Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudcum hoşgeldin nasılsın..geç geldin yarın çalışmıyonmu uykusuz kalma kız sonra hastalar elinde kalır:)))

ceylan bunu bana deme bari hee çok ölçüp tarttım seni

kötü örnekmiii şu avatarıma baksana bende hiç kötü örnek olacak tip varmı güzellik desen bende endam desen bende beni almasınlarda kimi alsınlar örnek ekinimi alsınlar yada cırcır lorke teyzelerinimi alsınlar aman allah korusunda

umudcum hoşgeldin nasılsın..geç geldin yarın çalışmıyonmu uykusuz kalma kız sonra hastalar elinde kalır:)))

ne zaman ölçtün kızzz
bende varya tam lorkenin komşusu olacak tip var o yapacak ben yiyecem o yapacak ben yiyecem ne güzel olur
bizdede yapabilir izin veriyorum malzemeler benden yapması lorkeden ayy ne güzel olur
lorkeee ben istanbula gelemem ama sizin ankaraya gelme ihtimaliniz hiç yokmuuuuu

evet ekin katılıyorum sana yaa
kimsecikler gelmiyo gelende hemen okuyup kaçıyo
ben en az günde bir kez buraya girmeden duramıyorum illa bütün geçmişi okuyacam
bi yere gittigimizde mesela evde bulaşık var falan insanın aklından çıkmazya gidiyimde işlerimi yapıyım diye
ben bide burayı rutin hale getirdim işlerim var bulaşık ev falan diyorum içimdende topige girecem daha geçmişi okuyacam diyorum
kızlar nasıl girmeden durabiliyolarki

Lorke kaç kurtul canım sakın Ankaraya yolun bile düşmesin:)))

sanırım bende pimpirikli : ((

nasılda kendini biliyor seni aşağıda görünce aklıma geleni yazayım..
aramızdaki en yeni gelin..
en gençlerden..
eşi en iyi durumda olan..
ve en stresli..
üşenmeden hepsini aklımdan geçirdim:)))

ben çıkıyorum kızlarrr hepinize iyi geceler sevgiyle kalın yarın güzel haberlerle gelin inşallah..

iyi geceler inşallah canım

Aynen girmeyince kendimi suçluda hissediyorum..

kolay gelsin tatlim boncuk dogum yapti onun disinda bir durum yok

evet yaa boncuk doğum yapmış minik paşa 1 gün önceden süpriz yaptı ne güzel

ekinim sağol canım eve geç geliyorum son günlerde ev bakıyoruz taşınma planımız var bakalım hayırlısı İNŞALLAH... kız hastalar benim elimde kalmazda ben hastaların elinde kalırım :)
eee sen nasılsın başladınmı çalışmalara

pişştt lorkenin aklına girme kız delüüüü
ooo sevserdede enler ne kadar çokmuş meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…