm cikisi goruluyormus bir kac kiside olsa okudum boyle durumlar insallah sonuclari yazarim size trye gelecekmis 1 ay sonra falan ucuz fiyata insallah ise yarar
exedasevser gozyasi ekin mavikiz karden
nasilsiniz kizlar..
sevsercim canmim cok tsk ederim beni uyardigin ayy ins kimse gormemistir diye dua edip duruyorum..:18::18:
exedasevser gozyasi ekin mavikiz karden
nasilsiniz kizlar..
sevsercim canmim cok tsk ederim beni uyardigin ayy ins kimse gormemistir diye dua edip duruyorum..:18::18:
İnşallah yarar canım bende herbalistçi bir adamın sitesinde görmüştüm ama çok pahalı gelmişti. işe yarasa pahalı mahalı bizde kullanalım napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?