Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben keçiboynuzu kürü yapardım ve yine başlayacagım 8 tane boynuzu 3 4 parçaya ayırıp 1 liitre suda kaynatıp demlemesini bekleyip sabah akşam 1 su bardagı aç karnına içiridim. akşam yatarken içerdi. ek olarak harnup pekmezi 1 yemek kasıgı..
çilek kavun avokado falan işte tabii bide stresten uzak tutmaya çalışırdımm....ilk bebeğime işte bunları yaptıktan 6 ay sonra hamiş kaldımm düşük olanda da yaptım ama düzenli yapmamıştımm.
şimdi yine başlayacagım bakalım hayırlısı artık.

canim bizim aldigimiz ktunun uzerinde sabah aksma ac karnina yaziyo
ben soguk suya karistiriyorum portakal suyuda oluyomus bide oylemi denesem tadi daha cok degisir diye korkuyorum
..pesinden hemn keci boynuzu pekmezi veriyorum tadini aliyo biraz

ya bu arada benim dr eşime bi ilaç verdi üzümle ilgili vitamin sanırım 52 tl falan işe yarıyormuşş reçeteyi bulursam adını veririmm..

canim bizim aldigimiz ktunun uzerinde sabah aksma ac karnina yaziyo
ben soguk suya karistiriyorum portakal suyuda oluyomus bide oylemi denesem tadi daha cok degisir diye korkuyorum
..pesinden hemn keci boynuzu pekmezi veriyorum tadini aliyo biraz

sabah aksamda oluyo ama aksatmayin canim yaa belki etkisi azalir sen dikkat et esler unutuyo genelde dene bi hangisini begenirse

hayirlisi bakalim degerleriniz nasil canim su anda

bu arada degerleriniz artmis gecmiste okudun nasilcikti canim cok sevindimm

cok sagol canim gecen sene temmuz ayinda degerimiz sadece 4 milyondu..dunku sonucumuz 40 milyon cikti cok sukur ileri harekette %12cikti cok sukur ilk basladigimizda 0 spermdi..esim igne disinda hic bisey kullanmamisti.sadece 3 ay keci boynuzu kuru uygulamistim..

masallah canim yaa gercekten buyuk bir gelisme bu gidisle yakinda guzel haberlerini aliriz heralde

evet bizde tozunu kullancaz dr tavsiye etti

canım bence tozu mozu boşver sen orjinal kullan ben kür yapıyordum ya dr bana öyle yapma dedi boynuzu öyle yesin dedi sende öyle yap..
işe giderken ver elinee akşamda tv izlerken çerez niyetine yesinn bence ben böyle deneyeceğimm tabi kürde yaparımm ben

kızlarrrrrr
nihayet eve geldim yorulmuşum yalnız eee sizler nasılsınız ceylan ygmur ve bilgemden güzel haberler varmı die baktım ama hala gizem devam ediyor...
:26::26::26:

slm kızlar nasılsınzıj
yemegım hazır kocamı beklıyorum oncesınde bı bakayımm dedım sızlere

boncugum son 1 gun
dındın dındın dındın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…