- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #84.401
biz onuda evimize sparis verdik daha gelmez bizde gitmedik zaten burdada hic biseye baslamadik nerde kaldigimiz belli olmuyor bize dr sadece sabah kullanin dedi m surede olacadi icin birde bi arkadas soyledi proxeedi sute karistirip icin diye siz nasil kullaniyorsunuz deneyebilirsin severse sutu esin
canim bizim aldigimiz ktunun uzerinde sabah aksma ac karnina yaziyo
ben soguk suya karistiriyorum portakal suyuda oluyomus bide oylemi denesem tadi daha cok degisir diye korkuyorum
..pesinden hemn keci boynuzu pekmezi veriyorum tadini aliyo biraz
ben keçiboynuzu kürü yapardım ve yine başlayacagım 8 tane boynuzu 3 4 parçaya ayırıp 1 liitre suda kaynatıp demlemesini bekleyip sabah akşam 1 su bardagı aç karnına içiridim. akşam yatarken içerdi. ek olarak harnup pekmezi 1 yemek kasıgı..
çilek kavun avokado falan işte tabii bide stresten uzak tutmaya çalışırdımm....ilk bebeğime işte bunları yaptıktan 6 ay sonra hamiş kaldımm düşük olanda da yaptım ama düzenli yapmamıştımm.
şimdi yine başlayacagım bakalım hayırlısı artık.
sabah aksamda oluyo ama aksatmayin canim yaa belki etkisi azalir sen dikkat et esler unutuyo genelde dene bi hangisini begenirse
dr biraz bekleyelim dedi hap falan işte..hayirlisi bakalim degerleriniz nasil canim su anda
haklisin canim benim cok dikkat etmem lazim..
dr biraz bekleyelim dedi hap falan işte..
sonra tahlil yapacakk canımm............
tamam canim iyi sonuclar alirsiniz insallah
bu arada degerleriniz artmis gecmiste okudun nasilcikti canim cok sevindimm
cok sagol canim gecen sene temmuz ayinda degerimiz sadece 4 milyondu..dunku sonucumuz 40 milyon cikti cok sukur ileri harekette %12cikti cok sukurilk basladigimizda 0 spermdi..esim igne disinda hic bisey kullanmamisti.sadece 3 ay keci boynuzu kuru uygulamistim..
masallah canim yaa gercekten buyuk bir gelisme bu gidisle yakinda guzel haberlerini aliriz heralde
kim ne derse desin bu boynuz işe yarıyoooo hadi maşallah canımmmm
evet bizde tozunu kullancaz dr tavsiye etti
slm kızlar nasılsınzıj
yemegım hazır kocamı beklıyorum oncesınde bı bakayımm dedım sızlere
boncugum son 1 gun
dındın dındın dındın
slm kızlar nasılsınzıj
yemegım hazır kocamı beklıyorum oncesınde bı bakayımm dedım sızlere
boncugum son 1 gun
dındın dındın dındın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?